Проєкт порядку денного засідання ТАК Комітету 17.09.2021

Опубліковано 16 вересня 2021 року о 16:49

о 12:00

І. Розгляд питань щодо державної допомоги.

1. Про результати розгляду повідомлення про державну допомогу Управління комунального господарства Коломийської міської ради КП «Коломийська міська ритуальна служба» з метою утримання в належному стані кладовищ, які знаходяться в комунальній власності територіальної громади м. Коломиї та приєднаних сільських територіальних громад.

2. Про результати розгляду повідомлення про державну допомогу Управління комунального господарства Коломийської міської ради КП «Полігон Екологія» з метою утримання в належному стані доріг в зимовий період, проведення поточного ремонт дорожнього покриття, в тому числі міжквартальних проїздів.

3. Про результати розгляду повідомлення про державну допомогу Управління будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту Броварської міської ради у формі субсидії, поточних та капітальних трансфертів на оновлення необхідної техніки для належного утримання об’єктів благоустрою на період з 22.06.2021 по 31.12.2026 КП «Бровари-Благоустрій».

4. Про результати розгляду повідомлення про державну допомогу Головного управління житлово-комунального господарства Кропивницької міської ради у формі поточних трансфертів на здійснення заходів з відновлення та нанесення нової дорожньої розмітки на вулицях міста на період з 01.01.2021 по 31.12.2025 КП ««Спеціалізована монтажно-експлуатаційна організація» Кропивницької міської ради».

5. Про результати розгляду повідомлення про нову індивідуальну державну допомогу Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради комунальному підприємству «Кінотеатр «Україна» Черкаської міської ради для реалізації заходів, спрямованих на створення належних умов для задоволення культурних та духовних потреб мешканців міста, збереження культурної спадщини.

6. Про результати розгляду повідомлення про нову індивідуальну державну допомогу Департаменту культури і туризму Запорізької міської ради комунальному закладу «Кіноконцертний зал ім. О. Довженка» для задоволення соціальних та культурних потреб територіальної громади міста Запоріжжя, сприяння відродженню національної кінематографії, популяризації кращих творів українського та світового кіно.

7. Про результати розгляду повідомлення про нову індивідуальну державну допомогу Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Донецької обласної державної адміністрації комунальному підприємству «Регіональна телерадіокомпанія «Регіон-Донбас» з метою забезпечення глибокого і всебічного висвітлення громадсько-політичного, економічного і культурного життя Донецької області; оперативне інформування про події в області, а також в Україні; розповсюдження офіційних повідомлень, роз'яснень рішень центральних органів влади, органів місцевого самоврядування, місцевих органів виконавчої влади.


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux