Проєкт порядку денного засідання Комітету 23.12.2021

Опубліковано 22 грудня 2021 року о 18:00

10:00


І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про надання дозволу компанії «Chenago Holdings Limited» (м. Нікосія, Кіпр) на придбання акцій компанії «Waftage Investments Limited» (м. Нікосія, Кіпр), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії. 

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про надання дозволу компанії «Geo Alliance Group Limited» (м. Нікосія, Кіпр) на придбання акцій компанії «Geo-Alliance Oil-Gas Public Limited» (м. Лімасол. Кіпр), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії. 

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про надання дозволу ТОВ «БІЛДІН-ГРУП» (м. Одеса) на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «ЮКРЕЙН ТЕРРА КОМПАНІ» (м. Київ), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства. 

(матеріали з обмеженим доступом)

4. Про надання дозволів на опосередковане набуття компанією «Daimler Truck Holding AG» (м. Ляйнфельден-Ехтердінген, Німеччина): 

контролю над компанією «Mercedes-Benz Compañía Financiera Argentina S.A.» (м. Буенос-Айрес, Аргентина);

контролю над компанією «Mercedes-Benz Broker Argentina S.A.» (м. Буенос-Айрес, Аргентина);

контролю над компанією «Mercedes-Benz Servicios S.A.U.» (м. Буенос-Айрес, Аргентина);

контролю над компанією «Daimler Truck Financial Services Belgium N.V.» (м. Валюве-Сен-Ламбер, Бельгія);

контролю над компанією «Daimler Truck Financial Services Italia S.p.A.» (м. Рим, Італія);

контролю над компанією «Daimler Truck Financial Services Nederland B.V.» (м. Ньювейген, Нідерланди;

контролю над компанією «Daimler Truck Financial Services España E.F.C. S.A.U.» (м. Мадрид, Іспанія);

контролю над компанією «Mercedes-Benz Retail S.A.» (м. Мадрид, Іспанія);

контролю над компанією «Sandown Motor Holdings (Pty) Ltd.» (пров. Гаутенг, Південна Африка);

контролю над компанією «Mercedes Benz Kamyon Finansman A.S.» (м. Стамбул, Туреччина);

активів, що дозволяє здійснювати діяльність у сфері бізнесу вантажних автомобілів та автобусів у компанії «Daimler AG» (м. Штутгарт, Німеччина). Концентрація буде здійснена протягом 24 місяців.

(матеріали з обмеженим доступом)

5. Про надання дозволу на узгоджені дії у вигляді виконання умов агентського договору, що буде укладено між ТОВ «Асоціація регіональних мереж» (м. Київ), в якості агента, і ТОВ «ГВЕДЕОН» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.), у якості контрагента, строком на 42 місяці.

(матеріали з обмеженим доступом)

6. Про надання попередніх висновків щодо необхідності чи відсутності необхідності отримання дозволу на придбання ТОВ «БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ ФЕМОС» (м. Київ) активів у вигляді єдиного майнового комплексу дочірнього підприємства «Спеціалізований будівельно-монтажний поїзд по зв’язку № 853» (м. Київ). 

(матеріали з обмеженим доступом)

7. Про надання дозволів компанії «Gotion»: 

на придбання акцій компанії «Robert Bosch Aftermarket Solutions GmbH» (м. Ґеттінґен, Німеччина), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії;

на набуття контролю над частиною компаніїї «Bosch» шляхом придбання певних активів, які забезпечують господарську діяльність з виробництва автомобільних компонентів. 

(матеріали з обмеженим доступом)


ІІ. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

8. Про результати розгляду справи № 126-26.13/72-21 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції компанією «Special Packaging Solutions Investments S.à r.l.» (м. Люксембург, Велике Герцогство Люксембург) у вигляді здійснення концентрації шляхом придбання акцій компанії «Guala Closures S.p.A.» (м. Спінетта Маренго, Італія), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління компанії, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України. 

(матеріали з обмеженим доступом)

9. Про результати розгляду справи № 130-26.13/95-21 про порушення, передбачене пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації ТОВ «ПАРУС ХОЛДІНГ» (м. Київ) шляхом придбання частки в статутному капіталі ТОВ «ПЕРЕДОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ПЛЮС» (м. Київ), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна. 

(матеріали з обмеженим доступом)

10. Про результати розгляду справи № 130-26.13/96-21 про порушення, передбачене пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації ТОВ «ПАРУС ХОЛДІНГ» (м. Київ) шляхом придбання акцій ПрАТ «ПАРУС - ІНВЕСТ» (м. Київ), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна. 

(матеріали з обмеженим доступом)

10. Про результати розгляду справи № 127-26.4/93-20 про порушення ПрАТ «ВФ Україна» статті 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції» у вигляді поширення невизначеному колу осіб неправдивої інформації про нарахування абонентам знижки/кешбеку у вигляді грошових коштів та неповної і неточної інформації, внаслідок замовчування окремих фактів про автоматичні відрахування бонусних коштів на абонентську плату і інші додаткові послуги під час проведення власних маркетингових акцій, що могло вплинути на наміри цих осіб щодо придбання товарів і послуг ПрАТ «ВФ Україна».

12. Про результати розгляду справи № 127-26.4/114-21 про порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції ПП «ДИВОЦВІТ», передбаченого статтею 4 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді неправомірного використання позначень.


ІІІ. Розгляд інших питань.

13. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на Харківський завод «Продтовари» у формі товариства з обмеженою відповідальністю рішенням Тимчасової адміністративної колегії Антимонопольного комітету України від 19.11.2021 № 153 – р/тк у справі № 127-26.13/127-21.


ІV. Розгляд питань щодо державної допомоги.

14. Про результати розгляду справи № 500-26.15/44-21-ДД про державну допомогу щодо надання державної гарантії, яка забезпечує виконання боргових зобов’язань за запозиченням, залученим Концерном радіомовлення, радіозв’язку та телебачення для реалізації Програми підвищення обороноздатності і безпеки держави в частині матеріально-технічного забезпечення побудови загальнонаціональної цифрової багатоканальної телемережі МХ-7.

15. Про розгляд справи № 500-26.15/131-19-ДД про державну допомогу Виконавчого комітету Марганецької міської ради фізичній особі-підприємцю, ТОВ «Транспортна компанія «ЕКСПРЕС-ЛОГІСТИК» та ТОВ «Транспортна компанія «АВТОГРАД» у формі компенсації за здійснення соціальних та пільгових перевезень на міських маршрутах в м. Марганець.

16. Про розгляд справи № 500-26.15/42-20-ДД про державну допомогу Виконавчого комітету Марганецької міської ради фізичній особі-підприємцю, ТОВ «Транспортна компанія «ЕКСПРЕС-ЛОГІСТИК» та ТОВ «Транспортна компанія «АВТОГРАД» у формі компенсації за організацію перевезень окремих категорій громадян на міських маршрутах в м. Марганець.

17. Про розгляд справи № 500-26.15/27-21-ДД про державну допомогу Управління транспорту та телекомунікацій виконкому Криворізької міської ради комунальному підприємству «Міський тролейбус» у формі субсидії з метою забезпечення стабільного функціонування та подальшого розвитку інфраструктури міського комунального автомобільного транспорту.

18. Про результати розгляду справи про державну допомогу комунальному підприємству «Одесміськелектротранс» у формі субсидій та поточних трансфертів з бюджету м. Одеси на утримання та розвиток міського електротранспорту та місцевої гарантії відповідно до Фінансової угоди («Міський громадський транспорт України ІІ»).

19. Про результати розгляду листа Виконавчого комітету Лозівської міської ради щодо виконання зобов’язань, зазначених в рішенні Комітету від 13.05.2021 № 255-р.

20. Про результати розгляду листа Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) щодо виконання зобов’язань, зазначених в рішеннях Комітету від 05.03.2020 № 156-р та від 28.04.2020 № 259-р.

21. Про результати розгляду листа Департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради щодо виконання зобов’язань, зазначених в рішенні Комітету від 05.08.2021 № 454-р.

22. Про результати розгляду листа виконавчого комітету Краматорської міської ради щодо виконання зобов’язань, зазначених в рішенні Комітету від 12.12.2019 № 816-р.

23. Про результати розгляду листа Департаменту забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради щодо виконання зобов’язань, зазначених в рішенні Комітету від 24.01.2019 № 49-р.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux