Проєкт порядку денного засідання Комітету 23.11.2021

Опубліковано 22 листопада 2021 року о 19:29

о 10:00

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про надання дозволу компанії «FRAMATOME SAS» (м. Курбевуа, Франція) та АТ «ТВЕЛ» (м. Москва, Російська Федерація) на узгоджені дії у вигляді виконання умов Угоди про спільну діяльність, укладеної між компанією «FRAMATOME SAS» та
АТ «ТВЕЛ» щодо виробництва паливних збірок (ядерного палива) для ядерних реакторів типу ВВЕР-1000.

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про надання попередніх висновків Антимонопольного комітету України щодо необхідності чи відсутності необхідності отримання дозволу на концентрацію у вигляді набуття АТ «Укртранснафта» (м. Київ) в управління активів у вигляді додаткового майна до єдиного майнового комплексу, який складається з частини магістрального нафтопродуктоводу «Самара-Західний напрямок», що належить ТОВ «Прикарпатзахідтранс» (м. Рівне). 

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд рекомендаційних роз’яснень Комітету щодо відповідності дій суб’єктів господарювання положенням законодавства про захист економічної конкуренції.

3. Про надання рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій ТОВ «Науково-виробнича компанія «Екофарм» щодо можливості розміщення отриманих звітів іноземних наукових установ про дослідження на своєму веб-сайті https://ecopahrm.ua у розділі наука на мові оригіналу та в перекладі на українську мову, враховуючи, що при вході до цього розділу сайту є попередження-угода про те, що інформація надається виключно для фахівців медичної та фармацевтичної галузей, положенням статті 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

ІІІ. Розгляд питань щодо державної допомоги.

4. Про результати розгляду справи про державну допомогу № 500-26.15/26-21-ДД, яку надає Сумська міська рада на підставі рішення Сумської міської ради від 24.06.2020 № 6998-МР «Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» суб’єктам господарювання у формі встановлення ставок податку та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

5. Про прийняття розпорядження щодо внесення змін до Регламенту Галузевої робочої групи з питань державної допомоги.

IV. Розгляд інших питань.

6. Про нагородження працівників системи органів Антимонопольного комітету України відомчими заохочувальними відзнаками Антимонопольного комітету України з нагоди 28-ї річниці створення Антимонопольного комітету України. 


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux