Проєкт порядку денного засідання Комітету 19.08.2021

Опубліковано 18 серпня 2021 року о 16:48

о 10:00

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про надання дозволів компанії «EG Industrial Properties LLC» (м. Нью-Йорк, штат Нью-Йорк, США) на набуття: 

разом із компанією «EQT AB» (м. Стокгольм, Швеція) контролю над компанією «Del LLC» (м. Коншогокен, штат Делавер, США);

контролю над активами, які забезпечують здійснення логістичної та складської господарської діяльності на території Сполучених Штатів Америки та опосередковано належать компанії «EQT AB» (м. Стокгольм, Швеція). 

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про надання дозволів:

ТОВ «Kaspi Pay» (м. Алмати, Республіка Казахстан) на придбання акцій компанії «Budus Investments Limited» (м. Нікосія, Кіпр), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії;

фізичній особі – громадянину України на призначення на посаду директора ТОВ «Портмоне Онлайн» (м. Київ, Україна), який вже обіймає посаду заступника голови правління акціонерного товариства «Kaspi.kz» (м. Алмати, Республіка Казахстан). 

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про надання дозволу ТОВ «КОМПАНІЯ ЄВРОВНЄШТОРГ» на придбання активів у вигляді єдиного майнового комплексу, що забезпечує здійснення діяльності з надання послуг із перевантаження і зберігання зернових культур в межах портів міста Миколаєва, який знаходиться за адресою: м. Миколаїв, вул. Айвазовського, буд. 23/6 та належить ТОВ «ВІБО-ТРАНС». 

(матеріали з обмеженим доступом)

4. Про надання дозволу приватному акціонерному товариству «ВФ Україна» (м. Київ) на придбання акцій приватного акціонерного товариства «Фарлеп-Інвест» (м. Київ), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.  
(матеріали з обмеженим доступом)

5. Про надання дозволу приватному акціонерному товариству «ВФ Україна» (м. Київ) на придбання частки в статутному капіталі ТОВ «Кейбл ТВ-Фінанси» (м. Київ), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства. 

(матеріали з обмеженим доступом)

6. Про надання дозволу приватному акціонерному товариству «ВФ Україна» (м. Київ, Україна) і компанії «UCOMLINE HOLDING LIMITED» (м. Нікосія, Республіка Кіпр) на узгоджені дії у вигляді виконання положень Договору купівлі-продажу акцій/часток у компаніях ПрАТ «Фарлеп-Інвест» та ТОВ «Кейбл ТВ-Фінанси», укладеного між компанією «UCOMLINE HOLDING LIMITED», приватним акціонерним товариством «ВФ Україна», фізичною особою – громадянином України Молибогою Андрієм Володимировичем та акціонерним товариством «УКРТЕЛЕКОМ» (м. Київ, Україна) щодо реалізації положення про заборону переманювання працівників строком на 2 роки. 

(матеріали з обмеженим доступом)

7. Про надання дозволу ТОВ «Корс Менеджмент» на придбання частки в статутному капіталі ТОВ «Профпереробка», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства. 

(матеріали з обмеженим доступом)

8. Про надання дозволу компанії «Holdingselskabetaf 18. september 2020 ApS» (м. Хеллеруп, Данія) на придбання активів у компанії «Diana Food SAS» (м. Ренн, Франція), що забезпечують можливість здійснення господарської діяльності із розробки, виробництва та продажу натуральних барвників.

(матеріали з обмеженим доступом)

9. Про надання дозволу компанії «Cheplapharm Arzneimittel GmbH» (м. Грайфсвальд, Німеччина) на придбання активів компанії «Astellas Pharma Inc.» (м. Токіо, Японія) та пов'язаних з нею компаній, що дозволяють здійснювати господарську діяльність з розробки, виробництва, пакування, комерціалізації, дистрибуції та продажу лікарських засобів.

(матеріали з обмеженим доступом)

10. Про надання дозволу компаніям Cheplapharm Arzneimittel GmbH» (м. Грайфсвальд, Німеччина), «Astellas Pharma Inc.» (м. Токіо, Японія) на узгоджені дії у вигляді виконання положення про утримання від конкуренції строком на 4 (чотири) роки.

(матеріали з обмеженим доступом)

11. Про надання дозволу ТОВ «ВЕСТ ВЕЙ» (м. Львів, Україна) на набуття контролю над частиною суб’єкта господарювання − активами Луцького місця провадження діяльності та зберігання спирту, розташованих за адресами: м. Луцьк, вул. Ковельська, 67 та вул. Залізнична, 11, державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості «Укрспирт» (м. Бровари, Київська обл).

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

12. Про результати розгляду справи № 126-26.13/6-21 про вчинення фізичною особою – громадянином України порушення, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації шляхом придбання частки у  статутному капіталі ТОВ «ПРАВІО» (м. Ічня, Ічнянський р-н, Чернігівська область), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІІ. Розгляд висновків Комітету у формі рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій суб’єктів господарювання положенням законодавства про захист економічної конкуренції.

13. Про надання рекомендаційних роз’яснень комунальному некомерційному підприємству Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання Ковельської міської ради Волинської області щодо відповідності його дій вимогам положення статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

(матеріали з обмеженим доступом)

ІV. Розгляд Звіту щодо дослідження ринку.

14. Розгляд Звіту про результати дослідження ринку стрілочних переводів для залізничних колій загального користування.

V. Розгляд інших питань.

15. Про визнання акціонерного товариства «Дніпропетровський стрілочний завод» таким, що займає монопольне (домінуюче) становище на ринку стрілочних переводів для залізничних колій загального користування.

16. Про продовження строку наступного перепродажу ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФІНЄВРОВЕКТОР» (м. Київ) частки у статутному капіталі ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФОРТІФАЙ» (м. Київ, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства, на один рік − до 10 вересня 2022 року. 

(матеріали з обмеженим доступом)

17. Про схвалення аналітичних матеріалів «Аналіз деяких чинників впливу державних та комунальних підприємств на конкуренцію на товарних ринках» та надання рекомендаційних роз’яснень «Щодо застосування положень частини четвертої статті 20 Закону України «Про Антимонопольний комітет України» в частині погодження проєктів нормативно-правових актів та інших рішень органів влади та органів місцевого самоврядування про створення суб’єктів господарювання, встановлення і зміну правил їх поведінки на ринку».

. Розгляд питань щодо державної допомоги. 

18. Про розгляд справи № 500-26.15/9-21-ДД про державну допомогу Управління соціального захисту населення Дружківської міської ради комунальному підприємству «Дружківка автоелектротранс» з метою компенсації збитків за перевезення електротранспортом (трамваями) пільгової категорії громадян на період з 02.08.2017 по 31.12.2019.


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux