Проєкт порядку денного засідання Комітету 13.05.2021

Опубліковано 12 травня 2021 року о 17:09

о 10:00

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про надання дозволу компанії «Kreditanstalt für Wiederaufbau» (м. Франкфурт-на-Майні, Німеччина) на придбання акцій компанії «HENSOLDT AG» (м. Тауфкірхен, Німеччина), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про надання дозволу компанії «Saudi Arabian Oil Company» (м. Дахран, Саудівська Аравія) та компанії «Cognite AS» (м. Лісакер, Норвегія) на створення компанії «Middle East Cloud and Digital Transformation Company Limited» (м. Ріяд, Саудівська Аравія).

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про надання дозволу  ТОВ «Укр-Агро РТ» (с. Бровки-Перші, Андрушівський р-н, Житомирська обл.) на придбання активів у вигляді цілісного майнового комплексу (нафтобази), що належить ТОВ «БНК-Україна» (м. Київ).

(матеріали з обмеженим доступом)

4. Про надання дозволу компанії «Polskie Górnictwo Naftowe i Gazownictwo S.A.» (м. Варшава, Польща) на придбання частки в статутному капіталі ТОВ «Карпатгазвидобування» (м. Київ), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

5. Про надання дозволу компаніям «Marubeni Corporation» (м. Токіо, Японія) та «Hitachi Construction Machinery Co., Ltd.» (м. Токіо, Японія) на концентрацію, яку буде здійснено шляхом створення ними Спільного підприємства в Україні.

(матеріали з обмеженим доступом).

6. Про надання дозволів ТОВ «Автострада трейд груп» (м. Вінниця, Україна) на придбання:

частки у статутному капіталі ТОВ «БЕХІВСЬКИЙ ГРАНІТНИЙ КАР’ЄР» (с. Бехи, Коростенський район, Житомирська обл.), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління  товариства;

частки у статутному капіталі ТОВ «ГІРПРОМТЕХНІКА» (с. Бехи, Коростенський р-н, Житомирська область), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління  товариства.

(матеріали з обмеженим доступом).

7. Про надання попередніх висновків щодо необхідності чи відсутності необхідності одержання дозволу органів Антимонопольного комітету України на здійснення концентрації у вигляді придбання ТОВ «Українська фруктово-овочева корпорація» (м. Вишневе, Київська обл.) активів у вигляді єдиного майнового комплексу державного підприємства «Центр-Сервіс» (м. Київ)_– трьох нежитлових приміщень, що знаходяться за адресою: м. Київ, вул. Інститутська,16, що забезпечує здійснення господарської діяльності із виробництва іншого верхнього одягу.

(матеріали з обмеженим доступом).

ІІ. Розгляд рекомендаційних роз’яснень Антимонопольного комітету України щодо здійснення заходів, спрямованих на запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

8. Про надання висновків у формі рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій представництва «Mastercard Europe S.A» вимогам статей 6, 10, 13 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

(матеріали з обмеженим доступом)

9. Про надання рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій приватного акціонерного товариства «МХП» (м. Миронівка, Київська обл.) у вигляді використання на лицьовій стороні упаковки продукції, яка виготовлена за технологією «су-від» (м'ясо частини тушки курчати-бройлера охолоджене) позначень у вигляді символів вітамінів та мінеральних речовин, положенням статті 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

10. Про надання рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій приватного акціонерного товариства «МХП» (м. Миронівка, Київська обл.) у вигляді використання на упаковці м’яса курячого (далі – Продукція) позначення «Без антибіотиків», положенням статті 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

ІІІ. Розгляд питань щодо державної допомоги.

11. Про результати розгляду справи № 500-26.15/91-20-ДД про державну допомогу у формі гарантії, яку надає Фінансове управління Лозівської міської ради комунальному підприємству «Теплоенерго» з метою забезпечення боргових зобов’язань КП «Теплоенерго» за кредитом ЄІБ.

12. Про результати розгляду справи № 500-26.15/103-20-ДД про державну допомогу, що буде надаватися Департаментом житлово-комунального господарства Луцької міської ради як компенсація витрат державного комунального підприємства «Луцьктепло» на надання послуг з виробництва та постачання теплової енергії.

13. Про результати розгляду справи № 500-26.15/90-20-ДД щодо надання фінансової підтримки Департаментом інфраструктури міста Сумської міської ради комунальному підприємству «Сумижилкомсервіс» Сумської міської ради на оплату орендної плати за користування земельною ділянкою полігону для розміщення твердих побутових відходів III черги.

14. Про результати розгляду справи № 500-26.15/89-20-ДД про державну допомогу Управління транспорту і зв’язку Виконавчого комітету Рівненської міської ради у формі поповнення статутного капіталу для забезпечення сталого беззбиткового функціонування і динамічного розвитку міського електротранспорту, підвищення рівня задоволення потреби населення міста у високоякісних і безпечних перевезеннях пасажирів тролейбусами на період 01.01.2021 по 31.12.2025 комунальному підприємству «Рівнеелектроавтотранс» Рівненської міської ради.

15. Про розгляд листів Управління екології та природних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) про зупинення строку виконання рішення Комітету від 04.02.2021 № 77-р.

16. Про розгляд проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження критеріїв оцінки допустимості державної допомоги суб’єктам господарювання для підтримки культури та збереження культурної спадщини».

ІV. Розгляд різних питань.

17. Про виконання акціонерним товариством «Укрзалізниця» пункту 3 резолютивної частини рішення Антимонопольного комітету України від 06.08.2020 № 470-р про порушення законодавства про захист економічної конкуренції та накладення штрафу.


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux