Проєкт порядку денного засідання АМКУ 31.08.2023 р.

Опубліковано 31 серпня 2023 року о 11:45

о 12:00 годині

 

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про результати розгляду заяви від 17.07.2023 за № 15-01/272-ЕКк щодо концентрації у вигляді придбання компанією «CMA Terminals SAS» [через компанію «CMA Terminals (Spain)»] акцій компанії «COSCO SHIPPING Ports (Spain) Holding S.L.» (м. Мадрид, Іспанія), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління компанії

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про результати розгляду заяви від 20.07.2023 № 8-01/273-ЕКк про надання дозволу акціонерному товариству «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Лев» на набуття [разом з компанією «Frolovia Limited» (м. Нікосія, Кіпр)] контролю над ТОВ «Трускавецька».

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

3. Про результати розгляду справи № 24-26.13/45-10 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції публічним акціонерним товариством «Сумихімпром» та публічним акціонерним товариством «ДАК «Титан», передбачене пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації шляхом створення публічного акціонерного товариства «Державна холдингова компанія «Титан України» без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

4. Про результати розгляду справи № 126-26.13/109-20 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції АТ «ЗНВКІФ «ГЕНЕЗИС КАПІТАЛ» [від імені, за рахунок та в інтересах якого діє ПрАТ «КОМПАНІЯ З УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ АДМІНІСТРАТОР ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ «БРОКБІЗНЕСІНВЕСТ»], передбачене пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації шляхом придбання частки в статутному капіталі ТОВ «АМАЛТЕЯ ТРЕЙД», що забезпечує досягнення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

5. Про результати розгляду справи № 126-26.13/110-20 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції АТ «ЗНВКІФ «ГЕНЕЗИС КАПІТАЛ» [від імені, за рахунок та в інтересах якого діє ПрАТ «КОМПАНІЯ З УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ АДМІНІСТРАТОР ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ «БРОКБІЗНЕСІНВЕСТ»], передбачене пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації шляхом придбання частки в статутному капіталі ТОВ «АМАЛТЕЯ», що забезпечує досягнення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

6. Про результати розгляду справи № 126-26.13/115-13 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції публічним акціонерним товариством «Київмедпрепарат», передбачене пунктом 2 статті 50 та пунктом 1 частини другої статті 13 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку лікарського засобу Стрептоміцин шляхом встановлення таких цін реалізації товару, які неможливо було б встановити за умов існування значної конкуренції на ринку.

(матеріали з обмеженим доступом)

7. Про результати розгляду справи № 145-26.13/189-21 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції ТОВ «УКРСПЕЦПОСТАВКА», ТОВ «ФІНАНС-СЕРВІС ПЛЮС» (з 07.12.2020 змінено назву на ТОВ «СПИРТОВИЙ ЗАВОД «СУХОДОЛИ») і ТОВ «ГЛЕРМОНТ ТРЕЙД», передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів аукціону.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІІ. Розгляд проєктів нормативно-правових актів.

8. Про схвалення проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про вихід з Угоди про співробітництво держав-учасниць СНД у сфері регулювання рекламної діяльності».

9. Про схвалення проєкту розпорядження Антимонопольного комітету України «Про припинення дії міжнародних договорів України міжвідомчого характеру з Республікою Білорусь».

10. Про схвалення проєкту розпорядження Кабінету Міністрів України «Про зміну складу Міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі».

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux