Проєкт порядку денного засідання АМКУ 23.03.2023 р.

Опубліковано 23 березня 2023 року о 10:00

о 12:30 годині

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про результати розгляду заяви від 07.02.2023 № 8-01/34-ЕКк про надання дозволу ТОВ «ВУЗЛІВСЬКИЙ СПИРТОВИЙ ЗАВОД» на набуття контролю над частиною ДП «Укрспирт» – окремим майном Вузлівського місця провадження діяльності та зберігання спирту.

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про результати розгляду заяви від 14.02.2023 за № 8-01/40-ЕКк про надання дозволів ТОВ «Нафтогазенергія» на одержання в управління:

часток в статутному капіталі ТОВ «Сервіс Ойл», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства;

активів у вигляді єдиного майнового комплексу, що належать ТОВ «Сервіс Ойл».

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Перегляд та перевірка рішень, прийнятих органами АМКУ.

3. Про результати розгляду провадження з перегляду рішення Антимонопольного комітету України від 19 серпня 2021 року № 475-р за заявою ТОВ «лайфселл» від 03.11.2022 за № 8-01/15-пр.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІІ. Розгляд питань щодо державної допомоги.

4. Про схвалення проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження критеріїв оцінки допустимості державної допомоги суб’єктам господарювання для рекреаційної інфраструктури».

5. Про схвалення проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження критеріїв оцінки допустимості державної допомоги суб’єктам господарювання для місцевої інфраструктури». 

6. Про схвалення проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження критеріїв оцінки допустимості державної допомоги суб’єктам господарювання для спортивної інфраструктури».

ІV. Розгляд різних питань.

7. Про розгляд проєкту Меморандуму про регіональне співробітництво у сфері конкурентної політики між Антимонопольним комітетом України та Управлінням конкуренції та захисту прав споживачів Республіки Польща, Управлінням захисту конкуренції Чеської Республіки, Управлінням з питань конкуренції Естонської Республіки, Угорським управлінням з питань конкуренції, Радою з питань конкуренції Латвійської Республіки, Радою з питань конкуренції Литовської Республіки, Радою з питань конкуренції Румунії, Антимонопольним відомством Словацької Республіки, Радою з питань конкуренції Республіки Молдова.

8. Про розгляд проєкту Узагальнення практики щодо закупівель твердого палива.

9. Про розгляд проєкту Узагальнення практики у сферах організації харчування, закупівель лікарських засобів та виробів медичного призначення, електричної енергії та вугілля кам’яного, робіт та послуг з будівництва та ремонту.

10. Про утворення Постійно діючих адміністративних колегій Антимонопольного комітету України з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері публічних закупівель.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux