Проєкт порядку денного засідання АМКУ 21.11.2023 р.

Опубліковано 21 листопада 2023 року о 09:28

Початок об 11.00

 

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про результати розгляду заяви від 13.10.2023 № 15-01/456-ЕКк про надання дозволу компанії «S&K Management (Cyprus) Limited» (м. Лімасол, Кіпр) на придбання акцій компанії «Festrelo Holdings Limited» (м. Лімасол, Кіпр), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд проєктів нормативно-правових актів.

2. Про прийняття проєкту розпорядження Антимонопольного комітету України «Про припинення дії міжнародних договорів України міжвідомчого характеру з Республікою Білорусь».

3. Про розгляд та схвалення проєкту розпорядження Антимонопольного комітету України «Про затвердження Порядку визначення розміру штрафу, що накладається за порушення законодавства про захист економічної конкуренції».

ІІІ. Розгляд висновків Комітету у формі рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій суб’єктів господарювання положенням законодавства про захист економічної конкуренції.

4. Про надання висновків у формі рекомендаційних роз’яснень щодо кваліфікації дій ТОВ «Е-ЛАЙТ» на предмет їх відповідності положенням статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», які можуть мати ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», якщо свідчитимуть про узгодженість їх поведінки на публічних закупівлях та як наслідок спотворення їх результатів.

ІVПерегляд та перевірка рішень, прийнятих органами АМКУ.

5. Про перевірку рішення адміністративної колегії Західного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 11.06.2020 № 63/51-р/к у справі № 63/1-01-84-2019.

V. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

6. Про результати розгляду справи № 145-26.13/27-23 за ознаками вчинення порушення ТОВ «БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ «СФЕРА ЛЮКС» і ТОВ «ВАВІЛОН БУД» законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів (тендерів).

(матеріали з обмеженим доступом)

7. Про результати розгляду справи № 127-26.4/53-22 за ознаками вчинення ТОВ «ДКП «ФАРМАЦЕВТИЧНА ФАБРИКА» порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, передбаченого статтею 4 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді неправомірного використання без дозволу (згоди) акціонерного товариства «ФАРМАК» оформлення упаковки лікарського засобу «КОРВАЛАЗИД», схожого на оформлення упаковки лікарського засобу «КОРВАЛОЛ®», що може призвести до змішування з діяльністю акціонерного товариства «ФАРМАК».

8. Про результати розгляду справи № 127-26.4/71-23 за ознаками вчинення ТОВ «Хімрезерв-Львів» порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, передбаченого статтею 4 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді неправомірного використання в господарській діяльності оформлення упаковки продукції – розчинників марки 647 та марки 646, без дозволу (згоди) ТОВ «Кіровоградпостач», що може призвести до змішування з діяльністю цього суб’єкта господарювання.

 VІ. Розгляд інших питань.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux