Проєкт порядку денного засідання АМКУ 17.11.2022 р.

Опубліковано 17 листопада 2022 року о 15:10

о 16:00 годині

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про надання дозволу компанії «Robert Bosch GmbH» (м. Герлінген, Штутгарт, Німеччина) [опосередковано, через компанії «Robert Bosch Internationale Beteiligungen AG» (м. Цюріх, Швейцарія) та «Bosch (China) Investment Ltd.» (м. Шанхай, Китай)] та компанії «Weifu High-Technology Group Co., Ltd.» (міський округ Усі, провінція Цзянсу, Китай) на створення спільного підприємства під назвою «Le-HydrauliX BoWei (Shanghai) Co., Ltd.» (м. Шанхай, Китай) (заява від 06.10.2022 за № 15-01/290-ЕКк);

про надання дозволу компанії «Le-HydrauliX BoWei (Shanghai) Co., Ltd.» (м. Шанхай, Китай) на придбання акцій компанії «Le-HydrauliX (Suzhou) Co., Ltd.» (Сучжоу, Китай), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії (заява від 06.10.2022 за № 15-01/291-ЕКк).

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про результати розгляду заяви щодо придбання компанією «ČEZ, a. s.» (м. Прага, Чехія) акцій компанії «ŠKODA JS a.s.» (м. Плзень, Чехія) (заява від 12.10.2022 № 15-01/292-ЕКк).   

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про результати розгляду заяви від 19.10.2022 № 8-01/297-ПВ.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

4. Про результати розгляду справи № 128-26.13/67-20 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації фізичними особами – громадянами України «Інформація, доступ до якої обмежено» шляхом створення ТОВ «РОД-НИК ІНВЕСТ», без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

5. Про результати розгляду справи № 128-26.13/156-19 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації ТОВ «РОД-НИК ІНВЕСТ» шляхом придбання активів у вигляді цілісного майнового комплексу, що належав ТОВ «АМАТ» та розташований за адресою: «Інформація, доступ до якої обмежено», без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

6. Про результати розгляду справи № 128-26.13/168-21про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації ТОВ «РОД-НИК ІНВЕСТ» шляхом придбання активів у вигляді цілісного майнового комплексу, що належав приватному підприємству «РОД-НИК» та розташований за адресою: «Інформація, доступ до якої обмежено», без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

7. Про результати розгляду справи № 128-26.13/169-21 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації ТОВ «РОД-НИК ІНВЕСТ» шляхом придбання активів у вигляді цілісного майнового комплексу, що належав приватному підприємству «РОД-НИК» та розташований за адресою: «Інформація, доступ до якої обмежено», без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

8. Про результати розгляду справи № 128-26.13/170-21 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації ТОВ «РОД-НИК ІНВЕСТ» шляхом придбання активів у вигляді цілісного майнового комплексу, що належав ТОВ «АМАТ» та розташований за адресою: «Інформація, доступ до якої обмежено», без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

9. Про результати розгляду справи № 128-26.13/171-21 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації ТОВ «РОД-НИК ІНВЕСТ» шляхом придбання активів у вигляді цілісного майнового комплексу, що належав ТОВ «АМАТ» та розташований за адресою: «Інформація, доступ до якої обмежено», без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

10. Про результати розгляду справи № 128-26.13/172-21 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації ТОВ «РОД-НИК ІНВЕСТ» шляхом придбання активів у вигляді цілісного майнового комплексу, що належав ТОВ «АМАТ» та розташований за адресою: «Інформація, доступ до якої обмежено», без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

11. Про результати розгляду справи № 128-26.13/173-21 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації ТОВ «РОД-НИК ІНВЕСТ» шляхом придбання активів у вигляді цілісного майнового комплексу, що належав ТОВ «АМАТ» та розташований за адресою: «Інформація, доступ до якої обмежено», без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

12. Про результати розгляду справи № 128-26.13/174-21 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації ТОВ «РОД-НИК ІНВЕСТ» шляхом придбання активів у вигляді цілісного майнового комплексу, що належав ТОВ «АМАТ» та розташований за адресою: «Інформація, доступ до якої обмежено», без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

13. Про результати розгляду справи № 128-26.13/175-21 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації ТОВ «РОД-НИК ІНВЕСТ» шляхом придбання активів у вигляді цілісного майнового комплексу, що належав ТОВ «АМАТ» та розташований за адресою: «Інформація, доступ до якої обмежено», без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

14. Про результати розгляду справи № 145-26.13/145-21 про порушення ТОВ «Преміум Фінанс Груп» (з 18.05.2021 змінило назву на ТОВ «ІНТЕРМІС ЮА» та з 02.11.2021 змінило назву на ТОВ «ОПТ ПРОД ТОРГ»), ТОВ «Преміум Компані» і ТОВ «ОК ЛЕНД ФУД» законодавства про захист економічної конкуренції, передбачених пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів (тендерів).

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІІ. Розгляд питань щодо державної допомоги.

15. Про надання роз’яснень з питань застосування законодавства у сфері державної допомоги до підтримки, що надається органами місцевого самоврядування суб’єктам господарювання у формі податкових заходів.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux