Проєкт порядку денного засідання АМКУ 14.12.2023 р.

Опубліковано 14 грудня 2023 року о 09:40

Початок об 11.30 годині

 

І. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

1. Про результати розгляду справи № 127-26.4/96-23 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції ТОВ «САНВІТА ГРУП», передбачене статтею 4 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді неправомірного використання оформлення упаковок вологих серветок під позначенням «Summer fresh», без дозволу (згоди) ТОВ «КПД», яке раніше почало використовувати схожі оформлення упаковок дитячих вологих серветок під позначенням «Superfresh» у своїй діяльності, що може призвести до змішування з діяльністю цього суб’єкта господарювання.

2. Про результати розгляду справи № 145-26.13/194-21 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції ТОВ «ВАІК», ТОВ «СП «СТАН-КОМПЛЕКТ» і ТОВ «Виробничо комерційна фірма «Гармонія», передбачені пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів (тендерів).

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про результати розгляду справи № 145-26.13/22-22 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції компанією «IMPULS ENERGO s.r.o.» і ТОВ «САВВАТ», передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів (тендерів).

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Перегляд та перевірка рішень, прийнятих органами АМКУ.

4. Про результати розгляду заяви від 06.12.2022 № 8-01/16-пр щодо провадження з перегляду рішення Комітету від 28.10.2021 № 594-р за заявою уповноваженого представника (Інформація, доступ до якої обмежено).

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІІ. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

5. Про результати розгляду справи № 126-25/7-23-ЕКк про концентрацію у вигляді набуття у власність ТОВ «НОВААГРО УКРАЇНА» акцій компанії «Agrogeneration JSC» (м. Париж, Франція), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

6. Про результати розгляду заяви від 16.11.2023 № 15-01/532-ПВк про надання попередніх висновків щодо необхідності чи відсутності необхідності одержання дозволу Антимонопольного комітету України на набуття компанією «T.A.S. OVERSEAS INVESTMENTS LIMITED» (м. Нікосія, Кіпр) часток у статутному капіталі компанії «TransAnt GmbH» (м. Лінц, Австрія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

7. Про результати розгляду заяв від 06.11.2023: 

№ 15-01/522-ЕКк про надання дозволу компанії «KPMG CEE HOLDING, a.s.» на набуття контролю над АО «КПМГ Право»;

№ 15-01/523-ЕКк про надання дозволу компанії «KPMG CEE HOLDING, a.s.» на набуття контролю над ПрАТ «КПМГ Аудит»;

№ 15-01/524-ЕКк про надання дозволу компанії «KPMG CEE HOLDING, a.s.» на придбання частки в статутному капіталі ТОВ «КПМГ-Україна», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

8. Про результати розгляду заяв від 03.11.2023:

№ 15-01/494-ЕКк про надання дозволу компанії «Deloitte CE Sub Nominee Limited» на придбання частки в статутному капіталі ТОВ «Делойт енд Туш Юкрейніан Сервісез Компані», що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління товариства;

№ 15-01/495-ЕКк про надання дозволу компанії «Deloitte CE Sub Nominee Limited» на набуття контролю над ТОВ «Делойт енд Туш Юкрейніан Сервісез Компані»;

№ 15-01/496-ЕКк про надання дозволу компанії «Deloitte CE Sub Nominee Limited» на придбання частки в статутному капіталі ТОВ «Делойт Технологічні Послуги», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства;

№ 15-01/497-ЕКк про надання дозволу компанії «Deloitte CE Sub Nominee Limited» на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «Делойт і Туш», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІV. Розгляд питань щодо державної допомоги.

9. Про надання роз’яснень з питань застосування законодавства у сфері державної допомоги суб’єктам господарювання на надання послуг, що становлять загальний економічний інтерес у сфері аудіовізуальних медіа.

V. Розгляд проєктів нормативно-правових актів.

10. Про розгляд та схвалення Звіту про результати проведених електронних консультацій проєкту розпорядження Антимонопольного комітету України «Про затвердження Порядку визначення розміру штрафу, що накладається за порушення законодавства про захист економічної конкуренції».

11. Про прийняття розпорядження Антимонопольного комітету України «Про затвердження Порядку визначення розміру штрафу, що накладається за порушення законодавства про захист економічної конкуренції».

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux