Проєкт порядку денного засідання АМКУ 08.08.2024

Опубліковано 08 серпня 2024 року о 09:15

Початок об 11.30 годині

 

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про результати розгляду заяв від 28.06.2024:

№ 15-01/275-ЕКк про надання дозволу компанії «Orbico d. o.o.» (м. Загреб, Хорватія) на набуття спільного контролю [разом із ПрАТ «Аснова Холдинг»] над приватним акціонерним товариством «САВ 92», що забезпечить перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства;

№ 15-01/274-ЕКк про надання дозволу приватному акціонерному товариству «САВ 92» на придбання частки в статутному капіталі товариства з обмеженою відповідальністю «Орбіко Україна», що забезпечить перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом).

2. Про результати розгляду заяв від 27.06.2024:

№ 8-01/272-ЕКк про надання дозволу акціонерному товариству «ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАНИЙ ВЕНЧУРНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД «РІМІНІ» на придбання частки в статутному капіталі товариства з обмеженою відповідальністю «САНВІН 17», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства;

№ 8-01/273-ЕКк про надання дозволу акціонерному товариству «ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАНИЙ ВЕНЧУРНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД «РІМІНІ» на придбання частки в статутному капіталі товариства з обмеженою відповідальністю «САН ВІЛЕДЖ», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом).

3. Про результати розгляду заяви від 08.07.2024 № 8-01/301-ПВ про надання попередніх висновків щодо необхідності чи відсутності необхідності одержання дозволу на концентрацію органів Антимонопольного Комітету України фізичною особою – громадянином України на створення товариства з обмеженою відповідальністю «ПРАЙМ В’Ю».

(матеріали з обмеженим доступом)

4. Про результати розгляду заяви від 10.07.2024 № 14-01/302-ПВ про надання попередніх висновків щодо необхідності чи відсутності необхідності одержання дозволу на концентрацію органів Антимонопольного Комітету України фізичною особою – громадянином України на набуття у власність акцій приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «Перша» у розмірі 31,2275 відсотка статутного капіталу товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

5. Про результати розгляду справи № 130-26.13/45-24 за ознаками вчинення товариством з обмеженою відповідальністю «МАДЕРА ДЕВЕЛОПМЕНТ» порушення, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», шляхом придбання активів у вигляді єдиного майнового комплексу, що належав товариству з обмеженою відповідальністю «АМСТОР», без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

6. Про результати розгляду справи № 130-26.13/46-24 за ознаками вчинення товариством з обмеженою відповідальністю «МАДЕРА ДЕВЕЛОПМЕНТ» порушення, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», шляхом придбання активів у вигляді єдиного майнового комплексу, що належав товариству з обмеженою відповідальністю «АМСТОР», без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

7. Про результати розгляду справи № 130-26.13/47-24 за ознаками вчинення товариством з обмеженою відповідальністю «МАДЕРА ДЕВЕЛОПМЕНТ» порушення, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», шляхом придбання активів у вигляді єдиного майнового комплексу, що належав товариству з обмеженою відповідальністю «АМСТОР», без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

8. Про результати розгляду справи № 130-26.13/48-24 за ознаками вчинення товариством з обмеженою «МАДЕРА ДЕВЕЛОПМЕНТ» порушення, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», шляхом придбання активів у вигляді єдиного майнового комплексу, що належав товариству з обмеженою відповідальністю «АМСТОР», без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

9. Про результати розгляду справи № 130-26.13/49-24 за ознаками вчинення товариством з обмеженою відповідальністю «МАДЕРА ДЕВЕЛОПМЕНТ» порушення, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», шляхом придбання активів у вигляді єдиного майнового комплексу, що належав товариству з обмеженою відповідальністю «АМСТОР», без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

10. Про результати розгляду справи № 130-26.13/50-24 за ознаками вчинення товариством з обмеженою відповідальністю «МАДЕРА ДЕВЕЛОПМЕНТ» порушення, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», шляхом придбання активів у вигляді єдиного майнового комплексу, що належав товариству з обмеженою відповідальністю «АМСТОР», без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

11. Про результати розгляду справи № 130-26.13/51-24 за ознаками вчинення товариством з обмеженою відповідальністю «МАДЕРА ДЕВЕЛОПМЕНТ» порушення, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», шляхом придбання активів у вигляді єдиного майнового комплексу, що належав товариству з обмеженою відповідальністю «АМСТОР», без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

12. Про результати розгляду справи № 127-26.4/40-24 про порушення товариством з обмеженою відповідальністю «Біхелс» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, передбаченого статтею 15Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді поширення інформації, що вводить в оману, шляхом повідомлення на вебсайті товариства з обмеженою відповідальністю «Біхелс» та на упаковці дієтичної добавки «Фемінозидтм» неправдивих відомостей щодо дієтичної добавки «Фемінозидтм» № 30, капсули по 400 мг.

ІІІ. Розгляд питань щодо державної допомоги.

13. Про схвалення проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до критеріїв, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2023 р. № 348».

14. Про схвалення проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження критеріїв оцінки допустимості окремих категорій державної допомоги суб’єктам господарювання, що надається для сприяння окремим видам господарської діяльності або окремих економічних сфер».

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux