Проєкт порядку денного засідання АМКУ 08.02.2024 р.

Опубліковано 08 лютого 2024 року о 09:00

Початок об 11.30 годині

 

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про результати розгляду справи № 128-26.13/58-23 про порушення ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг» законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації шляхом одержання в управління часток в статутному капіталі ТОВ «Глуско Рітейл», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про результати розгляду справи № 128-26.13/59-23 про порушення ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг» законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації шляхом одержання в управління часток в статутному капіталі приватного підприємства «НРО», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління підприємства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про результати розгляду справи № 128-26.13/60-23 про порушення ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг» законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації шляхом одержання в управління часток в статутному капіталі дочірнього підприємства «БЛІЗНЄЦИ», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління підприємства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

4. Про результати розгляду справи № 128-26.13/61-23 про порушення ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг» законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації шляхом одержання в управління часток в статутному капіталі ТОВ «Глуско Україна», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

5. Про результати розгляду справи № 128-26.13/62-23 про порушення ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг» законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації шляхом одержання в управління часток в статутному капіталі ТОВ «Авіаційна паливна заправна компанія», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

6. Про результати розгляду справи № 128-26.13/63-23 про порушення ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг» законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації шляхом одержання в управління часток в статутному капіталі ТОВ «Трансбуд», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

7. Про результати розгляду справи № 128-26.13/64-23 про порушення ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг» законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації шляхом одержання в управління часток в статутному капіталі ТОВ «Каскад-Агросервіс», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

8. Про результати розгляду справи № 128-26.13/65-23 про порушення ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг» законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації шляхом одержання в управління часток в статутному капіталі ТОВ «Газ-Груп», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

9. Про результати розгляду справи № 128-26.13/66-23 про порушення ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг» законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації шляхом одержання в управління часток в статутному капіталі ТОВ «ЮКОН», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

10. Про результати розгляду справи № 128-26.13/67-23 про порушення ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг» законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації шляхом одержання в управління часток в статутному капіталі ТОВ «Тиса», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

11. Про результати розгляду справи № 128-26.13/68-23 про порушення ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг» законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації шляхом одержання в управління часток в статутному капіталі ТОВ «Торгово-фінансова компанія «ЄВРОПА ЛТД», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

12. Про результати розгляду справи № 128-26.13/69-23 про порушення ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг» законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації шляхом одержання в управління часток в статутному капіталі ТОВ «УТН-ЦЕНТР», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

13. Про результати розгляду справи № 128-26.13/70-23 про порушення ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг» законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації шляхом одержання в управління часток в статутному капіталі ТОВ «Л.Б.П.», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

14. Про результати розгляду справи № 128-26.13/71-23 про порушення ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг» законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації шляхом одержання в управління часток в статутному капіталі приватного підприємства «ТРЕЙД НАФТА КОМПЛЕКТ», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління підприємства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

15. Про результати розгляду справи № 128-26.13/72-23 про порушення ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг» законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації шляхом одержання в управління часток в статутному капіталі ТОВ «РОКСОЛАНА», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

16. Про результати розгляду справи № 128-26.13/73-23 про порушення ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг» законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації шляхом одержання в управління часток в статутному капіталі ТОВ з іноземною інвестицією «КЕРШЕР», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

17. Про результати розгляду справи № 128-26.13/74-23 про порушення ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг» законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації шляхом одержання в управління часток в статутному капіталі дочірнього підприємства «ДОБРОБУТ» КОМПАНІЇ «ГЛУСКО ЕНЕРДЖІ МЕНЕДЖМЕНТ КОМПАНІ ЛІМІТЕД», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління підприємства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

18. Про результати розгляду справи № 128-26.13/75-23 про порушення ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг» законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації шляхом одержання в управління часток в статутному капіталі приватного підприємства «КАСКАД», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління підприємства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

19. Про результати розгляду заяви від 27.12.2023 № 15-01/607-ЕКк про надання дозволу на набуття компанією «Efes Breweries International B.V.» (Амстердам, Нідерланди) акцій компанії «AB InBev Efes B.V.» (Амстердам, Нідерланди), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

20. Про результати розгляду заяв від 29.12.2023:

№ 15-01/626-ЕКк про надання дозволу компанії «Clariant AG» (м. Муттенц, Швейцарія) [опосередковано, через її підконтрольну з повним володінням компанію «Clariant International AG» (м. Муттенц, Швейцарія)] на придбання акцій компанії «International Flavors & Fragrances France Holding I SAS» (м. Нейї-сюр-Сен, Франція), у компанії «International Flavors & Fragrances IFF (France) SAS» (Нантер (Париж), Франція), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії;

№ 15-01/627-ЕКк про надання дозволу компанії «Clariant AG» (м. Муттенц, Швейцарія) [опосередковано, через її підконтрольну з повним володінням компанію «Clariant International AG» (м. Муттенц, Швейцарія)] на придбання акцій компанії «Lucas Meyer Cosmetics Israel Ltd.» (м. Явне, Ізраїль) у компанії «Frutarom Ltd.» (Мігдал Ха-Емек, Ізраїль) компанії, що підконтрольна з повним володінням компанії «International Flavors & Fragrances Inc.» (м. Нью-Йорк, штат Нью-Йорк, США), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії;

№ 15-01/628-ЕКк про надання дозволу компанії «Clariant AG» (м. Муттенц, Швейцарія) [опосередковано, через її підконтрольну з повним володінням компанію «Clariant International AG» (м. Муттенц, Швейцарія)] на придбання активів компанії «International Flavors & Fragrances Inc.» (м. Нью-Йорк, штат Нью-Йорк, США) та її підконтрольних компаній, в тій мірі, в якій компанія «International Flavors & Fragrances Inc.» або її пов'язані особи ще не передали їх компанії «International Flavors & Fragrances France Holding I SAS» (або її дочірнім компаніям) або компанії «Lucas Meyer Cosmetics Israel Ltd.» до здійснення концентрації.

(матеріали з обмеженим доступом)

21. Про результати розгляду заяви від 29.12.2023 № 15-01/629-УДк про надання дозволу компаніям «Clariant AG» (м. Муттенц, Швейцарія) та «International Flavors & Fragrances Inc» (м. Нью-Йорк, США) на узгоджені дії, y вигляді виконання положень про утримання від конкуренції та заборону переманювання працівників, що містяться у Розділах 5.28 та 7.15 відповідно договору щодо трансакції, строком на чотири роки.

(матеріали з обмеженим доступом)

22. Про результати розгляду заяви від 27.12.2023 № 8-01/609-ЕКк про надання дозволу ТОВ «МЕТАГРО» на набуття активів у вигляді єдиного майнового комплексу – рухомого та нерухомого майна, яке може забезпечувати діяльність у сфері сільського господарства та належать АТ «ПРОКРЕДИТ БАНК».

(матеріали з обмеженим доступом)

23. Про результати розгляду заяв від 28.12.2023:

№ 15-01/611-ЕКк про надання дозволу компанії «Foxconn EV Singapore Holdings Pte. Ltd.» (м. Сінгапур, Сінгапур) на опосередковане набуття [разом із компанією «ZF Friedrichshafen AG» (м. Фрідріхсгафен, Німеччина)] контролю над компанією «ZF Chassis Modules GmbH» (м. Штемведе, Німеччина).

№ 15-01/610-ЕКк про надання дозволу компанії «Foxconn EV Singapore Holdings Pte. Ltd.» (м. Сінгапур, Сінгапур) на опосередковане набуття [разом із компанією «ZF Friedrichshafen AG» (м. Фрідріхсгафен, Німеччина)] контролю над компанією «ZF Chassis Modules (Solihull) Ltd.» (м. Соліхул, Великобританія).

№ 15-01/612-ЕКк про надання дозволу компанії «Foxconn EV Singapore Holdings Pte. Ltd.» (м. Сінгапур, Сінгапур) на опосередковане набуття одноосібного контролю над компанією «ZF Chassis Modules GmbH» (м. Штемведе, Німеччина).

Концентрація може бути здійснена протягом двох років.

(матеріали з обмеженим доступом)

24. Про результати розгляду заяви від16.01.2024 № 15-01/13-ЕКк про надання дозволу на придбання компанією «Saudi Arabian Oil Company» (м. Дахран, Саудівська Аравія) (через компанію «Aramco Asia Singapore Pte. Ltd.») спільного контролю (разом з паном Халідом Ріязом [Khalid Riaz]) над компанією «Gas & Oil Pakistan Ltd.» (м. Лахор, Пакистан), шляхом придбання часток, що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

25. Про результати розгляду заяви від 26.12.2023 № 8-01/606-ЕКк про надання дозволу ТОВ «БРАЗ» та АТ «ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАНИІ ВЕНЧУРНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД «ДЖЕНЕРАЛ ІНВЕСТМЕНТС», на придбання активів у вигляд єдиного майнового комплексу, які належать ТОВ «ІНДАСТРІАЛ ПРОПЕРТІЗ ІНВЕСТМЕНТ».

(матеріали з обмеженим доступом)

26. Про результати розгляду заяви від 29.12.2023 № 15-01/620-ЕКк про надання дозволу компанії «Terna Rete Elettrica Nazionale Società per Azioni» (м. Рим, Італія) [через підконтрольну компанію «Terna Forward S.r.l.» (м. Рим, Італія)] на набуття контролю над компанією «WE SII S.r.l.» (м. Генуя, Італія).

(матеріали з обмеженим доступом)

27. Про результати розгляду заяв від 29.12.2023:

№ 8-01/615-ЕКк про надання дозволу ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФІНГРУП ФАКТОР» на придбання частки ТОВ «ДЕВЕЛОПЕРСЬКА КОМПАНІЯ «КАСКАД», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства;

№ 8-01/616-ЕКк про надання дозволу ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФІНГРУП ФАКТОР» на придбання частки ТОВ «ІНТЕРВЕЙ КАПІТАЛ», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

28. Про результати розгляду заяви від 12.01.2024 № 15-01/12-ПВк про надання попередніх висновків щодо необхідності чи відсутності необхідності одержання дозволу органів Антимонопольного комітету України компанією «Stichting fondsbeheer DGGF lokaal MKB» на придбання акцій акціонерного товариства Акціонерно-комерційний банк «Львів».

(матеріали з обмеженим доступом)

29. Про результати розгляду заяви від 29.12.2023 № 8-01/633-ЕКк про надання дозволу ТОВ «КОВАЛЬСЬКА СИРОВИНА» на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «ВІНТЕР КАРГО», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

30. Про результати розгляду заяви від 29.12.2023 № 15-01/625-ЕКк щодо концентрації у вигляді придбання компанією «CLIFF CAPITAL GROWTH AIF V.C.I.C. LTD» частки у статутному капіталі ТОВ «ЮНІТ В04», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

31. Про результати розгляду та закриття провадження у справі № 130-26.13/51-21 про порушення приватним акціонерним товариством «Київстар» законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку послуг рухомого (мобільного) зв’язку шляхом вчинення дій, що призвели до ущемлення інтересів споживачів, які були б неможливими за умов існування значної конкуренції на ринку.

ІІІ. Перегляд та перевірка рішень, прийнятих органами АМКУ.

32. Про перевірку рішення адміністративної колегії Донецького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 04.05.2020 № 55/15-р/к у справі № 55/20-2019.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux