Проєкт порядку денного засідання АМКУ 05.09.2024

Опубліковано 05 вересня 2024 року о 11:15

Початок об 11.30 годині 

І. Розгляд справ та заяв про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про результати розгляду справи № 126-25/10-23-ЕК про концентрації у вигляді придбання компанією «CRH UKRAINE B.V.» (м. Роттердам, Нідерланди) акцій приватного акціонерного товариства «Дікергофф цемент Україна» та частки у статутному капіталі товариства з обмеженою відповідальністю з іноземними інвестиціями «Дікергофф /Україна/», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариств.

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про результати розгляду справи № 126-25/1-24-УД про узгоджені дії у вигляді виконання положень про утримання від конкуренції, передбачених підпунктом 16.1 пункту 16 Договору купівлі-продажу акцій, укладеного між компаніями «DYCKERHOFF GMBH» (м. Вісбаден, Німеччина), «CRH UKRAINE B.V.» (м. Роттердам, Нідерланди) та «CRH NEDERLAND B.V.» (м. Рейсвейк, Нідерланди) строком на двадцять чотири місяці після завершення трансакції щодо купівлі-продажу акцій/частки у статутному капіталі за Договором.

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про результати розгляду заяви від 06.08.2024 № 8-01/348-ПВ приватного підприємства «ОРТОТОП» про надання попередніх висновків щодо необхідності чи відсутності необхідності одержання дозволу на концентрацію, яка буде здійснена шляхом безпосереднього придбання активів у вигляді єдиного майнового комплексу Миколаївського державного експериментального протезно – ортопедичного підприємства.

4. Про результати розгляду заяви від 23.07.2024 № 8-01/323-ЕКк про надання дозволу на набуття контролю товариством з обмеженою відповідальністю «БУКОВЕЛЬ» над об’єктом малої приватизації - єдиним майновим комплексом державного підприємства «Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів» шляхом його придбання (викупу).

(матеріали з обмеженим доступом)

5. Про результати розгляду заяви від 12.08.2024 № 8-01/352-ПВ про надання попередніх висновків щодо необхідності чи відсутності необхідності одержання фізичною особою – громадянкою України дозволу на придбання акцій приватного акціонерного товариства «ДЖЕРЕЛО СТРАХУВАННЯ».

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux