Проект порядку денного засідання ТАК Комітету 11.12.2020

Опубліковано 10 грудня 2020 року о 16:58

о  10:30  годині

І. Розгляд питань щодо державної допомоги.

1. Про результати розгляду повідомлення про нову індивідуальну державну допомогу Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради комунальному підприємству «Футбольний клуб «Полісся» Житомирської міської ради з метою створення спортивного іміджу міста, формування суспільної налаштованості на здоровий спосіб життя, розвитку дитячо-юнацького спорту, залучення широких верств населення до масового спорту та участі команди у матчах першої ліги.

2. Про результати розгляду повідомлення про державну допомогу Департаменту благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) щодо фінансування комунального підприємства «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» з метою здійснення заходів з удосконалення системи контролю за виконанням правил утримання домашніх тварин та їх чисельністю у м. Києві.

3. Про результати розгляду повідомлення про нову державну допомогу Управління житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування Шишацької селищної ради щодо державної підтримки комунальному підприємству «Техкомунбуд» на підставі проекту програми фінансової підтримки комунального підприємства «Техкомунбуд» на 2021-2023 роки для здійснення заходів з утримання об’єктів благоустрою та санітарної очистки території об’єднаної територіальної громади.

4. Про результати розгляду повідомлення Департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради щодо підтримки комунального підприємства «Луцьке електротехнічне підприємство – Луцьксвітло» з метою надання мешканцям міста належних послуг з утримання, технічного обслуговування та ремонту мереж зовнішнього освітлення та світлофорних об’єктів.

5. Про результати розгляду повідомлення про державну допомогу Управління житлово-комунального господарства Южненської міської ради щодо фінансування комунального підприємства «Екосервіс» з метою забезпечення благоустрою загальноміських територій.

6. Про результати розгляду повідомлення Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради щодо підтримки спеціалізованого комунального підприємства «Ритуальна служба» Тернопільської міської ради з метою створення належних умов для надання населенню якісних та безпечних послуг з утримання кладовищ.

7. Про результати розгляду повідомлення Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради щодо фінансування комунального підприємства «Тернопільміськсвітло» з метою забезпечення зовнішнього освітлення міста.

8. Про результати розгляду повідомлення Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради щодо надання підтримки Відділу технічного нагляду для здійснення технічного нагляду за будівництвом.

9. Про результати розгляду повідомлення Управління житлово-комунального господарства Кропивницької міської ради щодо підтримки комунального підприємства «Аварійно-диспетчерська служба» для забезпечення ліквідації аварійних ситуацій в житлових будинках.

10. Про результати розгляду повідомлення Подільської районної в місті Києві державної адміністрації щодо підтримки «Керуючої компанії» для забезпечення утримання внутрішньоквартальних проїздів.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux