Проект порядку денного засідання ТАК Комітету 02.02.2021

Опубліковано 01 лютого 2021 року о 14:41

о 08.30

І. Розгляд питань щодо державної допомоги.

1. Про результати розгляду повідомлення про нову індивідуальну державну допомогу Департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради комунальному підприємству «Черкасиінвестбуд» Черкаської міської ради», повний обсяг якої буде перераховано підрядним організаціям, що обиратимуться через тендерну процедуру, на будівництво багатофункціонального Палацу спорту для ігрових видів спорту (м. Черкаси, мікрорайон «Перемога-2»), що буде переданий на баланс Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

2. Про результати розгляду повідомлення про нову індивідуальну державну допомогу Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради комунальному підприємству Миколаївської міської ради «Миколаївська ритуальна служба» для утримання території кладовищ та їх поточного ремонту.

3. Про результати розгляду повідомлення про нову індивідуальну державну допомогу Головного управління житлово-комунального господарства Міської ради міста Кропивницького комунальному підприємству «Благоустрій» Міської ради міста Кропивницького».

4. Про результати розгляду повідомлення про державну допомогу, яка надається відділом охорони здоров’я Слов’янської міської ради Донецької області у формі субсидії комунальному некомерційному підприємству Слов’янської міської ради «Міська клінічна лікарня м. Слов’янська», комунальному некомерційному підприємству Слов’янської міської ради «Міська клінічна лікарня № 1 м. Слов’янська», комунальному некомерційному підприємству Слов’янської міської ради «Стоматологічна поліклініка м. Слов’янська» та комунальному некомерційному підприємству Слов’янської міської ради «Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Слов’янська».

5. Про результати розгляду повідомлення про державну допомогу, яка надається управлінням охорони здоров’я Житомирської міської ради Житомирської області у формі фінансової підтримки комунальному підприємству «Дитяча стоматологічна поліклініка» Житомирської міської ради.

6. Про результати розгляду повідомлення про державну допомогу Іллінецької міської ради у формі поточних та капітальних трансфертів підприємствам, установам, організаціям на підставі проєкту рішення Іллінецької міської ради «Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Добробут» Іллінецької міської ради Вінницької області на 2021 рік», на період з 01.01.2021 по 31.12.2021.

7. Про результати розгляду повідомлення про державну допомогу Виконавчого комітету Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області у формі поточних трансфертів та капітальних трансфертів на здійснення заходів із поточного та капітального ремонту, реконструкції комунальних вулиць та доріг та утримання доріг в зимовий період, що виділяється на підставі рішення Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади «Про затвердження Програми реконструкції, ремонту та утримання об’єктів вулично-дорожньої мережі Степанецької громади на 2021-2025» від 18.11.2020 №1-12/IX на період з 01.01.2021 по 31.12.2025.

8. Про результати розгляду повідомлення про державну допомогу Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради у вигляді поточних та капітальних трансфертів для здійснення заходів із утримання та поточного ремонту технічних засобів регулювання дорожнього руху на період з 01.08.2020 по 31.12.2024 комунальному спеціалізованому монтажно-експлуатаційному підприємству.

9. Про результати розгляду повідомлення Департаменту житлово-комунального господарства виконавчого комітету Кременчуцької міської ради про фінансування комунального підприємства «Кременчукводоканал» відповідно до Програми розвитку водопровідно-каналізаційного господарства м. Кременчука на 2021 рік у формі субсидії.


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux