Проект порядку денного засідання Комітету 28.01.2021

Опубліковано 27 січня 2021 року о 14:06

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1.    Про надання дозволів ТОВ «СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ТОВАРИСТВО ІМ. ШЕВЧЕНКА» (м. Шпола, Шполянський р-н, Черкаська обл.):

на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «АМГ Миронівське» (с. Петрашівка, Ямпільський р-н, Вінницька обл.), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства;

на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «ГЕНРО» (м. Дніпро, Дніпропетровська обл.), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

2.    Про надання дозволу ТОВ «БОРКИ СОЛАР» (м. Харків) на набуття контролю над частиною суб’єкта господарювання − активами Артемівського місця провадження діяльності та зберігання спирту державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості «Укрспирт» (м. Бровари, Київська обл.).

(матеріали з обмеженим доступом)

3.    Про надання дозволу ТОВ «ОПТІМАЛ ТРЕЙД» (м. Київ, Україна) на придбання активів у вигляді єдиного майнового комплексу публічного акціонерного товариства «ДМК» (м. Кам’янське, Дніпропетровська обл., Україна).

(матеріали з обмеженим доступом)

4.    Про надання дозволів компанії «Solvay S. A.» (м. Брюссель, Бельгія):

на опосередковане набуття одноосібного контролю над компанією «Solvay & CPC Barium Strontium GmbH & Co. KG» (м. Ганновер, Німеччина); 

на опосередковане набуття одноосібного контролю над компанією «Solvay & CPC Barium Strontium Administration GmbH» (м. Ганновер, Німеччина).

(матеріали з обмеженим доступом)

5.    Про надання дозволу фізичній особі – громадянину України  на опосередковане придбання частки у статному капіталі ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ «СВІТ-АГРО» (м. Київ), що забезпечить перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

6. Про надання дозволу фізичній особі – громадянину України на придбання акцій компанії «BALKA CAPITAL LIMITED» (м. Род-Таун, Тортола, Британські Віргінські Острови), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому управляння компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

7. Про надання дозволів:

компанії «Enox Trading Limited» (м. Лімасол, Кіпр) та фізичній особі – громадянину України на створення компанії «Volyn Wind Cyprus Limited» (Кіпр);

компанії «NEBRAS POWER INVESTMENT MANAGEMENT B.V.» (м. Амстердам, Нідерланди) на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «Волинь Вест Вінд-1» (с. Затурці, Локачинський р-н, Волинська обл., Україна), що забезпечує досягнення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства;

компанії «NEBRAS POWER INVESTMENT MANAGEMENT B.V.» (м. Амстердам, Нідерланди) на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «Волинь Вест Вінд-2» (с. Затурці, Локачинський р-н, Волинська обл., Україна), що забезпечує досягнення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

8. Про надання дозволів компанії «NEBRAS POWER INVESTMENT MANAGEMENT B.V.» (м. Амстердам, Нідерланди): 

на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «ФРІ-ЕНЕРДЖИ ГЕНІЧЕСЬК» (смт Велика Димерка, Броварський р-н, Київської обл.), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства;

на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «СКІФІЯ-СОЛАР-1» (м. Київ, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства;

на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «СКІФІЯ-СОЛАР-2» (м. Київ, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

9. Про надання дозволів компанії «NEBRAS POWER INVESTMENT MANAGEMENT B.V.» (м. Амстердам, Нідерланди): 

на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «ПОРТ-СОЛАР» (смт Велика Димерка, Броварський р-н, Київської обл., Україна), що забезпечує досягнення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства;

на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «ПОРТ-СОЛАР» (смт Велика Димерка, Броварський р-н, Київської обл., Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

10. Про результати розгляду справ про концентрацію у вигляді придбання компанією «SMART HOLDING (CYPRUS) LTD» (м. Лімасол, Кіпр) акцій:

ПрАТ «ХАРКІВЕНЕРГОЗБУТ» (м. Харків, Україна), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління товариства;

АТ «ХАРКІВОБЛЕНЕРГО» (м. Харків, Україна), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

11. Про результати розгляду справи № 127-26.4/39-20 щодо виконанням ТОВ «Машинобудівний завод «Санфлоромаш» (м. Бердянськ, Запорізька обл., Україна) рекомендацій Комітету від 05.11.2020. № 50-рк.

ІІІ. Розгляд різних питань.

12. Про результати виконання ТОВ «Ніко Прайм Мегаполіс» рекомендацій № 59-рк від 03.12.2020 про припинення дій, що містять ознаки порушення законодавства, передбаченого статтею 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді поширення на інтернет-ресурсах, на яких розміщуються рекламні матеріали, неточних відомостей у вигляді реклами автомобілів за неактуальною на момент поширення реклами ціною.

13. Про розгляд питання про стан виконання Головним управлінням Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру у Сумській області зобов’язання, встановленого пунктом 2 резолютивної частини рішення Тимчасової адміністративної колегії Комітету від 28.12.2018 № 38-р/тк у межах справи № 02-06/09-2018.

14. Про виправлення описки у рішенні про надання дозволу на концентрацію від 29.12.2020 № 815-р.

15. Про виправлення описок у рішенні Антимонопольного комітету України від 14 грудня 2020 року № 779-р про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІV. Розгляд висновків Комітету у формі рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій суб’єктів господарювання положенням законодавства про захист економічної конкуренції.

16. Про надання висновків у формі рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій Комунального підприємства «Чисте місто» Енергодарської міської ради положенням статей 6, 10, 13 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

V. Розгляд питань щодо державної допомоги.

17. Про результати розгляду листа Виконавчого комітету Лиманської міської ради щодо зупинення перебігу строку виконання рішення Комітету від 30.07.2020 № 469-р.

18. Про результати розгляду листа Управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради щодо виконання зобов’язань, зазначених у резолютивній частині рішень Комітету від 08.08.2019 № 548-р та від 18.06.2020 № 376-р.

19. Про результати розгляду листа Управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради щодо виконання зобов’язань, зазначених у резолютивній частині рішення Комітету від 03.12.2020 № 759-р.

20. Про результати розгляду листа Львівської міської ради щодо виконання рішення Комітету від 28.12.2019 № 865.

21. Про результати розгляду листа Львівської міської ради щодо виконання рішення Комітету від 28.12.2019 № 864-р.

22. Про результати розгляду листа Виконавчого комітету Криворізької міської ради щодо виконання рішення Комітету від 14.05.2020 № 295-р.

23. Про результати розгляду листів виконавчого комітету Южненської міської ради щодо виконання зобов’язань, зазначених у резолютивній частині рішення Комітету від 03.10.2019 № 680-р.

24. Про результати розгляду листа Управління соціального захисту населення Слов’янської міської ради щодо виконання зобов’язань, зазначених у резолютивній частині рішення Комітету від 03.07.2020 № 423-р.

25. Про результати розгляду листа Міністерства молоді та спорту України щодо виконання зобов’язань, зазначених у резолютивній частині рішення Комітету від 06.02.2020 № 111-р.

26. Про результати розгляду листа Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради щодо виконання зобов’язань, зазначених у резолютивній частині рішення Комітету від 24.04.2019 № 276-р.

27. Про результати розгляду листа Департаменту охорони здоров’я Харківської міської ради щодо виконання зобов’язань, зазначених у резолютивній частині рішення Комітету від 11.06.2019 № 420-р.


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux