Проект порядку денного засідання Комітету 26.12.2019

Опубліковано 26 грудня 2019 року о 08:56

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

СПОЩЕНА ПРОЦЕДУРА РОЗГЛЯДУ

1. Про надання дозволу компанії  «NIBE Industrier AB» (м. Маркарид, Швеція) на придбання акцій компанії «Gorenje Tiki, d.о.o.» (м. Стара Пазова, Сербія), що забезпечує перевищення  50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії. 

(матеріали з обмеженим доступом)

ЗАГАЛЬНА ПРОЦЕДУРА РОЗГЛЯДУ

2. Про надання дозволу на узгоджені дії у формі виконання положення про утримання від конкуренції,  викладеного у пункту 11 Договору купівлі-продажу акцій, укладеного між компаніями «NIBE Industrier AB» (м. Маркарид, Швеція) та «Gorenje gospodinjski aparati, d.о.o.» (м. Веленє, Словенія) 19 листопада 2019 року, строком на чотири роки. 

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про надання дозволу компанії «Essilor Nederland Holding B.V.» (м. Зевенар, Нідерланди) на придбання акцій компанії «International Optical House Holding B.V.»
(м. Гаага, Нідерланди), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

4. Про надання дозволу фізичним особам – громадянам України на набуття контролю над товариством з обмеженою відповідальністю «НортлендКем» (м. Таллінн, Естонська республіка). 

(матеріали з обмеженим доступом)

5. Про надання дозволу МАЛОМУ ПРИВАТНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ ФІРМІ «ЕРІДОН» (с. Княжичі, Києво-Святошинський р-н, Київська обл.) на придбання часток у статутному капіталі товариства з обмеженою відповідальністю «ВАН ХОФ ЮКРЕЙН ЛТД» (с Пасківщина, Згурівський район, Київська обл.), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства. 

(матеріали з обмеженим доступом)

6. Про надання дозволу ТОВ «Новус Україна» на придбання активів у вигляді торговельного комплексу, що знаходяться за адресою: Дніпровська Набережна, 17а,
м. Київ та належать АТ «ЗНВКІФ «Проспект».

(матеріали з обмеженим доступом)

7. Про надання попередніх висновків щодо узгоджених дій у вигляді створення ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ НЕДЕРЖАВНИХ ПЕНСІЙНИХ ФОНДІВ» (м. Київ). 

(матеріали з обмеженим доступом)

8. Про надання дозволу компанії «Pattern Energy Group Inc.» (м. Сан-Франциско, штат Каліфорнія, США) на набуття контролю над компанією «Pacific Bidco US Inc.» (м. Торонто, Канада).

(матеріали з обмеженим доступом)

9. Про надання дозволу компаніям «Canada Pension Plan Investment Board», «Riverstone Pattern Energy II Holdings, L.P.» на створення спільного підприємства «HoldCo LP» (м. Вілмінгтон, штат Делавер, США);

про надання дозволу компанії «Riverstone Pattern Energy II Holdings, L.P.» [через компанію «HoldCo LP»] на набуття спільного контролю разом з компанією «Canada Pension Plan Investment Board» над компанією «Pattern US Operations Holdings LLC» (штат Делавер, США);

про надання дозволу компанії «Riverstone Pattern Energy II Holdings, L.P.» [через компанію «HoldCo LP»] на набуття спільного контролю разом з компанією «Canada Pension Plan Investment Board» над компанією «Pattern Canada Operations Holdings ULC» (м. Нова Шотландія, Канада);

про надання дозволу компанії «Riverstone Pattern Energy II Holdings, L.P.» на придбання акцій компанії «HoldCo LP», що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління компанії;

про надання дозволу компанії «Riverstone Pattern Energy II Holdings, L.P.» [через компанію «HoldCo LP»] на набуття спільного контролю разом з компанією «Canada Pension Plan Investment Board» над активами компанії «Pattern Energy Group, Inc.» (м. Сан-Франциско, штат Каліфорнія, США), що забезпечують здійснювати діяльність у сфері виробництва та передачі електроенергії;

про надання дозволу компанії «Riverstone Pattern Energy II Holdings, L.P.» [через компанію «HoldCo LP»] на набуття спільного контролю разом з компанією «Canada Pension Plan Investment Board» над компанією «Pattern Energy Group, Inc.»;

про надання дозволу компанії «Riverstone Pattern Energy II Holdings, L.P.» [через компанію «HoldCo LP»] на набуття спільного контролю разом з компанією «Canada Pension Plan Investment Board» над компанією «Pattern GP» (м. Вілмінгтон, штат Делавер, США). 

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

10. Про закриття провадження у справі № 130-26.13/136-18, розпочатої за наявністю у діях державного підприємства «Національні інформаційні системи» ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем.

ІІ. Розгляд питань щодо державної допомоги.

11. Про результати розгляду повідомлення про нову державну допомогу Управління житлово-комунального господарства Виконавчого комітету Бердянської міської ради щодо державної підтримки комунального підприємства електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Бердянської міської ради з метою реалізації проведення робіт з благоустрою, а саме забезпечення безперебійної роботи мереж зовнішнього освітлення, дорожньої інфраструктури міста.

12. Про результати розгляду справи № 500-26.15/59-19-ДД про державну допомогу, яка надається Департаментом охорони здоров’я виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) комунальному підприємству «Інженерний центр» виконавчого органу Київської міської ради у формі капітальних трансфертів.

13. Про результати розгляду справи № 500-26.15/61-19-ДД про державну допомогу яка надається Департаментом транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (КМДА), комунальному підприємству «Київський метрополітен» у формі гарантії Київської міської ради для забезпечення виконання боргових зобов’язань за запозиченням, залученим у Європейського банку реструктуризації та розвитку, відповідно до Угоди про підготовку кредитного фінансування між Європейським банком реструктуризації і розвитку, Київською міською радою та комунальним підприємством «Київський метрополітен».

14. Про результати розгляду справи № 500-26.15/127-19-ДД про державну допомогу яка надається ЛКП «Львівелектротранс» у формі місцевої гарантії для забезпечення виконання боргових зобов’язань за запозиченням, залученим у Європейського інвестиційного банку для закупівлі автобусів.

15. Про результати розгляду справи № 500-26.15/126-19-ДД про державну допомогу яка надається ЛКП «Львівелектротранс» у формі місцевої гарантії для забезпечення виконання боргових зобов’язань за запозиченням, залученим у Європейського інвестиційного банку для закупівлі трамваїв.

ІV. Інші питання.

16. Про Звіт Центру комплексних досліджень з питань антимонопольної політики про виконання Тематичного плану виконання науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт на 2019 рік. 

Доповідач:

17. Про схвалення Пріоритетів діяльності Антимонопольного комітету України
на 2020 рік.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux