Проект порядку денного засідання Комітету 25.02.2021

Опубліковано 24 лютого 2021 року о 16:55

о 10:00

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про надання дозволу приватному підприємству «Західний Буг» (с. Павлів, Радехівський р-н., Львівська обл., Україна) на придбання часток в статутному капіталі ТОВ «РЕСІЛІЕНТ ГОРОДИЛОВИЧІ» (с. Ульвівок, Сокальський р-н., Львівська обл., Україна), що забезпечить перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства. 

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про надання дозволу компанії «Denali Holdco, LLC» (м. Вілмінгтон, штат Делавер, США) на набуття контролю над активами, що дозволять здійснювати господарську діяльність з виробництва, виготовлення, збуту, продажу та дистрибуції на Виробничому Об'єкті у м. Канкакі, США сульфатів, стеринів і природного вітаміну Е, та ефірів, які належать Групі BASF

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про надання дозволу компаніям «Denali Holdco, LLC» (м. Вілмінгтон, штат Делавер, США) та «BASF Corporation» (м. Флорем-Парк, штат Нью-Джерсі, США) на узгоджені дії у вигляді виконання положень про утримання від конкуренції та про заборону переманювання працівників, що містяться у пункті 5.8 Договору купівлі-продажу активів, укладеного між компаніями «Denali Holdco, LLC» та «BASF Corporation» 16 грудня 2020 року, строком на шість років

(матеріали з обмеженим доступом)

4. Про надання дозволу компанії «Techinservice Limited» (м. Лондон, Англія) на придбання акцій компанії «Karpaty Chemical B.V.» (Гелдермалсен, Нідерланди), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії. 

(матеріали з обмеженим доступом)

5. Про надання попередніх висновків щодо отримання дозволу на концентрацію у вигляді приєднання асоціації «УКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ УБЕЗПЕЧЕННЯ» до асоціації «НАЦІОНАЛЬНА АСОЦІАЦІЯ СТРАХОВИКІВ УКРАЇНИ» (обидві – м. Київ)).

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд рекомендаційних роз’яснень Комітету щодо відповідності дій суб’єктів господарювання положенням законодавства про захист економічної конкуренції.

6. Про надання висновку у формі рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій ТОВ «ВИНАЛЬ» у вигляді поширення інформації у доданому до заяви відео ролику щодо алкогольної продукції «ADJARI» з власною назвою «тост 01 в-2» положенням статті 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

7. Про надання висновку у формі рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій ТОВ «ВИНАЛЬ» у вигляді поширення інформації у доданому до заяви відео ролику щодо алкогольної продукції «ADJARI» з власною назвою «тост 02 в-2» положенням статті 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

8. Про надання висновку у формі рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій ТОВ «ВИНАЛЬ» у вигляді поширення інформації у доданому до заяви відео ролику щодо алкогольної продукції «ADJARI» з власною назвою «тост 03 в-2» положенням статті 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

9. Про надання висновку у формі рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій ТОВ «ВИНАЛЬ» у вигляді поширення інформації у доданому до заяви відео ролику щодо алкогольної продукції «ADJARI» з власною назвою «тост 04 в-2» положенням статті 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

10. Про надання висновку у формі рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій ТОВ «ВИНАЛЬ» у вигляді поширення інформації у доданому до заяви відео ролику щодо алкогольної продукції «ADJARI» з власною назвою «тост 05 в-2» положенням статті 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

11. Про надання висновку у формі рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій ТОВ «ВИНАЛЬ» у вигляді поширення інформації у доданому до заяви відео ролику щодо алкогольної продукції «ADJARI» з власною назвою «тост 06 в-2» положенням статті 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

12. Про надання висновку у формі рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій ТОВ «ВИНАЛЬ» у вигляді поширення інформації у доданому до заяви відео ролику щодо алкогольної продукції «ADJARI» з власною назвою «тост 07 в-2» положенням статті 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

13. Про надання висновку у формі рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій ТОВ «ВИНАЛЬ» у вигляді поширення інформації у доданому до заяви відео ролику щодо алкогольної продукції «ADJARI» з власною назвою «тост 08 в-2» положенням статті 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

ІІІ. Розгляд різних питань.

14. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «Охтирська молочна промислова компанія «Славія» рішенням Антимонопольного комітету України від 10.12.2020 № 773-р.

ІV. Розгляд рекомендацій Антимонопольного комітету України щодо здійснення заходів, спрямованих на запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

15. Про надання рекомендацій Чернігівській обласній державній адміністрації про припинення дій, що містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 3 статті 50, абзацом 7 частини другої статті 15 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних дій органів влади.

V. Розгляд питань щодо державної допомоги.

16. Про результати розгляду справи № 500-26.15/71-20-ДД про державну допомогу, яка надається Сумською міською радою у формі пільги зі сплати земельного податку.


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux