Проект порядку денного засідання Комітету 24.12.2020

Опубліковано 23 грудня 2020 року о 16:44

о 10.00

І. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

1. Про результати розгляду справи № 243-26.13/62-12про порушення ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» (м. Кривий Ріг) законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 2 статті 50 та пунктом 1 частини другої статті 13 Закону України «Про захист економічної конкуренції» у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на загальнодержавному ринку арматурного прокату шляхом встановлення таких цін реалізації товару, які неможливо було б встановити за умов існування значної конкуренції на ринку.

2. Про результати розгляду справи № 128-26.13/104-19 про порушення групою суб’єктів господарювання в особі АТ «Вінницягаз», АТ «Волиньгаз», АТ «Житомиргаз», АТ «Закарпатгаз», АТ «Запоріжгаз», АТ «Київоблгаз», АТ «Дніпрогаз», АТ «Дніпропетровськгаз», АТ «Криворіжгаз», АТ «Львівгаз», АТ «Миколаївгаз», АТ «Рівнегаз», АТ «Сумигаз», АТ «Івано-Франківськгаз», АТ «Харківгаз», АТ «Харківміськгаз», АТ «Хмельницькгаз», АТ «Чернівцігаз», АТ «Чернігівгаз» законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 2 статті 50 та частиною першою статті 13 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді зловживанням монопольним (домінуючим) становищем на ринку послуг з розподілу природного газу.

3. Про результати розгляду справи № 143-26.13/60-20 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції ТОВ «ЕРЛАЙТ» і ТОВ «МАРЛІН ТРЕЙД», передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів відкритих торгів (з публікацією англійською мовою) на закупівлю «Стрічки конвеєрні гумотканинні шахтні», проведених державним підприємством «Селидіввугілля» за допомогою вебпорталу «ProZorro» (ідентифікатор закупівлі № UA-2018-03-01-000762-a).

ІІ. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

4. Про результати розгляду справи про концентрацію у вигляді набуття НАК «НАФТОГАЗ УКРАЇНИ» у власність частки у статутному капіталі ТОВ «Надра Юзівська», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

5. Про надання дозволу на придбання акціонерним товариством «КОНЦЕРН ГАЛНАФТОГАЗ» (м. Київчастки в статутному капіталі ТОВ «НАФТА-ТРАНСШИПМЕНТ» (м. Львів), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІІ. Розгляд різних питань.

6. Про результати розгляду заяви ТОВ «Міжнародний аеропорт «Дніпропетровськ» щодо розстрочки сплати штрафу, накладеного на товариство згідно з рішенням Антимонопольного комітету України від 05.11.2020 № 682-р у справі № 130-26.13/106-19.

(матеріали з обмеженим доступом)


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux