Проект порядку денного засідання Комітету 22.10.2020

Опубліковано 21 жовтня 2020 року о 15:16

10:00

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про надання дозволу фізичній особі – громадянину України на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «ІНТЕРНЕШЕНЕЛ ДЕВЕЛОПМЕНТ ЦЕНТР» (м. Київ), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про надання попередніх висновків щодо узгоджених дій у вигляді вступу до складу асоціації «АСОЦІАЦІЯ ФІНАСОВИХ ІНСТИТУЦІЙ» (м. Київ) нових учасників (членів).

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про надання дозволу на опосередковане придбання компанією «NORD Holding» (м. Ганновер, Німеччина) акцій компанії «GEA Bock GmbH» (м. Фріккенгаузен, Німеччина), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління компанії;

про надання дозволу на опосередковане придбання компанією «NORD Holding» (м. Ганновер, Німеччина) активів, що дозволяють здійснювати виробництво, реалізацію, маркетинг, продаж, просування та/або іншу комерціалізацію напівгерметичних та відкритих компресорів.

(2 рішення) (матеріали з обмеженим доступом)

4. Про надання дозволу «NORD Holding» (м. Ганновер, Німеччина) і «GEA Group Aktiengesellschaft» (м. Дюссельдорф, Німеччина) компаніям на узгоджені дії у вигляді виконання положення про утримання від конкуренції, що міститься у пункті 17 Договору купівлі-продажу. 

(матеріали з обмеженим доступом)

5. Про надання дозволу компанії «UAB CONSUL TRADE HOUSE» (м. Вільнюс, Литва) на придбання частки у статутному капіталі підприємства з іноземними інвестиціями «Білла-Україна» (м. Київ, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління підприємства.

(матеріали з обмеженим доступом)

6. Про надання дозволу компаніям «UAB CONSUL TRADE HOUSE» (м. Вільнюс, Литва) і «REWE INTERNATIONAL AG» (м. Вінер-Нойдорф, Австрія) на узгоджені дії у вигляді виконання положень про утримання від конкуренції, передбачених Розділом 10.6 Договору купівлі-продажу частки від 9 вересня 2020 року строком на 3 роки.

(матеріали з обмеженим доступом)

7 Про надання попередніх висновків щодо необхідності чи відсутності необхідності одержання дозволу ТОВ «ВІННИЦЬКА ПРОМИСЛОВА КОМПАНІЯ» (м. Вінниця, Україна) на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «ВІННИЦЯЗЕРНОСЕРВІС» (м. Вінниця, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління вказаного товариства. 

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

8. Про результати розгляду справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції компанією «Element Solutions Inc» (попередня назва «Platform Specialty Products Corporation») (м. Вест-Палм-Біч, штат Флорида, США) у вигляді здійснення концентрації шляхом опосередкованого придбання акцій компанії «Percival SA» (м. Брюссель, Бельгія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

9. Про результати розгляду справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції компанією «Element Solutions Inc» (попередня назва «Platform Specialty Products Corporation») (м. Вест-Палм-Біч, штат Флорида, США) у вигляді здійснення концентрації шляхом придбання акцій компанії «Arysta LifeScience Limited» (Ірландія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

10. Про результати розгляду справи № 127-26.4/80-19 про порушення ТОВ «АБК ДНІПРО», законодавства про захист від недобросовісною конкуренцією у вигляді неправомірного використання у господарській діяльності без дозволу (згоди) ТОВ «СТРОНГДРІНК» оформлення упаковки алкогольної продукції «Петриківська», передбаченого статтею 4 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

11. Про результати розгляду справи № 127-26.4/64-20 про порушення приватним підприємством «Медичний Центр «Альтернатива» (м. Київ, Україна) законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, передбаченого статтею 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

12. Про результати розгляду справи № 127-26.4/119-19, у зв’язку із виконанням акціонерним товариством «Коблево» (с. Коблеве, Миколаївська обл., Україна) рекомендацій Комітету від 19.12.2019 № 70-рк.

13. Про результати розгляду справи № 127-26.4/110-19, у зв’язку із виконанням приватним акціонерним товариством «Одесавинпром» (м. Одеса, Україна) рекомендацій Комітету від 19.12.2019 № 71-рк.

ІІІ. Розгляд рекомендацій Антимонопольного комітету України щодо здійснення заходів, спрямованих на запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

14. Про надання рекомендацій ТОВ «Натурпро» (м. Дніпро, Україна) щодо припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

15. Про надання рекомендацій ТОВ «Харківський вітамінний завод» (м. Харків, України) щодо вжиття заходів для усунення наслідків порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

16. Про надання рекомендацій ТОВ «Тера Інвест» (Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Україна) щодо припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

17. Про надання рекомендацій ТОВ спільне Українсько-Польське підприємство «Вінсо Індастріс Україна» щодо припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

18. Про надання рекомендацій фізичній особі - підприємцю щодо припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

19. Про надання рекомендацій фізичній особі - підприємцю щодо припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

20. Про надання рекомендацій ТОВ Хілер» (м. Київ) щодо припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

ІV. Перегляд та перевірка рішень, прийнятих органами АМКУ.

21. Про перевірку рішення адміністративної колегії Полтавського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 23.10.2019 № 66/37-р/к у справі № 66-13-50/35-19.

V. Розгляд питань щодо державної допомоги.

22. Про результати розгляду повідомлення про нову державну допомогу у вигляді підтримки Бердянської міської ради КП «Бердянськекотранс» на забезпечення впровадження заходів щодо організації роботи з очищення територій від сміття та відходів, недопущення створення сміттєзвалищ в місцях масового перебування та відпочинку громадян (парки, сквери тощо).

23. Про результати розгляду повідомлення про нову державну допомогу Попаснянського комунального підприємства «СКП» на утримання в належному санітарно-технічному стані територій міста Попасна та покращення її естетичного вигляду для створення оптимальних умов праці, побуту та відпочинку мешканців та гостей міста.

VІ. Розгляд різних питань.

24. Про результати дослідження ринку банківських послуг у контексті порушення принципу конкурентного нейтралітету шляхом прийняття законодавчих та нормативно-правових актів, якими банки державного сектору наділяються виключними правами на надання банківських послуг в окремих сегментах ринку банківських послуг.

(матеріали з обмеженим доступом)

25. Про направлення пропозицій Кабінету Міністрів України за результатами дослідження ринку банківських послуг у контексті порушення принципу конкурентного нейтралітету шляхом прийняття законодавчих та нормативно-правових актів, якими банки державного сектору наділяються виключними правами на надання банківських послуг в окремих сегментах ринку банківських послуг.

(матеріали з обмеженим доступом)

26. Про схвалення проєкту розпорядження Антимонопольного комітету України «Про затвердження Порядку участі суб’єкта оскарження та замовника у розгляді скарги шляхом застосування телекомунікаційних систем в інтерактивному режимі реального часу».



Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux