Проект порядку денного засідання Комітету 22.04.2021

Опубліковано 21 квітня 2021 року о 17:03

о 10:00

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про надання дозволу ТОВ «СІСТЕМБУД» (м. Київ) на придбання активів у вигляді нежитлового приміщення (адміністративна будівля літера А), які знаходяться за адресою: пров. Руслана Лужевського, 3, м. Київ.

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про результати розгляду справи про концентрацію у вигляді придбання компанією «Datagroup Holding Limited» (м. Нікосія, Кіпр): 

частки в статутному капіталі ТОВ «Київські Телекомунікаційні Мережі» (м. Київ, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії;

частки в статутному капіталі ТОВ «ТЕЛЕСВІТ» (м. Київ, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії;

акцій компанії «Oisiw Limited» (м. Лімассол, Кіпр), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про надання попередніх висновків щодо необхідності чи відсутності необхідності одержання дозволу органів Антимонопольного комітету України на придбання фізичною особою – громадянином України акцій ПрАТ «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ВЕЛТЛІНЕР» (м. Київ), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

4. Про надання попередніх висновків щодо необхідності чи відсутності необхідності одержання дозволу органів Антимонопольного комітету України на придбання фізичною особою – громадянином України акцій ПрАТ «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ВЕЛТЛІНЕР» (м. Київ), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

5. Про надання дозволу компанії «The Goldman Sachs Group, Inc.» (м.  Нью-Йорк, США) на опосередковане придбання акцій компанії «Oikos Holding GmbH» (м. Шлюхтерн, Німеччина), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

6. Про надання дозволу ТОВ «Науково-виробниче підприємство «ЗОРЯ» (м. Рубіжне, Луганська обл.) на концентрацію у вигляді одержання в оренду активів у вигляді єдиного майнового комплексу, які на момент концентрації будуть належати ТОВ «ХІМІЧНІ ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ» (м. Рубіжне Луганська обл.).

(матеріали з обмеженим доступом)

7. Про надання дозволу ТОВ «ХІМІЧНІ ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ» (м. Рубіжне Луганська обл.) на придбання активів у вигляді єдиного майнового  комплексу, які належать ТОВ «УКРАЇНСЬКА ХІМІКО-ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» (м. Київ).

(матеріали з обмеженим доступом)

8. Про надання дозволу компанії «Solvay S.A.» (м. Брюссель, Бельгія) на опосередковане придбання [через компанію «Rhodia Opérations SAS» (м. Обервільє, Франція)] активів у компанії «Bayer Aktiengesellschaft» (м. Леверкузен, Німеччина), що дозволяють здійснювати розробку, виробництво та комерціалізацію покриттів для насіння.

(матеріали з обмеженим доступом)

9. Про надання дозволу компаніям «Solvay S.A.» (м. Брюссель, Бельгія) та «Bayer Aktiengesellschaft» (м. Леверкузен, Німеччина) на узгоджені дії у вигляді виконання Положення про відмову від конкуренції, передбачене пунктом 22 проєкту Договору купівлі-продажу активів, що буде укладений між компаніями «Bayer Aktiengesellschaft» та «Rhodia Opérations SAS» (м. Обервільє, Франція), строком на три роки.

(матеріали з обмеженим доступом)

10. Про надання дозволів АТ «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Геліос»: 

на опосередковане набуття частки в статутному капіталі ТОВ «Солен Енерджі» (м. Запоріжжя), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства;

на опосередковане набуття частки в статутному капіталі ТОВ «Широке Солар Парк» (с. Широке, Запорізька обл.), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства;

на опосередковане набуття частки в статутному капіталі ТОВ «Фотон Енерджі» (м. Запоріжжя), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства;

на опосередковане набуття частки в статутному капіталі ТОВ «Екопауер Інвест» (м. Запоріжжя), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

11. Про надання дозволу про надання дозволу фізичній особі – громадянину України на набуття частки в статутному капіталі ТОВ «Геліос-Актив» (далі – ТОВ «Геліос-Актив») (м. Запоріжжя), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

12. Про результати розгляду справи № 130-26.13/107-16 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції в діях публічного акціонерного товариства «Розрахунковий центр з обслуговування договорів на фінансових ринках» у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку шляхом встановлення таких цін реалізації послуг з обслуговування клірингового рахунку, які неможливо було б встановити за умов існування значної конкуренції на ринку.

ІІІ. Розгляд рекомендацій Антимонопольного комітету України щодо здійснення заходів, спрямованих на запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

13. Про надання рекомендацій за результатами розгляду заяви ПрАТ «Ічнянський молочно-консервний комбінат» та ТОВ «Мілк – Інвест» про наявність в діях ПрАТ «Первомайський молочноконсервний комбінат» та ПрАТ «Хмельницька маслосирбаза» ознак порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, передбаченого статтею 4 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді неправомірного використання оформлення упаковки товарів (а саме молока незбираного згущеного з цукром та продукту молоковмісного згущеного з цукром «Сгущенка»).

ІV. Розгляд питань щодо державної допомоги.

14. Про результати розгляду справи № 500-26.15/12-21-ДД про державну допомогу Департаменту соціальної політики Виконавчого комітету Криворізької міської ради у формі компенсації збитків суб’єктам господарювання на підставі рішення Криворізької міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2016 № 1182 «Про затвердження Програми соціального захисту окремих категорій мешканців м. Кривого Рогу на 2017 – 2022 роки» від 24.02.2021 № 246 комунальним підприємствам «Міський тролейбус», «Швидкісний трамвай» та АТ «Українська залізниця» в особі структурного підрозділу «Криворізька дирекція залізничних перевезень» регіональної філії «Придніпровська залізниця» на період з 01.05.2021 по 31.12.2022.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux