Проект порядку денного засідання Комітету 21.05.2020

Опубліковано 20 травня 2020 року о 18:03

10.30

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

СПРОЩЕНА ПРОЦЕДУРА.

1. Про надання дозволу компанії «ALD S.A.» (м. Рюей-Мальмезон, Франція) та компанії «Mitsubishi UFJ Lease & Finance Company Limited» (м. Токіо, Японія) на створення повнофункціонального Спільного підприємства в Малайзії.

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про надання дозволу компанії «Risoil SA» (м. Женева, Швейцарія) на придбання частки товариства з обмеженою відповідальністю «БОКОНТІ Україна» (м. Одеса, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства».

(матеріали з обмеженим доступом)

ЗАГАЛЬНА ПРОЦЕДУРА

3. Про надання дозволу товариству з обмеженою відповідальністю «АТОМВІНД-КРАМАТОРСЬК» (м. Краматорськ) на набуття разом із громадською спілкою «УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ФУТБОЛУ» (м. Київ) контролю над товариством з обмеженою відповідальністю «ФФУ ПРОДАКШН» (м. Київ).

(матеріали з обмеженим доступом)

4. Про надання дозволів ТОВ «ПЕРСПЕКТИВА-2005» (м. Київ) на придбання часток у статутному капіталі: 

ТОВ «КОРПОРАЦІЯ СКІФ-96» (м. Гайсин, Вінницька обл.), що забезпечує досягнення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства;

ТОВ «ПІВДЕННА БІОПАЛИВНА КОМПАНІЯ» (м. Гайсин, Вінницька обл.), що забезпечує досягнення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

5. Про результати розгляду справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції компанією «EP Global Commerce a.s.» (м. Прага, Чеська Республіка) у вигляді здійснення концентрації шляхом опосередкованого придбання акцій компанії «METRO AG» (м. Дюссельдорф, Німеччина), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління компанії, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, накладення штрафу та надання дозволу.

(матеріали з обмеженим доступом)

6. Про результати розгляду справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції компанією «Samoran Investments Limited» (м. Тортола, Британські Віргінські Острови) у вигляді здійснення концентрації шляхом придбання акцій компанії «Rostok Agroinvest Limited» (м. Лімасол, Кіпр), що забезпечило перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління компанії, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна, та накладення штрафу.

(матеріали з обмеженим доступом)

7. Про результати розгляду справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції компанією «SKF INVESTMENTS LIMITED» (м. Лімасол, Кіпр) шляхом здійснення концентрації у вигляді придбання частки в статутному капіталі товариства з обмеженою відповідальністю «ІНФОРМ – ПАБЛІШИНГ» (с. Визирка, Лиманський р-н, Одеська обл., Україна), що забезпечує досягнення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна, накладення штрафу та надання відповідного дозволу.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІІ. Розгляд рекомендацій Антимонопольного комітету України щодо здійснення заходів, спрямованих на запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

8. Про надання рекомендацій виробникам авіаперевізникам за результатами здійснення контролю за дотриманням законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

ІV. Перегляд та перевірка рішень, прийнятих органами АМКУ.

9. Про перевірку рішення адміністративної колегії Миколаївського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 28.03.2019 № 4-ріш у справі № 1-26.215/1-2018.

10. Про перевірку рішення адміністративної колегії Херсонського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 28.05.2019 № 71/12-р/к у справі № 8/2-18.

11. Про перевірку рішення адміністративної колегії Миколаївського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 24.10.2019 № 31-ріш у справі № 1.26.250/40-2019.

12. Про перевірку рішення адміністративної колегії Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету від 16.05.2019 № 57/7-р/к у справі № 03-5/2019.

13. Про перевірку рішення адміністративної колегії Вінницького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 27.06.2017 № 17-рш у справі № 03-08/52-16.

V. Розгляд питань щодо державної допомоги.

14. Про виконання Департаментом розвитку інфраструктури міста виконавчого комітету Криворізької міської ради умов, які викладені у пунктах 1 та 2 резолютивної частини рішення Антимонопольного комітету України від 18.04.2019 № 244-р.

15. Про результати розгляду повідомлення про нову державну допомогу Управління екології та природних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) комунальному підприємству по утриманню зелених насаджень Голосіївського району м. Києва з метою збереження та благоустрій навколишнього середовища.

16. Про результати розгляду повідомлення про нову державну допомогу Управління екології та природних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) комунальному підприємству по утриманню зелених насаджень Печерського району м. Києва з метою збереження та благоустрій навколишнього середовища.

17. Про результати розгляду повідомлення про нову державну допомогу Управління екології та природних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) комунальному підприємству по утриманню зелених насаджень Деснянського району м. Києва з метою збереження та благоустрій навколишнього середовища.

18. Про результати розгляду повідомлення про нову державну допомогу Управління екології та природних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) комунальному підприємству по утриманню зелених насаджень Оболонського району м. Києва з метою збереження та благоустрій навколишнього середовища.

19. Про результати розгляду повідомлення про нову державну допомогу Управління екології та природних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) комунальному підприємству по утриманню зелених насаджень Дарницького району м. Києва з метою збереження та благоустрій навколишнього середовища.

20. Про результати розгляду повідомлення про нову державну допомогу Управління екології та природних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) комунальному підприємству по утриманню зелених насаджень Солом’янського району м. Києва з метою збереження та благоустрій навколишнього середовища.

21. Про результати розгляду повідомлення про нову державну допомогу Управління екології та природних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) комунальному підприємству по утриманню зелених насаджень Святошинського району м. Києва з метою збереження та благоустрій навколишнього середовища.

22. Про результати розгляду повідомлення про нову державну допомогу Управління екології та природних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) комунальному підприємству по утриманню зелених насаджень Подільського району м. Києва з метою збереження та благоустрій навколишнього середовища.

23. Про результати розгляду повідомлення про нову державну допомогу Луцької міської ради комунальному підприємству «Луцькводоканал» з метою благоустрою фонтанів міста.

24. Про результати розгляду справи  Харківської міської ради у формі місцевої гарантії Харківської міської ради для забезпечення виконання боргових зобов’язань за запозиченням, залученим комунальним підприємством «Харківський метрополітен» у Міністерства фінансів України за угодою про передачу коштів позики між Міністерством фінансів України, Харківською міською радою та комунальним підприємством «Харківський метрополітен»» для реалізації проекту «Розширення метрополітену у м. Харкові (Продовження третьої лінії метрополітену у м. Харкові)». 

25. Про результати розгляду справи про державну допомогу у формі капітальних та поточних трансфертів, що спрямовані на оновлення рухомого складу, розвиток інфраструктури міського електротранспорту, виплату заробітної плати, єдиного соціального внеску, оплату спожитої електроенергії, що виділяється на підставі рішень Миколаївської міської ради від 26.06.2019 № 52/5 «Про затвердження Програми розвитку міського електротранспорту міста Миколаєва на 2019-2022 роки» та від 21.12.2017 № 32/16 «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку міста Миколаєва на 2018-2020 роки» КП ММР «Миколаївелектротранс».

26. Про результати розгляду справи про державну допомогу Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) комунальному підприємству Київської міської ради «Центр публічної комунікації та інформації» з метою виконання заходів міської цільової програми «Сприяння розвитку громадянського суспільства у м. Києві на 2020 – 2022 рр.».

27. Про результати розгляду справи про державну допомогу щодо підтримки комунального підприємства «Луцькреклама» у формі 20% від плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває у комунальній власності Луцької міської ради.

VI. Інші питання.

28. Про відмову у наданні розстрочки сплати суми штрафу, що залишилася станом на 04.05.2020 р., накладеного на товариство з обмеженою відповідальністю «Д.Трейдінг» згідно з рішенням Тимчасової адміністративної колегії Антимонопольного комітету України від 16.03.2020 № 4-р/тк у справі № 143-26.13/108-19.

29. Про відмову у наданні розстрочки щодо сплати суми штрафу,  накладеного рішенням Тимчасової адміністративної колегії Антимонопольного комітету України від 16.03.2020 № 1-р/тк на ТОВ «Нафтотрейд Ресурс» згідно з рішенням Тимчасової адміністративної колегії Антимонопольного комітету України від 16.03.2020 № 1-р/тк у справі № 143-26.13/30-18.


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux