Проект порядку денного засідання Комітету 20.08.2020

Опубліковано 19 серпня 2020 року о 16:12

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про надання дозволу компанії «Cargill International Luxembourg 2 S.à.r.l.»(м. Люксембург, Люксембург) на набуття разом із компанією «Arya S.A.» (м. Люксембург, Люксембург) контролю над компанією «Neptune Port Holding B.V.» (м. Амстелвен, Нідерланди).

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про надання дозволів фізичній особі – громадянину Кіпру на набуття контролю над:

компанією «FUNAMA YOLDINGS LIMITED» (м. Нікосія, Кіпр);

компанією «Market-A International Limited» (м. Род-Таун, Британські Віргінські Острови);

ТОВ «АГРОПОЛЮС-ДНІПРО» (м. Підгорне, Дніпропетровська обл., Україна);

АТ «ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАНИЙ ВЕНЧУРНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД «ТЕХНОЛОГІЇ» (м. Дніпро, Україна).

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про надання дозволів ТОВ «МС КАПІТАЛ» (м. Київ) на набуття контролю над:

ТОВ «ПЕРША ЛОГІСТИЧНА КОМПАНІЯ» (м. Вінниця);

ТОВ «3С ГРУПП» (м. Вінниця);

ТОВ «3С АВТОСЕРВІС» (м. Одеса);

ТОВ «СПІЛЬНЕ УКРАЇНСЬКО-НІМЕЦЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО «АВТОСТРАДА» (м. Київ);

ТОВ «АВТОСТРАДА ТРЕЙД ГРУП» (м. Вінниця);

ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ «АВТОСТРАДА» (м. Вінниця);

ТОВ «ПРИЛУЦЬКА АГРАРНА КОМПАНІЯ» (м. Прилуки, Чернігівська обл.).

(матеріали з обмеженим доступом)

4. Про надання дозволу ПрАТ «Діпробудмашина» (м. Київ) на придбання активів у вигляді нежитлових приміщень, які належать Національному банку України та знаходяться за адресою: вул. Дмитрівська, 18-24, м. Київ.

(матеріали з обмеженим доступом)

5. Про надання дозволу компанії «Guangdong Vanward New Electric Co., Ltd.» (Гуандун, Китай) на придбання акцій компанії «Guangdong Vanbo Electric Co., Ltd.» (Гуандун, Китай), що забезпечить перевищення 50% голосів у вищому органі управління компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

6. Про надання дозволів компанії «SAS INVESTCOMPAGNIE» (м. Париж, Франція) на придбання часток в статутному капіталі:

ТОВ «АГРОСТЕМ» (с. Щеніїв, Черняхівський район, Житомирська область, Україна), що забезпечить перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства;

ТОВ «ЕЛЕВАТОР АГРО» (с. Івківці, Прилуцький район, Чернігівська область, Україна), що забезпечить перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

7. Про надання дозволу на концентрацію у вигляді призначення або обрання на посаду директора фізичну особу – громадянина України в ТОВ «ГАЛУЗИНЕЦЬКИЙ САД» (м. Хмельницький), особи, яка вже обіймає посаду Голови Правління в іншому суб’єкті господарювання – приватному акціонерному товаристві «Укроптбакалія» (м. Чернігів).

(матеріали з обмеженим доступом)

8. Про надання дозволу на концентрацію у вигляді набуття фізичною особою - громадянином Російської Федерації безпосереднього контролю над ТОВ «ХАНТ ПЛАСТИКС» (м. Вінниця, Україна) шляхом призначення на посаду директора в ТОВ «ХАНТ ПЛАСТИКС» особи, що вже займає посаду генерального директора в іншому суб’єкті господарювання акціонерному товаристві «Ліпецька кондитерська фабрика «Рошен» (м. Ліпецьк. Російська Федерація);

про надання дозволу фізичній особі - громадянину Російської Федерації на набуття частки у статутному капіталі ТОВ «ХАНТ ПЛАСТИКС» (м. Вінниця, Україна), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(2 рішення)(матеріали з обмеженим доступом)

9. Про надання дозволу компаніям «SteelSummit Holdings, Inc.» (м. Ле Верн, штат Теннессі, США) і «Toyota Tsusho Corporation»  (м. Наґоя, Японія [опосередковано через компанію «Toyota Tsusho America, Inc.» (м. Нью-Йорк, США)] на концентрацію шляхом створення спільного підприємства (під назвою «Process Equipment Building, LLC», штаті Делавер, США).

(матеріали з обмеженим доступом)

10. Про надання попередніх висновків щодо необхідності чи відсутності необхідності одержання дозволу на узгоджені дії у вигляді створення ТОВ «Мего ЛТД» (м. Вінниця, Вінницька область), «Афінацентр» (м. Кам`янське, Дніпропетровська обл.), «Євробуд Плюс» (с. Богуслав, Дніпропетровська обл.) та приватним підприємством «Дорстрой» (м. Христинівка, Черкаська обл.) консорціума «Об’єднання дорожників України» (м. Київ).

(матеріали з обмеженим доступом)

11. Про надання попередніх висновків щодо необхідності чи відсутності необхідності одержання дозволу ТОВ «ВІННИЦЬКА ПРОМИСЛОВА КОМПАНІЯ»
(м. Вінниця, Україна) на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «ВІННИЦЯЗЕРНОСЕРВІС» (м. Вінниця, Україна), що забезпечує перевищення
50 відсотків голосів у вищому органі управління вказаного товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

12. Про надання дозволу акціонерному товариству «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «ОНІКС» (м. Київ) на придбання акцій приватного акціонерного товариства «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО» (м. Луцьк), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

13. Про надання дозволів компанії «TA Associates Cayman, Ltd» (м. Джорджтаун, Кайманові Острови) на набуття разом з компанією «EQT Fund Management S.à r.l» (м. Люксембург, Велике Герцогство Люксембург):

контролю над компанією «8BP11 S.À R.L» (м. Люксембург, Велике Герцогство Люксембург);

[через компанію «8BP11 S.À R.L» (м. Люксембург, Велике Герцогство Люксембург)] контролю над компанією «IGT Holding I Sweden AB» (м. Лінчепінг, Швеція). 

(матеріали з обмеженим доступом)

14. Про надання дозволу ПрАТ «КУА АПФ «БРОКБІЗНЕСІНВЕСТ» (м. Київ) на придбання в активи АТ «ЗНВКІФ «ГЕНЕЗИС КАПІТАЛ» (м. Київ) та набуття контролю над ТОВ «ІНТЕР ВЕЙ КАПІТАЛ» (м. Київ).

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд рекомендацій Антимонопольного комітету України щодо здійснення заходів, спрямованих на запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції. 

15. Про надання Міністерству інфраструктури України рекомендацій щодо припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції, усунення причин виникнення цих порушень і умов, що їм сприяють.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІІ. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції. 

16. Про результати розгляду справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції суб’єктом господарювання в особі фізичних осіб – громадян України  шляхом здійснення концентрації у вигляді шляхом набуття контролю над частиною повного товариства «Ломбард «Україна» (м. Київ) шляхом набуття у власність активів, що належать повному товариству «Ломбард «Україна», без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна, накладення штрафу та надання відповідного дозволу.

(матеріали з обмеженим доступом)

17. Про результати розгляду справи , у зв’язку із виконанням товариством з обмеженою відповідальністю «Мілк Ворд» (м. Київ) рекомендацій Комітету від 26.09.2019 № 55-рк.

18. Про результати розгляду справи про порушення ТОВ «АБК ДНІПРО», законодавства про захист від недобросовісною конкуренцією у вигляді неправомірного використання у господарській діяльності без дозволу (згоди) ТОВ «СТРОНГДРІНК» оформлення упаковки алкогольної продукції «Петриківська», що може призвести до порушення, передбаченого статтею 4 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

19. Про результати розгляду справи про порушення ТОВ «АНІТА КО» статті 4 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», щодо використання без дозволу (згоди) СТОВ «КОНТЕ СПА» оформлення упаковки панчішно-шкарпеткових виробів під торговельною маркою «Anita»; статті 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді поширення інформації, що вводить в оману, та про отримання ТОВ «АНІТА КО» знака – показника якості та безпеки продукції, що може вплинути на наміри осіб щодо придбання продукції ТОВ «АНІТА КО».

IV. Розгляд висновків Комітету у формі рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій суб’єктів господарювання положенням законодавства про захист економічної конкуренції.

20. Про надання Компаніям «Philip Morris Products S.A. та KT&G Corporation» висновків щодо кваліфікації дій у формі рекомендаційних роз’яснень у порядку, передбаченому статтею 14 Закону України «Про захист економічної конкуренції», щодо відповідності дій заявників положенням статі 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

(матеріали з обмеженим доступом)

V. Перегляд та перевірка рішень, прийнятих органами АМКУ.

21. Про перевірку рішення адміністративної колегії Івано-Франківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 17.12.2019 № 59/30-р/к у справі № 6/2018 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

22. Про перевірку рішення адміністративної колегії Миколаївського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету від 03.05.2019 № 6-ріш у справі № 2-26.215/60-2017 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

23. Про перевірку рішення адміністративної колегії Миколаївського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету від 27.12.2019 № 47-ріш у справі № 2-26.250/35-2019 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

24. Про перевірку рішення адміністративної колегії Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 19.12.2019
№ 63/105-р/к у справі № 2-01/39-2018 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

25. Про перевірку рішення адміністративної колегії Одеського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 21.05.2019
№ 65/12-р/к у справі № 29-01/2017 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

26. Про перевірку рішення адміністративної колегії Харківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 25.03.2015
№ 76-р/к у справі № 2/01-05-15
про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

27. Про перевірку рішення адміністративної колегії Полтавського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 09.06.2016
№ 02/57-рш у справі № 02-01-50/28-2016
про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

28. Про перевірку рішення адміністративної колегії Полтавського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 09.06.2016
№ 02/56-рш у справі № 02-01-50/27-2016 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

29. Про перевірку рішення адміністративної колегії Полтавського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 09.06.2016
№ 02/55-рш у справі № 02-01-50/26-2016 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

VІ. Розгляд питань щодо державної допомоги.

 30. Про результати розгляду повідомлення Департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради про нову індивідуальну державну допомогу комунальному підприємству «Черкасиінвестбуд» для проведення реконструкції спортивного майданчику.

31. Про результати розгляду повідомлення Департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради про нову індивідуальну державну допомогу комунальному підприємству «Черкасиінвестбуд»  для проведення реконструкції спортивного баскетбольного майданчику.

32. Про результати розгляду справи про державну допомогу комунальному підприємству «Спецжитлофонд»» для фінансування робіт з реконструкції  парку «Володимирська гірка» та виконання функції замовника.

VІІ. Розгляд різних питань.

33. Про схвалення проекту Плану спільних дій щодо реалізації проекту міжнародної технічної допомоги «Тренінг з питань конкуренції та державної допомоги» та уповноваження Піщанської Ольги Станіславівни – Голови Антимонопольного комітету України на підписання цього Плану спільних дій.


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux