Проект порядку денного засідання Комітету 18.06.2020

Опубліковано 17 червня 2020 року о 17:25

о 10.00 годині

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про надання дозволу ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФІДЕМ» (м. Київ) на придбання у власність активів у вигляді єдиного майнового комплексу, що забезпечує можливість здійснення господарської діяльності з надання послуг з первинної обробки та зберігання зернових і технічних культур (складське господарство) на території Тернопільської обл., розміщеного за адресою: Тернопільська обл., смт Гусятин, вул. Привокзальна, 12 А, складається з нерухомого майна та земельної ділянки та належить ТОВ «МРІЯ ЦЕНТР» (село Васильківці, Тернопільська обл.).

(матеріали з обмеженим доступом)

2 Про надання дозволу компанії «BYRASS CONSULTANTS LIMITED» на придбання частки в статутному капіталі ТОВ «КУА «ВАЛПРИМ», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про надання попередніх висновків щодо необхідності чи відсутності необхідності одержання дозволу на придбання компанією «CLIFF CAPITAL GROWTH FUND VCIC LTD» (м. Нікосія, Кіпр) акцій акціонерного товариства «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Стіма Кепітал» (м. Київ, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

4. Про надання попередніх висновків щодо необхідності чи відсутності необхідності одержання дозволів на придбання компанією «SYSTEMOIL ENERGY CY LIMITED» (м. Лімасол, Кіпр) частки у статутному капіталі:

ТОВ «АЛЬБА РЕСУРС» (м. Харків, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства;

ТОВ «МИРОНІВКАБУДМОНТАЖ» (м. Харків, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(2рішення)(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.  

5. Про результати розгляду справи за ознаками вчинення приватним акціонерним товариством «Київ-Дніпровське міжгалузеве підприємство промислового залізничного транспорту» в особі Бродецької філії порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

ІІІ. Розгляд висновків Комітету у формі рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій суб’єктів господарювання положенням законодавства про захист економічної конкуренції.

6. Про надання висновків у формі рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій дочірнього підприємства «УКРАВТОГАЗ» Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України», положенням статті 13 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

ІV. Розгляд питань щодо державної допомоги.

7. Про результати розгляду повідомлення про державну допомогу щодо підтримки КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Деснянського району м. Києва» у формі субсидії на покриття витрат по виконанню робіт з обслуговування внутрішньоквартальних проїздів Деснянського району м. Києва.

8. Про результати розгляду справи про державну допомогу Управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради щодо виділення коштів Запорізькому комунальному підприємству міського електротранспорту «Запоріжелектротранс» на придбання 4 електробусів, 2 зарядних пристроїв, 1 пантографної зарядної станції, послуг нагляду при монтажі, технічної та гарантійної підтримки зарядних станцій.

9. Про результати розгляду справи про нову державну допомогу, яку надає Черкаська міська рада у формі встановлення пільг із сплати земельного податку.

10. Про результати розгляду справи  про державну допомогу, яку надає Черкаська міська рада у формі встановлення знижених ставок єдиного податку для платників ІІ групи в окремих видах господарської діяльності.

11. Про результати розгляду справи  про державну допомогу Відділу культури Слов’янської міської ради комунальному підприємству «Парк культури і відпочинку» для забезпечення функціонування парку культури і відпочинку та благоустрою території масового відпочинку. 

12. Про результати розгляду справи  Закарпатської обласної ради у формі збільшення статутного капіталу закарпатського обласного комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Ужгород» для компенсації збитків акціонерному товариству «Мотор Січ» з метою забезпечення безперервності та регулярності повітряних перевезень при обслуговуванні повітряної лінії за маршрутом Київ – Ужгород – Київ на період з 01.01.2019 по 31.12.2019.

13. Про зупинення перебігу строку виконання рішення Комітету від 16.04.2020 № 244-р.

14. Про виправлення описки в рішенні Комітету від 20 лютого 2020 року № 132-р.

V. Розгляд різних питань.

15. Про результати виконання суб’єктами господарювання рекомендацій про припинення дій, що містять ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

16. Про схвалення Рекомендаційних роз’яснень щодо деяких питань застосування частини третьої статті 46 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

17. Про звітування Юридичним департаментом про стан виконання рішень органів Комітету у 2019 році.

18. Про прийняття розпорядження Антимонопольного комітету України «Про внесення змін у додатки до Положення про порядок подання заяв до органів Антимонопольного комітету України про надання дозволу на узгоджені дії суб’єктів господарювання».


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux