Проект порядку денного засідання Комітету 18.03.2021

Опубліковано 17 березня 2021 року о 18:05

о 10:00

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про надання дозволу приватному підприємству «АЛЬФА-КАПІТАЛ» (с. Рунівщина, Полтавська обл., Україна) на придбання часток у статутному капіталі ТОВ «Полтаваекопродукт-2» (м. Зіньків, Полтавська обл., Україна), що забезпечить перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства. 

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про надання дозволу компанії «ІНТЕРЕЛЕК СА» (INTERELEC SA) (м. Фрібур, Швейцарія) на набуття права власності на акції компанії «АГРІКОМ ГРУП ЛІМІТЕД» (Agricom Group Limited) (м. Лімассол, Кіпр), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління компанії. 

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про надання дозволів компанії «Dartlem Holdings Limited» (м. Нікосія, Кіпр): 

на набуття у власність акцій компанії «Dobrobut Holdings Limited» (м. Лімасол, Кіпр), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління компанії;

на набуття спільного контролю разом із компанією «Sandisland Trading and Investments Limited» (м. Нікосія, Кіпр) над компанією «Dobrobut Holdings Limited» (м. Лімасол, Кіпр). 

(матеріали з обмеженим доступом)

4. Про надання дозволу фізичній особі – громадянину України  на набуття опосередкованого контролю над ТОВ «ЕВОТЕК». ІНК» (м. Київ, Україна).

(матеріали з обмеженим доступом)

5. Про надання дозволу компанії «Wipro Technologies GmbH» (м. Франкфурт-на-Майні, Федеративна Республіка Німеччина) на придбання акцій компанії «METRO-nom GmbH» (м. Дюссельдорф, Федеративна Республіка Німеччини), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

6. Про надання дозволу компанії «KORSANDO LIMITED» (м. Лімасол, Кіпр) на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «ПРОФПЕРЕРОБКА» (м. Київ), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд рекомендацій Антимонопольного комітету України щодо здійснення заходів, спрямованих на запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

7. Про надання рекомендацій ТОВ «лайфселл» у справі № 127-26.4/35-20 щодо вжиття заходів для усунення наслідків порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

ІІІ. Розгляд питань щодо державної допомоги.

8. Про результати розгляду справи № 500-26.15/74-20-ДД про державну допомогу Виконавчого комітету Миколаївської міської ради про надання підтримки КП «Миколаївпастранс» для компенсації витрат, пов’язаної з послугами у сфері автотранспорту.

9. Про результати розгляду справи № 500-26.15/73-20-ДД про державну підтримку яку буде надавати Головне управління житлово-комунального господарства Міської ради міста Кропивницького КП «УНІВЕРСАЛ 2005» для компенсації витрат на утримання служби з вилову безпритульних тварин.

10. Про результати розгляду листа Департаменту інноваційного розвитку Дніпровської міської ради від 02.02.2021 № 3/2-16 (вх. № 5-01/1404 від 02.02.2021) щодо виконання зобов’язань, зазначених у резолютивній частині рішення Комітету від 03.09.2020 № 574-р та рішення від 12.11.2020 № 693-р.

11. Про результати розгляду листів Департаменту культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) щодо виконання зобов’язань, зазначених у резолютивній частині рішення Комітету 13.08.2019 № 558-р.

12. Про результати розгляду листів Департаменту енергетики, транспорту та зв’язку Вінницької міської ради та Виконавчого комітету Вінницької міської ради про виконання рішень Комітету від 22.11.2018 № 659-р, від 04.04.2019 № 205-р, від 28.05.2019 № 361-р.

13. Про схвалення проєкту Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо приведення їх у відповідність із Законом України «Про державну допомогу суб’єктам господарювання».

14. Про прийняття розпорядження «Про внесення змін до Регламенту Галузевої робочої групи з питань державної допомоги щодо включення питань гендерної рівності, боротьби з корупцією та цифрової трансформації у своїй роботі».

15. Про прийняття розпорядження «Про звільнення від обов’язку повідомлення державної допомоги, що направлена на подолання наслідків, спричинених коронавірусною хворобою COVID-19».


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux