Проект порядку денного засідання Комітету 17.12.2020

Опубліковано 16 грудня 2020 року о 16:59

о 10.00 годині

І. Розгляд питань щодо державної допомоги.

1. Про результати розгляду повідомлення про державну допомогу Деснянської районної в місті Києві державній адміністрації про закупівлю спецтехніки для проведення робіт з прибирання внутрішньоквартальних проїздів закріплених за комунальним підприємством «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Деснянського району м. Києва».

2. Про результати розгляду повідомлення про державну допомогу щодо фінансування, яке надається Департаментом ЖКГ Луцької міської ради комунальному підприємству «Луцькводоканал» з метою реалізації комплексу заходів щодо забезпечення безперебійного та цілодобового надання послуг водопостачання та водовідведення.

3. Про результати розгляду справи № 500-26.15/52-20-ДД про державну допомогу щодо фінансування, яке надають Департамент житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради та Управління комунальної власності та концесії Білоцерківської міської ради комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Спецкомбінат ритуальні послуги» з метою відновлення і утримання комунального майна, закріпленого за КП БМР «Спецкомбінат» на праві господарського управління.

4. Про результати розгляду справи № 500-26.15/56-20-ДД про державну допомогу щодо фінансування, яке надається Управлінням екології та природних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) комунальному підприємству «Дирекція з капітального будівництва та реконструкції «Київбудреконструкція» виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) з метою здійснення комплексу заходів з регулювання рівня води водойми озера Глинка.

5. Про результати розгляду справи № 500-26.15/82-20-ДД про державну допомогу Криворізької міської ради щодо надання Криворізькою міською радою місцевої гарантії для забезпечення виконання боргових зобов’язань за запозиченням, залученим комунальним підприємством «Швидкісний трамвай» у Міжнародної фінансової корпорації для реалізації інвестиційного проєкту «Трамваї Кривого Рогу».

6. Про результати розгляду справи № 500-26.15/54-20-ДД про державну допомогу Пенсійного фонду України щодо надання дотації на відшкодування витрат акціонерному товариству «Укрпошта» за надання послуг, пов’язаних з виплатою та доставкою пенсій і грошової допомоги населенню.

ІІ. Перегляд та перевірка рішень, прийнятих органами АМКУ.

7. Про перевірку рішення адміністративної колегії Полтавського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 18.07.2017 № 02/77-рш у справі № 02-13-50/59-2017.

8. Про перевірку рішення адміністративної колегії Херсонського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 11.02.2019 № 71/4-р/к у справі № 1/2-18.

9. Про перевірку рішення адміністративної колегії Дніпропетровського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 14.05.2020 № 54/6-р/к у справі № 18/05-03-2/17/40/05-03-2/17.

10. Про перевірку рішення адміністративної колегії Харківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 01.03.2018 № 16-р/к у справі № 2/12-96-17.

11. Про перевірку рішення адміністративної колегії Хмельницького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 20.12.2018 № 39-р/к у справі № 02-06/08-18.

12. Про перевірку рішення адміністративної колегії Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 23.06.2020 року № 60/35-р/к у справі № 125/60/135-рп/к.19.

ІІІ. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

13. Про надання дозволу компанії «SAS INVESTCOMPAGNIE» (м. Париж, Французька республіка) на придбання часток в статутному капіталі ТОВ «АГРЕЙН ТРАНС» (м. Кременчук, Україна), що забезпечить перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

14. Про надання дозволу компанії «КАСІК ЛІМІТЕД» (CACIQUE LIMITED) (м. Лімасол, Кіпр) на придбання частки в статутному капіталі ТОВ «ХОРОЛЬСЬКИЙ ЗАВОД ДИТЯЧИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ» (м. Хорол, Полтавська обл.), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

15Про надання дозволу приватним підприємствам «АВТОМАГІСТРАЛЬ» (с. Синяк, Вишгородський р-н, Київська обл.), «НАУКОВО-ВИРОБНИЧА ФІРМА «МОСТОПРОЕКТ» (м. Київ), товариствам з обмеженою відповідальністю «СУЧАСНА ТРАНСПОРТНА ІНФРАСТРУКТУРА» (м. Київ), «ТРІНІТІ-ГРУП» (м. Київ), «РОАД КОНСТРАКШН» (м. Київ), «ЛУЦЬКА ДОРОЖНА ПЕРЕСУВНА МЕХАНІЗОВАНА КОЛОНА» (с. Великий Омеляник, Луцький р-н, Волинська обл.), «АБЗ-1» (м. Київ) та дочірньому підприємству «ЕКРАНБУД» ТОВ «ЕКРАН» (м. Стрий, Львівська обл.) на узгоджені дії у вигляді створення КОНСОРЦІУМУ «ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДОРОЖНІЙ КОНСОРЦІУМ» (м. Київ).

(матеріали з обмеженим доступом)

16. Про надання дозволу ТОВ «ОНІКС» на придбання активів у вигляді єдиного майнового комплексу, які належать на праві власності ТОВ «КУСТОС ІНВЕСТ» та забезпечують здійснення діяльності з виробництва склохолстів, прес-матеріалів, склосітки, синтетичних смол та в’яжучих речовин;

про надання дозволу ТОВ «НВО «СЄВЕРОДОНЕЦЬКИЙ СКЛОПЛАСТИК» на одержання в оренду активів у вигляді єдиного майнового комплексу, які на момент концентрації будуть  належати ТОВ ТД «ОНІКС» та забезпечуватимуть здійснення діяльності з виробництва склохолстів, прес-матеріалів, склосітки, синтетичних смол та в’яжучих речовин.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІV. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

17. Про результати розгляду справи № 130-26.13/68-20 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації шляхом придбання ТОВ «ДК БЦ2» (м. Київ) активів у вигляді єдиного майнового комплексу (виробничо-складських приміщень разом із обладнанням та земельною ділянкою), без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

18. Про результати розгляду справи № 127-26.4/100-17 за ознаками вчинення ТОВ «Фармацевтична компанія «Здоров’я» (м. Харків) порушення, передбаченого статтею 4 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

19. Про результати розгляду справи № 127-26.4/6-20 та закриття справи у зв’язку з виконанням ТОВ «Збаразький горілчаний завод» (м. Збараж, Збаразький р-н, Тернопільська обл.) рекомендацій Антимонопольного комітету України № 15-рк від 02.04.2020 у повному обсязі та у встановлені строки.

20. Про зарахування виконання ТОВ «ЗДРАВОФАРМ» зобов’язальної частини рішення тимчасової адміністративної колегії Антимонопольного комітету України від 23.05.2018 № 4-р/тк.

21. Про порушення ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» (м. Кривий Ріг) законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 2 статті 50 та пунктом 1 частини другої статті 13 Закону України «Про захист економічної конкуренції» у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на загальнодержавному ринку арматурного прокату шляхом встановлення таких цін реалізації товару, які неможливо було б встановити за умов існування значної конкуренції на ринку.

(матеріали з обмеженим доступом)

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux