Проект порядку денного засідання Комітету 16.04.2020

Опубліковано 15 квітня 2020 року о 15:25

10.00


І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання

1. Про результати розгляду справи про концентрацію у вигляді придбання
ТОВ «ЕНЕРГОПОСТАВКА» акцій АТ «ПЕРШИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК»
(обидва – м. Київ), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)


ІІ. Розгляд рекомендацій Антимонопольного комітету України щодо здійснення заходів, спрямованих на запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

2. Про надання рекомендацій приватному акціонерному товариству «Київстар» щодо усунення причин виникнення порушення, передбаченого статтею 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції» у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.

3. Про надання рекомендацій приватному акціонерному товариству «ВФ Україна» щодо усунення причин виникнення порушення, передбаченого статтею 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції» у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.


ІІІ. Розгляд висновків Комітету у формі рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій суб’єктів господарювання положенням законодавства про захист економічної конкуренції.

4. Про надання ТОВ «Баядера Логістик» висновку у формі рекомендаційних роз’яснень стосовно відповідності дій заявника положенням статті 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», а саме: з використання у господарській діяльності маркування алкогольної продукції під торговельною маркою «BJM» .


ІV. Розгляд питань щодо державної допомоги.

5. Про результати розгляду справи 500-26.15/115-19-ДД про державну допомогу, яка надається Департаментом бюджету і фінансів Харківської міської ради у формі встановлення пільг із сплати земельного податку та звільнення від сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

6. Про результати розгляду справи № 500-26.15/121-19-ДД про державну допомогу Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) щодо здійснення комунальним підприємством «Дирекція з капітального будівництва та реконструкції «Київбудреконструкція» капітального ремонту ліфтів та облаштування ігрових та спортивних майданчиків.


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux