Проект порядку денного засідання Комітету 15.04.2021

Опубліковано 14 квітня 2021 року о 16:32

о 10:00

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про надання дозволу компанії «Tupy S.A.» (м. Жоінвілі, Бразилія) на опосередковане придбання акцій компанії «Teksid S.p.A» (м. Турин, Італія), що забезпечить перевищення 50 відсотків голосів у вищих органах управління компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про надання дозволу компаніям «Al Dahra Agriculture LLC» (м. Абу-Дабі, Об’єднані Арабські Емірати) та «OCP S.A.» (м. Касабланка, Марокко) на створення спільного підприємства з назвою «South East Europe Fertilizer Company S.A.»
(м. Бухарест, Румунія).
яке буде здійснювати діяльність з імпорту, зберігання, логістики, збуту, реалізації та дистрибуції хімічних добрив та інших сільськогосподарських матеріалів.

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про надання дозволу компаніям «Magna Metalforming GmbH» (м. Відень, Австрія) та «LG Electronics Inc.» (м. Сеул, Корея) на набуття спільного контролю над компанією (попередня назва «LG Magna e-Powertrain Co., Ltd»), що буде створена відповідно до законодавства Кореї (м. Інчхон, Корея).

(матеріали з обмеженим доступом)

4. Про надання дозволу компаніям «Magna Metalforming GmbH» (м. Відень, Австрія) та «LG Electronics Inc.» (м. Сеул, Корея) на узгоджені дії у вигляді виконання положення про утримання від конкуренції, що міститься у розділі 10.2 Договору про створення спільного підприємства, що був укладений 23 грудня 2020 року між компаніями «Magna Metalforming GmbH» (м. Відень, Австрія) та «LG Electronics Inc.»
(м. Сеул, Корея), строком на 5 (п’ять) років.

(матеріали з обмеженим доступом)

5. Про надання дозволу компанії «Zeus Packaging Group Limited» (Дублін, Ірландія) на придбання частки у статутному капіталі компанії «Petruzalek Gesellshaft m.b.H.» (Таттендорф, Австрія), що забезпечить перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

6. Про надання дозволу компаніям «Zeus Packaging Group Limited» (Дублін, Ірландія) та «Sirap-Gema S.p.A» (Веролануова (Брешія), Італія) на узгоджені дії у вигляді реалізації положень про утримання від конкуренції, про заборону переманювання працівників та про заборону наймання працівників, строком на 4 (чотири) роки.

(матеріали з обмеженим доступом)

7. Про результати розгляду справи про концентрацію у вигляді придбання компанією «ПУМОРІ ЕНТЕРПРАЙЗЕС ІНВЕСТМЕНТС ЛТД» («PUMORI ENTERPRISES INVESTMENTS LTD») (м. Нікосія, Кіпр) частки у статутному капіталі ТОВ «ХОТЕЛ ПРОПЕРТІ» (м. Київ, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Перегляд та перевірка рішень, прийнятих органами АМКУ.

8. Про перевірку рішення адміністративної колегії Харківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 01.03.2018 № 14-р/к у справі № 2/12-94-17.

9. Про перевірку рішення адміністративної колегії Харківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 01.03.2018 № 15-р/к у справі № 2/12-95-17.

10. Про перевірку рішення адміністративної колегії Полтавського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 18.07.2017 № 02/76-рш у справі № 02-13-50/60-2017. 

ІІІ. Розгляд висновків Комітету у формі рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій суб’єктів господарювання положенням законодавства про захист економічної конкуренції.

11. Про надання рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій товариства з обмеженою відповідальністю «Омега», у вигляді оформлення упаковки продукту «НАПІЙ КАКАО» під торгівельною маркою «Varto» з нанесенням зображення мультиплікаційних героїв «Щенячий патруль» («PAW PATROL»), положенням статті 15-1 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

ІV. Розгляд питань щодо державної допомоги.

12. Про результати розгляду справи № 500-26.15/83-20-ДД про державну підтримку яку буде надавати Виконавчий комітет Дружківської міської ради КП «Муніципальна варта» для компенсації витрат з контролю за дотриманням правил благоустрою.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux