Проект порядку денного засідання Комітету 14.05.2020

Опубліковано 13 травня 2020 року о 18:35

10.00


І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про надання дозволу компанії «Niku Holding Limited» (м. Нікосія, Республіка Кіпр) на набуття у власність частки в статутному капіталі ТОВ «МТІ Груп» (м. Київ, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про надання дозволу компанії «BF Capital Limited» (Кіпр):

на опосередковане [через компанію T.R.P. TRAVEL RETAIL PARTNERS LIMITED (Кіпр)] набуття у власність частки у статутному капіталі ТОВ «БФ ЕНД ГХ ТРЕВЕЛ РІТЕЙЛ ЛТД» (Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства;

на опосередковане [через компанію T.R.P. TRAVEL RETAIL PARTNERS LIMITED (Кіпр)] придбання частки у статутному капіталі ТОВ «Київріанта» (Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про надання дозволу  компанії «SOCAR Turkey Enerji A.Ş.» (м. Стамбул, Туреччина) [опосередковано через свою дочірню компанію «SOCAR Petrokimya Yatirimlari A.Ş.» (м. Ізмір, Туреччина)] і компанії «BP Chemicals Investments Limited» (м. Санбері-он-Темза, Велика Британія) на створення компанії «SOCAR BP Turkey Petrokimya Anonim Şirketi» (м. Стамбул, Туреччина).

(матеріали з обмеженим доступом)

4. Про надання дозволу компанії «Klinge Pharma GmbH» (м. Гольцкірхен, Німеччина) на концентрацію у вигляді придбання активів, а саме: усіх прав, включаючи права власності та майнові права, щодо продукції «Physiogel» (безрецептурний засіб догляду за шкірою) для наступних країн: Німеччина, Австрія, Франція та Швейцарія;

про надання дозволу компанії «Aristo Pharma GmbH» (м. Берлін, Німеччина) на концентрацію у вигляді придбання компанією «Aristo Pharma GmbH» активів у вигляді усіх прав, включаючи права власності та майнові права, щодо продукції «Physiogel» у Португалії, Італії, Іспанії та Польщі;

про надання дозволу компанії «Aristo Pharma GmbH» на придбання (опосередковано через компанію «esparma GmbH» (м. Зюльцеталь, Німеччина)) активів у вигляді усіх прав, включаючи права власності та майнові права, щодо продукції «Physiogel» в Україні та Російській Федерації;

про надання дозволу компанії «Santo Vermogensverwaltung GmbH» (м. Мюнхен, Німеччина) на концентрацію, що буде здійснена шляхом придбання компанією «Santo Vermogensverwaltung GmbH» (опосередковано через компанію «Mega Labs S.А.» та/або її дочірні компанії) активів у вигляді усіх прав, включаючи права власності та майнові права, щодо продукції «Physiogel» у країнах Південної Америки (Бразилія, Колумбія, Мексика та Чилі) ;

про надання дозволу компанії «Santo Vermogensverwaltung GmbH» (м. Мюнхен, Німеччина) на концентрацію, що буде здійснена шляхом придбання компанією «Santo Vermogensverwaltung GmbH» (опосередковано через компанію «Mega Labs S.A.» та/або її дочірні компанії) активів у вигляді усіх прав, включаючи права власності та майнові права, щодо продукції «Sunmax» в Бразилії;

про надання дозволу компанії «Santo Vermogensverwaltung GmbH» (м. Мюнхен, Німеччина) на концентрацію, що буде здійснена шляхом придбання компанією «Santo Vermogensverwaltung GmbH» (опосередковано через компанію «Mega Labs S.А.» та/або її дочірні компанії) активів у вигляді усіх прав, включаючи права власності та майнові права, щодо продукції «Clindo» в Бразилії.

(матеріали з обмеженим доступом)

5. Про надання дозволу компаніям «Klinge Pharma GmbH» (м. Гольцкірхен, Німеччина) і «GlaxoSmithKline Consumer Healthcare Holdings (No. 2) Limited» (м. Брентфорд, Англія) на узгоджені дії у вигляді реалізації домовленостей щодо утримання від конкуренції, відповідно до Розділу 20 Договору придбання активів від 27 лютого 2020 року, укладеного між компанією «Klinge Pharma GmbH» та компаніями «GlaxoSmithKline Consumer Healthcare Holdings (No. 2) Limited», «GlaxoSmithKline Brasil Produtos Para Consumo E Saude Ltda.», «Stiefel Consumer Healthcare (UK) Limited» та «Stiefel Laboratories, Inc.», строком на чотири (4) роки.

(матеріали з обмеженим доступом)

6. Про надання попередніх висновків щодо необхідності чи відсутності необхідності одержання дозволу на концентрацію у вигляді створення КОРПОРАЦІЇ «БУДІВЕЛЬНИК».

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

7. Про результати розгляду справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції компанією «EP Global Commerce a.s.» (м. Прага, Чеська Республіка) у вигляді здійснення концентрації шляхом опосередкованого придбання акцій компанії «METRO AG» (м. Дюссельдорф, Німеччина), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління компанії, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІІ. Розгляд питань щодо державної допомоги.

8. Про результати розгляду повідомлення про державну допомогу Криворізької міської ради КП «Кривбастеплоенерго» у формах гарантії, субсидій та поповнення статутного капіталу з метою реалізації проекту «Підвищення енергоефективності громадських будівель у м. Кривому Розі».

9. Про результати розгляду повідомлення про державну допомогу Департаменту житлово-комунального господарства виконавчого комітету Кременчуцької міської ради КП «Благоустрій Кременчука» у формі субсидій з метою здійснення комплексних заходів з утримання території міста в належному санітарному стані, поліпшення його естетичного вигляду, обслуговування та поточного ремонту зелених насаджень, збереження об'єктів загального користування.

10. Про результати розгляду повідомлення про державну допомогу, яка буде надана Виконавчим комітетом Южненської міської ради Одеської області комунальному некомерційному підприємству «Южненська міська лікарня» Южненської міської ради, у формі субсидії, поточних і капітальних трансфертів підприємствам (установам, організаціям) у сумі 89 764 517 гривень на період з 01.01.2020 по 31.12.2022.

11. Про результати розгляду повідомлення про нову індивідуальну державну допомогу Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та капітального будівництва Куп’янської міської ради комунальному підприємству «Комунальник» Куп’янської міської ради Харківської області з метою реалізації комплексу заходів щодо забезпечення утримання в належному санітарно-технічному стані території міста Куп’янськ.

12. Про результати розгляду справи № 500-26.15/129-19-ДД про державну допомогу Корюківської міської ради у формі поточних та капітальних трансфертів підприємствам (установам, організаціям) на здійснення комплексу заходів щодо забезпечення утримання в належному санітарно-технічному стані території громади та покращення її естетичного вигляду, що виділяється на підставі рішення сесії Корюківської міської ради сьомого скликання від 17.12.2019 № 5-31/VII «Про затвердження Програми розвитку, фінансової підтримки та поповнення статутних фондів комунальних підприємств Корюківської міської ради на 2020-2022 роки» комунальному підприємству «Благоустрій» на період з 01.01.2020 по 31.12.2022.

13. Про результати розгляду справи № 500-26.15/17-20-ДД про державну допомогу Відділу транспорту і зв’язку виконкому Криворізької міської ради у формі поточних та капітальних трансфертів для впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в громадському електротранспорті на базі безконтактних карток з метою створення єдиного організатора впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду у міському комунальному пасажирському транспорті на підставі рішення Криворізької міської ради від 24.12.2019 № 4351 «Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2015 № 66 «Про затвердження Програми розвитку підприємств міського електротранспорту на 2016 – 2020 роки» на період з 01.01.2016 по 31.12.2020.

14. Про результати розгляду справи № 500-26.15/133-19-ДД про державну допомогу Департаменту масових комунікацій Харківської обласної державної адміністрації комунальному підприємству Харківської обласної ради «Харківські обласні комунікаційні системи» для забезпечення кібербезпеки інформаційних ресурсів органів місцевого самоврядування в Харківській області.

15. Про результати розгляду справи № 500-26.15/33-20-ДД про державну допомогу, що надається Департаментом інформаційної та внутрішньої політики Донецької обласної державної адміністрації КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «РЕГІОНАЛЬНА ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ «РЕГІОН-ДОНБАС» з метою забезпечення глибокого і всебічного висвітлення громадсько-політичного, економічного та культурного життя Донецької області.

16. Про результати розгляду справи № 500-26.15/128-19-ДД щодо підтримки у 2020 році комунального підприємства «Солом’янка-Сервіс» Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, для здійснення функцій замовника.

IV. Інші питання.

17. Про виконання державним підприємством «Адміністрація морських портів України» рекомендацій Антимонопольного комітету України від 29.08.2019 № 53-рк про припинення дій, які можуть призвести до порушень законодавства про захист економічної конкуренції.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux