Проект порядку денного засідання Комітету 12.11.2020

Опубліковано 11 листопада 2020 року о 11:49

10:00

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про надання дозволу компанії «Hutchison Ports Netherlands B.V» (м. Роттердам, Нідерланди) на придбання акцій компанії «APM Terminals Rotterdam B.V.» (м. Роттердам, Нідерланди), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про надання дозволу компанії «Dragon Capital Investments Lіmіted» (м. Нікосія, Кіпр) на придбання частки в статутному капіталі ТОВ «СІТІПІ УКРАЇНА» (м. Львів, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про надання дозволу компанії «Cheplapharm Arzneimittel GmbH» (м. Грайфсвальд, Німеччина) придбання певних активів компанії «AstraZeneca AB» (м. Седертельє, Швеція ) та пов’язаних з нею компаній, що дозволять здійснювати господарську діяльність з розробки, виробництва, пакування, комерціалізації, дистрибуції та продажу лікарських засобів.

(матеріали з обмеженим доступом)

4. Про надання дозволів компанії «Caterpillar Inc.»:

на придбання акцій компанії «Seaboard International Inc.» (м. Даллас, США), що забезпечить перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії;

на придбання акцій компанії «SPM Flow Control, Inc.» (м. Даллас, США), що забезпечить перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії;

на придбання акцій компанії «SPM Flow Control, Inc.» (м. Даллас, США), що забезпечить перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії;

на придбання акцій компанії«Weir Solutions LLC» (м. Маскат, Оман), що забезпечить перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії; 

на придбання акцій компанії «Weir Solutions FZE» (м. Дубай, ОАЕ), що забезпечить перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії;

на придбання акцій компанії «PT Weir Pressure Control» (м. Джакарта, Індонезія), що забезпечить перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії;

на придбання акцій компанії «Weir Oil & Gas Singapore (Services) Pte Ltd» (м. Сінгапур, Республіка Сінгапур), що забезпечить перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії;

на придбання акцій компанії «Weir Oil & Gas Malaysia Sdn Bhd» (м. Петалінг-Джая, Малайзія),  що забезпечить перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії;

на придбання акцій компанії «Weir Group Trading (Shanghai) Co., Ltd» (м. Шанхай, Китай), що забезпечить перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії;

на придбання акцій компанії «Weir SPM Singapore PTE. Ltd.» (м. Сінгапур, Республіка Сінгапур), що забезпечить перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії;

на придбання акцій компанії «Dongying Weir Oil & Gas Pump Products Co., Ltd» (пр. Шаньдун, Китай), що забезпечить перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії;

на придбання акцій компанії «Weir Oil & Gas Colombia S.A.S.» (м. Богота, Колумбія), що забезпечить перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії;

на придбання акцій компанії «Weir SOS Limited» (м. Нассау, Багамські Острови), акцій компанії «Weir Oil & Gas Technical Service (Tianjin) Limited» (м. Тяньцзінь, Китай), що забезпечить перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії;

на придбання певних активів, які опосередковано належать компанії Weir (через її дочірні компанії, а саме Weir Oil & Gas Australia Pty Ltd. (м. Артармон, Австралія) та Weir Minerals India Pvt Ltd. (м. Бенгалуру, Індія)), та які складають (разом з компаніями Групи Об'єкта придбання) нафтогазовий бізнес-підрозділ та надають змогу здійснювати господарську діяльність з постачання продукції та послуг, які є допоміжними по відношенню до нафтопромислових послуг, включаючи буріння, освоєння свердловин та діяльність з видобутку.

(матеріали з обмеженим доступом)

5. Про надання дозволу компаніям «The Weir Group PLC» та «Caterpillar Inc.» на узгоджені дії у вигляді реалізації положень про утримання від переманювання працівників та утримання від конкуренції, що містяться в пункті 5.14 Договору купівлі-продажу акцій та активів між компаніями «The Weir Group PLC» та «Caterpillar Inc.» від 4 жовтня 2020 року строком на 4 (чотири) роки. 

(матеріали з обмеженим доступом)

6. Про надання дозволу акціонерному товариству «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Суверен» (м. Київ) на придбання частки в статутному капіталі ТОВ «Агропромислова компанія Савинська» (смт Савинці, Балаклійський р-н, Харківська обл.), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства. 

(матеріали з обмеженим доступом)

 7. Про надання дозволу фізичній особі – громадянину України на придбання земельної ділянки, що забезпечить можливість здійснення діяльності з вирощування зернових та олійних культур. 

(матеріали з обмеженим доступом)

8. Про надання дозволу дочірньому підприємству «СТАДА-Україна» компанії «BEPHA Beteiligungsgesellschaft Für PharmawertembH» (м. Київ, Україна) на придбання активів щодо безрецептурного лікарського засобу під торговельною назвою «Орасепт», які опосередковано належать компанії «Bayer AG» (м. Леверкузен, Федеративна Республіка Німеччина). 

(матеріали з обмеженим доступом)

9. Про надання дозволу компанії «Affitto Group Holdings LTD» (м. Нікосія, Кіпр) на набуття контролю над товариством з обмеженою відповідальністю «АПТЕР»
(м. Дніпро).

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

  10. Про результати розгляду справи про порушення, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації шляхом придбання фізичною особою – громадянкою Сполучених Штатів Америки частки у статутному капіталі компанії «FINEROAD BUSINESS LLP» (м. Кінгтон, Англія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

11. Про результати розгляду справи про порушення, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації шляхом придбання компанією «DIKASTIO HOLDINGS LIMITED» (м. Нікосія, Кіпр) частки у статутному капіталі компанії «ZOLOTO AGRO KERESKEDELMI KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG» (м. Едьгазошденгелег, Угорщина), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

12. Про результати розгляду справи № 130-26.13/10-20 про порушення ТОВ «Євротерминал» законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді не виконання пункту 4 резолютивної частини рішення Комітету від 21.12.2017 № 720-р.

(матеріали з обмеженим доступом)

13. Про результати розгляду справи про порушення компанією «Ф. Хоффманн-Ля Рош ЛТД» і ТОВ «БаДМ», ТОВ «Бізнес Центр Фармація» та ПрАТ «Альба Україна» законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50 «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій.

(матеріали з обмеженим доступом)

14. Про результати розгляду справи № 127-26.4/135-18 за ознаками вчинення ТОВ «Спільне Підприємство «АКВАВІНТЕКС» (смт Великодолинське, Одеська обл.) порушення, передбаченого статтею 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

15. Про результати розгляду справи № 127-26.4/96-16 про порушення ТОВ «ПГТ-Україна» (с. Петропавлівська Борщагівка, Київська обл.) порушення, передбаченого статтею 4 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

ІІІ. Розгляд рекомендацій Антимонопольного комітету України щодо здійснення заходів, спрямованих на запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

16. Про надання рекомендацій ТОВ «Тева Україна» щодо припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

17. Про надання рекомендацій ТОВ «Санофі-Авентіс Україна» щодо припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

18. Про надання рекомендацій ТОВ «Такеда Україна» щодо припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

19. Про надання рекомендацій ТОВ «ОРГАНОСІН ЛТД» щодо припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

20. Про надання рекомендацій ТОВ «Джонсон і Джонсон Україна» щодо припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

21. Про надання рекомендацій ТОВ «Фармацевтична компанія «Здоров’я» щодо припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

ІV. Розгляд питань щодо державної допомоги.

 22. Про результати розгляду справи № 500-26.15/47-20-ДД про державну допомогу, яка буде надана КП «Дніпропетровська енергосервісна компанія» з метою фінансування видатків, пов’язаних із забезпеченням реалізації інвестиційної програми «Підвищення енергоефективності у бюджетних установах та закладах м. Дніпра із впровадженням енергетичного перфоменс-контракту».

23. Про розгляд справи № 500-26.15/48-20-ДД про нову державну допомогу Департаменту охорони здоров’я Виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) комунальному підприємству «Інженерний центр» виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), комунальному підприємству з питань будівництва житлових будинків «Житлоінвестбуд-УКБ» з метою підвищення якості життя мешканців міста Києва відповідно до Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року (сектор 2.4 Охорона здоров'я та здоровий спосіб життя).

V. Розгляд різних питань.

   24. Про прийняття додаткового рішення до рішенні Антимонопольного комітету України від 24 вересня 2020 року № 601-р.

(матеріали з обмеженим доступом)

25. Про схвалення Узагальнення практики застосування органами Антимонопольного комітету України в 2017-2019 роках частини першої статті 13 Закону України «Про захист економічної конкуренції».


 

 

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux