Проект порядку денного засідання Комітету 12.03.2020

Опубліковано 11 березня 2020 року о 16:58

о 10.00 годині

І. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

1. Про результати розгляду справи про закриття провадження у справі № 130-26.4/120-18 за ознаками вчинення ПАТ «ВФ Україна» порушення, передбаченого статтею 1 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді вчинення дій у конкуренції, що суперечать торговим та іншим чесним звичаям у господарській діяльності.

2. Про результати розгляду справи про закриття провадження у справі № 130-26.4/119-18 за ознаками вчинення ПАТ «Київстар» порушень, передбачених:

- статтею 1 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді вчинення дій у конкуренції, що суперечать торговим та іншим чесним звичаям у господарській діяльності;

- статтею 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді повідомлення невизначеному колу осіб в рекламно-інформаційному описі тарифного плану «Київстар 4G Онлайн» неповних відомостей (відсутність строку), зокрема внаслідок обраного способу їх викладення, що вплинули або можуть вплинути на наміри споживачів щодо придбання (замовлення) послуг приватного акціонерного товариства «Київстар».

3. Про результати розгляду справи про закриття провадження у справі № 130-26.4/118-18 за ознаками вчинення ТОВ «лайфселл» порушень, передбачених:

- статтею 1 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді вчинення дій у конкуренції, що суперечать торговим та іншим чесним звичаям у господарській діяльності; 

- статтею 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді повідомлення невизначеному колу осіб в рекламно-інформаційному описі тарифного плану «Хайп 2018» неправдивих відомостей, зокрема внаслідок обраного способу їх викладення, що вплинули або можуть вплинути на наміри споживачів щодо придбання (замовлення) послуг товариства з обмеженою відповідальністю «лайфселл».

ІІ. Перегляд та перевірка рішень, прийнятих органами АМКУ.

4. Про перевірку рішення адміністративної колегії Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 17.10.2018
№ 60/26-р/к у справі № 69/9-р-02-02-18.

5. Про перевірку рішення адміністративної колегії Харківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 12.09.2019
№ 104-р/к у справі № 2/20-3-18.

6. Про перевірку рішення адміністративної колегії Донецького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 12.12.2018
№ 55/11-р/к у справі № 04-26-06/2018.

ІІІ. Розгляд висновків Комітету у формі рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій суб’єктів господарювання положенням законодавства про захист економічної конкуренції.

7. Про надання Комунальному некомерційному підприємству Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання Ковельської міської ради Волинської області висновків, щодо кваліфікації дій у формі рекомендаційних роз’яснень у порядку, передбаченому статтею 14 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

8. Про результати розгляду заяви ТОВ «РДТЕХ» про надання висновків у формі рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій суб’єктів господарювання положенням законодавства про захист економічної конкуренції.

9. Про надання рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій спільного підприємства «Вітмарк-Україна» в формі ТОВ (м. Одеса) з використання зовнішнього оформлення упаковок продукції «Наш сік» з позначенням «Айвовий сік з м’якоттю пастеризований», згідно наданого до заяви макету, положенням статті 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

10. Про надання рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій спільного підприємства «Вітмарк-Україна» в формі ТОВ (м. Одеса) з використання зовнішнього оформлення упаковок продукції «Наш сік» з позначенням «Персиковий сік з м’якоттю пастеризований», згідно наданого до заяви макету, положенням статті 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

11. Про надання рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій спільного підприємства «Вітмарк-Україна» в формі ТОВ (м. Одеса) з використання зовнішнього оформлення упаковок продукції «Наш сік» з позначенням «Сливовий сік з м’якоттю пастеризований», згідно наданого до заяви макету, положенням статті 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

12. Про надання рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій спільного підприємства «Вітмарк-Україна» в формі ТОВ (м. Одеса) з використання зовнішнього оформлення упаковок продукції «Наш сік» з позначенням «Вишневий нектар неоствілений пастеризований», згідно наданого до заяви макету, положенням статті 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

ІVПро надання рекомендацій Комітету щодо запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

13. Про надання рекомендацій ПАТ «Фарлеп Інвест» у справі № 127-26.4/50-19 щодо припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

14. Про надання рекомендацій Державній службі морського та річкового транспорту України про припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції, усунення причин виникнення цих порушень і умов, що їм сприяють.

V. Розгляд інших питань.

15. Про схвалення пропозицій Кабінету Міністрів України щодо вирішення проблемних питань у сфері підготовки моряків та членів екіпажів суден.

. Розгляд питань щодо державної допомоги.

16. Про результати розгляду повідомлення про державну допомогу Печерської районної в місті Києві державної адміністрації щодо здійснення комунальним підприємством «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва» капітального ремонту, технічного переоснащення спільного майна у багатоквартирних будинках на умовах співфінансування.

17. Про результати розгляду справи про державну допомогу Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації щодо здійснення комунальним підприємством по утриманню зелених насаджень Дніпровського району міста Києва благоустрою та утримання в належному стані зелених насаджень.

18. Про результати розгляду справи про державну допомогу Управління екології та природних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) комунальному підприємству по утриманню зелених насаджень Дарницького району м. Києва та комунальному підприємству по утриманню зелених насаджень Печерського району на виконання робіт з будівництва систем поливу, влаштування поливо-зрошувальних систем.

19. Про результати розгляду справи про державну допомогу Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) комунальному підприємству «Київкомунсервіс» для забезпечення реалізації заходів по розвитку системи поводження зі шкідливими відходами у місті Києві.

VIІ. Розгляд Звіту Антимонопольного комітету України за 2019 рік.

 20. Про проект Звіту Антимонопольного комітету України за 2019 рік. 


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux