Проект порядку денного засідання Комітету 10.12.2020

Опубліковано 09 грудня 2020 року о 16:33

о 10.00 годині

 

1. Про надання дозволів компанії «Global Food Solutions S.à r.l.» (Люксембург) на опосередковане придбання акцій:

компанії «CSM Bakery Solutions Europe Holding B.V.»  (м. Амстердам, Нідерланди), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії;

компанії «CSM Bakery Solutions GmbH» (м. Бінген, Німеччина), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про надання дозволу компаніям «Global Food Solutions S.à r.l.» (м. Люксембург, Люксембург) та «CSM Bakery Solutions Limited»  (м. Бромборо, Англія) на узгоджені дії у вигляді виконання положень про утримання від конкуренції та про заборону переманювання працівників, строком на 3 (три) роки.

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про надання дозволу ТОВ «ЛВН Лімітед» (м. Вінниця) на набуття контролю над частиною суб’єкта господарювання (активами Немирівського місця провадження діяльності та зберігання спирту) Державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості «Укрспирт» (м. Бровари, Київська обл.).

(матеріали з обмеженим доступом)

4. Про надання дозволу ТОВ «РІСТОН ХОЛДІНГ» (м. Київ, Україна) на придбання частки в статутному капіталі ТОВ «ДНІПРОВСЬКИЙ ТЕПЛИЧНИЙ КОМБІНАТ» (м. Київ, Україна), у розмірі 24 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

5. Про надання дозволів компанії «Mazda Motor Corporation» (м. Хіросіма, Японія) на набуття одноосібного контролю над:

компанією «Mazda Motor Manufacturing de Mexico, S.A. de C.V.» (м. Ґуанахуато, Мексика);

компанією «Mazda Motor Operaciones de Mexico, S.A. de C.V.» (м. Ґуанахуато, Мексика).

(матеріали з обмеженим доступом)

6. Про надання попередніх висновків щодо необхідності чи відсутності необхідності одержання дозволу ТОВ «ВІННИЦЬКА ПРОМИСЛОВА КОМПАНІЯ» (м. Вінниця, Україна) на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «ВІННИЦЯЗЕРНОСЕРВІС» (м. Вінниця, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління вказаного товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

7. Про надання дозволу компанії «MMT MACHINES & MECHANISMS TRADING GMB» (м. Відень, Австрія) на придбання акцій компанії «UDPR TATARBUNARY LIMITED» (м. Лімасол, Кіпр), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

8. Про результати розгляду справи № 130-26.13/46-20 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації шляхом придбання компанією «Limedell Limited» (м. Нікосія, Кіпр) акцій компанії «Northwalk AB» (м. Мальме, Швеція), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління компанії, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

9. Про результати розгляду справи № 127-26.4/79-20 про вчинення ТОВ «ІВА-АРТ» (Івано-Франківська обл.) порушення, передбаченого статтею 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

10. Про результати розгляду справи № 127-26.4/5-20 про вчинення ТОВ «Вівальді Д» (Дніпропетровська обл.) порушення, передбаченого статтею 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

11. Про результати розгляду справи № 127-26.4/109-19 про вчинення  ТОВ «Охтирська молочна промислова компанія «Славія» (Сумська обл.) порушення, передбаченого статтею 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

12. Про результати розгляду справи № 127-26.4/47-20 про вчинення ТОВ «Інтер-мол» (Дніпропетровська обл.) порушення, передбаченого статтею 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

13. Про результати розгляду справи № 127-26.4/78-20 про вчинення дочірнім підприємством «Старокостянтинівський молочний завод» (Хмельницька обл.) порушення, передбаченого статтею 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

14. Про результати розгляду справи № 127-26.4/15-20 про вчинення ТОВ «Деражнянський молочний завод» (м. Деражня, Хмельницька обл.) порушення, передбаченого статтею 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

ІІІ. Розгляд питань щодо державної допомоги.

15. Про результати розгляду справи № 500-26.15/53-20-ДД про державну допомогу Київської міської ради про надання гарантії для забезпечення виконання боргових зобов’язань за запозиченням, залученим КП «Київпастранс» у Європейського банку реконструкції та розвитку для реалізації інвестиційного проєкту «Інвестування у покращення інфраструктури громадського транспорту міста Києва шляхом закупівлі нових трамваїв, комплексної реконструкції трамвайної лінії та зупинки «Контрактова площа».

16. Про результати листа Управління транспорту та телекомунікацій Виконавчого комітету Криворізької міської ради від 13.11.2020 № 3/28-33/781 (вх. № 5-01/15077 від 19.11.2020) щодо виконання рішення Комітету від 14.05.2020 № 295-р.

17. Про результати розгляду листів Виконавчого комітету Запорізької міської ради щодо виконання зобов’язань, зазначених у резолютивній частині рішення Комітету від 25.04.2019 № 291-р.

IV. Розгляд різних питань.

18. Про схвалення проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про здійснення оцінки впливу на конкуренцію проектів нормативно- правових актів та інших рішень щодо створення державних і комунальних підприємств, встановлення і зміни правил їх поведінки на ринку».

19. Про результати розгляду справи про концентрацію у вигляді придбання компанією «Vesco Limited» (м. Лімасол, Кіпр) акцій акціонерного товариства «Часівоярський Вогнетривкий Комбінат» (м. Часів Яр, Донецька обл., Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

20. Про виправлення описки у рішенні Антимонопольного комітету України від 10 грудня 2019 року № 799-р про порушення законодавства про захист економічної конкуренції та накладення штрафу.


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux