Проект порядку денного засідання Комітету 10.09.2020

Опубліковано 09 вересня 2020 року о 16:00

о 10:00


І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про надання дозволів:

компанії «FatFace Group Parent Limited» (м. Хавант, Сполучене Королівство) на придбання акцій компанії «Fulham Topco Limited (м. Сент-Гелієр, Джерсі, Сполучене Королівство), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії;

компанії «GLQ Holdings (UK) Ltd» (м. Лондон, Сполучене Королівство) на придбання акцій компанії «FatFace Group Parent Limited» (м. Хавант, Сполучене Королівство), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії;

компанії «Alcentra Limited» (м. Лондон, Сполучене Королівство) на придбання акцій компанії «Fulham Topco Limited» (м. Сент-Гелієр, Джерсі, Сполучене Королівство), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про надання дозволу ТОВ «Смартленд» (м. Бровари, Київська обл.) на придбання акцій приватного акціонерного товариства «Готель «Дніпро» (м. Київ), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про надання дозволів:

фізичній особі – громадянину України на придбання акцій акціонерного товариства «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» (м. Київ), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління товариства;

фізичній особі – громадянину України на придбання акцій акціонерного товариства «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» (м. Київ), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

4. Про надання дозволу ТОВ «ГРАНО ХОЛДИНГ» (м. Чернігів, Чернігівська обл.) на придбання частки у статутному капіталі приватного підприємства «ПІВНІЧХЛІБ» (смт Куликівка, Куликівський р-н, Чернігівська обл.), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління підприємства.

(матеріали з обмеженим доступом)


ІІ. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

5. Про результати розгляду справи № 127-26.4/4-20 за ознаками вчинення Асоціацією «Всеукраїнська асоціація сільськогосподарських підприємців» порушення, передбаченого статтею 4 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

6. Про результати розгляду справи № 127-26.13/36-20 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції Асоціацією «Всеукраїнська асоціація сільськогосподарських підприємців» (далі – Асоціація), передбаченого пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді неподання інформації Комітету на вимогу державного уповноваженого Комітету від 21.01.2020 № 127-26/05-1304.

 

ІІІ. Розгляд питань щодо державної допомоги.

7. Про результати розгляду справи № 500-26.15/38-20-ДД про державну допомогу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України у формі звільнення від сплати податків на прибуток підприємства, сплати податку на додану вартість при ввезенні товарів на митну територію України та сплати ввізного мита при ввезенні товарів на митну територію України з 09.06.2010 по 01.01.2025 приватного акціонерного товариства «ФЕД».

8. Про результати розгляду листа Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо зупинення перебігу строку виконання рішення Комітету від 14.05.2020 № 298-р.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux