Проект порядку денного засідання Комітету 05.11.2020

Опубліковано 04 листопада 2020 року о 16:38

10:00

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про надання дозволу компанії «Private Theory Luxco» на [опосередковано через компанії «Private Theory Luxco 2 S.à.r.l.» (Люксембург) та «Glass Holding SA» (Люксембург)] придбання акцій компанії «Arc Holdings», що забезпечить перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про надання дозволу ТОВ «ЮПІДЖІ» (м. Коростень, Житомирська обл.) на придбання акцій приватного акціонерного товариства «ЕНЕРГОМОНТАЖНИЙ ПОЇЗД №751» (м. Київ), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

3. Про результати розгляду справи про порушення у вигляді здійснення концентрації шляхом набуття ТОВ «Міжнародний аеропорт «Дніпропетровськ»
(м. Дніпро) контролю над ТОВ «Авіаційна компанія «Роза вітрів» (м. Дніпро), через призначення фізичної особи – громадянина України на посаду заступника генерального директора – фінансового директора за сумісництвом ТОВ «АК «Роза вітрів», який вже обіймав посаду виконуючого обов’язки генерального директора ТОВ «МА «Дніпропетровськ», без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

4. Про результати розгляду справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції ТОВ «Інвестиційна компанія «Енергетичні Ресурси»,
ТОВ «Енерджі Сервіс» і ТОВ «Енерджі Інжиніринг», передбачених пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів (тендерів).

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІІ. Розгляд рекомендацій Антимонопольного комітету України щодо здійснення заходів, спрямованих на запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

5. Про надання рекомендацій Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, щодо припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист про економічної конкуренції, та усунення причин виникнення цих порушень і умов, що їм сприяють.

6. Про надання публічному акціонерному товариству «По газопостачанню та газифікації «Донецькоблгаз» рекомендацій щодо усунення причин виникнення порушень законодавства про захист економічної конкуренції.

7. Про надання рекомендацій у справі № 127-26.4/39-20 за ознаками вчинення ТОВ «Машинобудівний завод «Санфлоромаш» (м. Бердянськ, Запорізька обл., Україна) порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

ІV. Перегляд та перевірка рішень, прийнятих органами АМКУ.

8. Про перевірку рішення адміністративної колегії Донецького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 16.03.2020
№ 55/6-р/к у справі № 55/9-20196.

V. Розгляд питань щодо державної допомоги.

9. Про результати розгляду повідомлення Бурштинської міської ради щодо надання підтримки КП «Житловик» для забезпечення зовнішнього освітлення, утримання кладовищ, ремонту та утримання дощових стоків, ремонту та утримання доріг і вулиць.

10. Про результати розгляду повідомлення Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради щодо надання підтримки КП «Центр захисту тварин» для виконання заходів з утримання та поводження з безпритульними тваринами.


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux