Проект порядку денного засідання Комітету 05.03.2020

Опубліковано 03 березня 2020 року о 14:28

о 10.00 годині

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

СПРОЩЕНА ПРОЦЕДУРА РОЗГЛЯДУ

1. Про надання дозволу компанії «Reco Changan Private Limited» (Сінгапур)
на опосередковане придбання акцій компанії «LG Holdings (HK) Limited» (Гонконг),
що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

ЗАГАЛЬНА ПРОЦЕДУРА РОЗГЛЯДУ

2. Про надання попередніх висновків щодо відсутності необхідності одержання дозволу органів Антимонопольного комітету України на опосередковане набуття компанією «Metinvest B.V» (м. Гаага, Нідерланди) у власність активів у вигляді єдиного майнового комплексу компанії «ISD Huta Częstochowa Sp. z o.o. w upadłości»
(м. Ченстохова, Польща), що сукупно забезпечують господарську діяльність із виробництва та реалізації сталевих напівфабрикатів, плоского гарячекатаного прокату та сталевих конструкцій з плоского гарячекатаного прокату.

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про надання дозволу ТОВ «Петро Ойл Енд Кемікалс» (м. Київ, Україна) та компанії «Risoil SA» (м. Женева, Швейцарія) на опосередковане [через ТОВ «Рисоіл-Херсон» (м. Київ, Україна)] створення «Проектна компанія» (Херсонська обл.);

про надання дозволу ТОВ «Рисоіл-Херсон» (м. Київ, Україна) на опосередковане набуття контролю, шляхом одержання в концесію, над активами у вигляді єдиного майнового комплексу, що належать державному підприємству «Херсонський Морський Торговельний Порт» (м. Херсон, Україна) і державному підприємству «Адміністрація морських портів України» (м. Київ, Україна) та разом забезпечують здійснення господарської діяльності із надання стивідорних послуг у морському порту «Херсон». 

(2 рішення)(матеріали з обмеженим доступом)

4. Про надання попередніх висновків щодо необхідності чи відсутності необхідності одержання дозволу на набуття контролю ТОВ «ЕПАМ Системз» (м. Київ) над активами у вигляді першої черги (блоку А) торговельно-офісного комплексу з закладами громадського харчування, приміщеннями розважального, рекреаційного призначення та паркінгом, що знаходиться за адресою: вул. Короленківська, 4, м. Київ та належать ТОВ «ВГО Груп» (м. Київ). 

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

5. Про порушення ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Ріст» і ТОВ «Науково-виробниче об’єднання «МДС» законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю запасних частин до пасажирських вагонів, та накладення штрафів.

ІІІ. Розгляд висновків Комітету у формі рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій суб’єктів господарювання положенням законодавства про захист економічної конкуренції.  

6. Про надання Комунальному некомерційному підприємству Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання Ковельської міської ради Волинської області висновків, щодо кваліфікації дій у формі рекомендаційних роз’яснень у порядку, передбаченому статтею 14 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

ІV. Розгляд питань щодо державної допомоги.

7. Про результати розгляду повідомлення про державну допомогу, яка надається Виконавчим комітетом Лиманської міської ради КНП «Лиманська центральна районна лікарня» та КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Лиманської міської ради» у формі трансфертних платежів.

8. Про результати розгляду повідомлення про державну допомогу Управління комунальної власності Енергодарської міської ради комунальному підприємству «Центр досугу «Промінь» з метою здійснення комплексного благоустрою територій міста Енергодара.

9. Про результати розгляду справи про державну допомогу Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради комунальному підприємству «Київтеплоенерго» з метою створення системи обліку теплової енергії з дистанційним отриманням інформації, проведення капітального ремонту теплових мереж та реконструкції котелень.

10. Про результати розгляду справи про державну допомогу, яка надається Криворізькою міською радою у формі встановлення ставок плати податку на землю, орендної плати за користування земельними ділянками та пільг зі сплати земельного податку.

11. Про результати розгляду справи про державну допомогу державну допомогу Департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради спеціалізованому комунальному підприємству «Запорізька ритуальна служба» на утримання міських кладовищ і поточний ремонт їх елементів та на придбання спеціальної техніки для своєчасного та якісного виконання робіт з утримання та благоустрою кладовищ.

12. Про результати розгляду справи про державну допомогу Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) щодо надання державної підтримки комунальній корпорації «Київавтодор» на здійснення заходів із поточного ремонту з влаштуванням тонкошарового покриття об’єктів вулично-дорожньої мережі міста та нанесення дорожньої розмітки на вулицях і дорогах міста.

V. Рекомендації Антимонопольного комітету України щодо здійснення заходів, спрямованих на запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

13. Про надання рекомендацій Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, з метою формування конкурентного середовища на ринку постачання електричної енергії під час проведення публічних закупівель вжити заходів щодо вдосконалення порядку визначення в тендерній документації вимог до учасників процедур закупівель електричної енергії за кодом класифікації ДК 021:2015:0931 0000-5 – Електрична енергія (зокрема, але не виключно, шляхом розробки методичних рекомендацій / методологічних роз’яснень та/або внесення змін до Примірної тендерної документації).

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux