Проект порядку денного засідання Комітету 03.12.2020

Опубліковано 02 грудня 2020 року о 17:01

10.00

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про надання дозволів компанії «EQT Fund Management S.à r.l» (м. Люксембург, Велике Герцогство Люксембург) на придбання опосередковано (через компанію Holdingselskabet af 18. september 2020 ApS (м. Хеллеруп, Данія):

акцій компанії «Chr. Hansen Natural Colors A/S» (м. Хьорсхольм, Данія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії; 

акцій компанії «Chr. Hansen Natural Colors LLC» (м. Вест Алліс, Сполучені Штати Америки), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії;

акцій компанії «NCD Brasil Industrial e Comércio de Corantes Naturais Ltda» (що буде створена у м. Валіньюс, штат Сан-Паулу, Бразилія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії;

акцій компанії «Natural Colors Italy S.r.l.» (м. Мілан, Італія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії;

акцій компанії «Chr. Hansen S.A.» (м. Ліма, Перу), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії;

активів компанії «Chr. Hansen Holding A/S» (м. Хьорсхольм, Данія), що дозволяють здійснювати господарську діяльність із розробки, виробництва та продажу натуральних барвників.

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про надання дозволу компаніям «EQT Fund Management S.à r.l» (м. Люксембург, Велике Герцогство Люксембург) та «Chr. Hansen Holding A/S» (м. Хьорсхольм, Данія) на узгоджені дії у вигляді виконання положення про утримання від конкуренції, викладеного у пункті 17 Генеральної угоди про передачу від 26 вересня 2020 року.

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про надання дозволу компанії «KORSANDO LIMITED» (м. Лімасол, Кіпр) на придбання частки в статутному капіталі ТОВ «ІНТЕЛТЕК Україна» (м. Київ, Україна), що забезпечить досягнення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

4. Про результати розгляду справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції приватним підприємством «АВАНГАРД» (м. Балаклія, Харківська обл.) у вигляді здійснення концентрації шляхом набуття контролю над активами у вигляді цілісного майнового комплексу, що знаходиться за адресою: вул. Конотопське шосе, 1, м. Буринь, Буринський р-н, Сумська обл., без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна. 

(матеріали з обмеженим доступом)

5. Про результати розгляду справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді здійснення приватним підприємством «Укрпалетсистем» (с. Ушомир, Коростенський р-н, Житомирська обл.) концентрації шляхом одержання в оренду активів ТОВ «Немирів-Ойл» (м. Немирів, Вінницька обл.) у вигляді цілісного майнового комплексу, що знаходиться за адресою: вул. Стрийська, 3, с. Солонка, Пустомитівський р-н, Львівська обл., без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

6. Про результати розгляду справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді здійснення приватним підприємством «Укрпалетсистем» (с. Ушомир, Коростенський р-н, Житомирська обл.) концентрації шляхом одержання в оренду активів ТОВ «Немирів-Ойл» (м. Немирів, Вінницька обл.) у вигляді цілісного майнового комплексу, що знаходиться за адресою: вул. Галицька, 1, с. Підберізці, Пустомитівський р-н, Львівська обл., без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

7. Про результати розгляду справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді здійснення приватним підприємством «Укрпалетсистем» (с. Ушомир, Коростенський р-н, Житомирська обл.) концентрації шляхом одержання в оренду активів ТОВ«Немирів-Ойл» (м. Немирів, Вінницька обл.) у вигляді єдиного майнового комплексу, що знаходиться за адресами:

автодорога Київ – Чоп, 441 км + 500 м (територія Бродівської міської ради) справа, 

м. Броди, Львівська обл.;

автодорога Київ – Чоп, 441 км + 470 м (територія Бродівської міської ради) зліва,
м. Броди, Львівська обл.;

вул. Армійська, 125-А, м. Тячів, Закарпатська обл.;

вул. Прикордонників, 7А, с. Старовойтове, Любомльський р-н, Волинська обл.;

автошлях Кінчеш – Розівка, б. 9, с. Кінчеш, Ужгородський р-н, Закарпатська обл., без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

8. Про результати розгляду справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді здійснення приватним підприємством «Укрпалетсистем» (с. Ушомир, Коростенський р-н, Житомирська обл.) концентрації шляхом одержання в оренду активів ТОВ «ЖитомирАвтоГазСервіс» (м. Коростень, Житомирської обл.) у вигляді єдиного майнового комплексу, що знаходиться за адресою: вул. Шевченка, 200, м. Львів, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

9. Про результати розгляду справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді подання ТОВ «Немирів-Ойл» (м. Немирів, Вінницька обл.) недостовірної інформації Антимонопольному комітету України на вимогу Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 30.01.2019 № 63-02/420в.

(матеріали з обмеженим доступом)

10. Про результати розгляду справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді подання приватним підприємство «Укрпалетсистем» (с. Ушомир, Коростенський р-н, Житомирська обл.) недостовірної інформації Антимонопольному комітету України на вимогу Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 30.01.2019
№ 63-02/419в.

(матеріали з обмеженим доступом)

11. Про результати розгляду справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді подання ТОВ «ЖитомирАвтоГазСервіс» (м. Коростень, Житомирська обл.) недостовірної інформації Антимонопольному комітету України на вимогу Голови Антимонопольного комітету України від 08.11.2019 № 128-29.3/01-14550.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІІ. Розгляд рекомендацій Антимонопольного комітету України щодо здійснення заходів, спрямованих на запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

 12. Про надання обов’язкових для розгляду рекомендацій суб’єктам господарювання на ринках природного газу та Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг з метою запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

13. Про надання рекомендацій ТОВ «Ніко Прайм Мегаполіс» про припинення дій, що містять ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, передбаченого статтею 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції» у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.

ІV. Розгляд рекомендаційних роз’яснень Антимонопольного комітету України щодо здійснення заходів, спрямованих на запобігання порушенням законодавства про за5хист економічної конкуренції.

 14. Про надання рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій ТОВ «КЛУБ СИРУ» з оформлення упаковки масла солодковершкового селянського 73,0 % жиру вагою 200 g (г), маркованого написами «ДИТЯЧЕ» та «ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ ТА ДІТЕЙ ВІД 3-х РОКІВ», положенням статті 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

15. Про надання ТОВ «Асоціація регіональних мереж» висновків щодо кваліфікації дій у формі рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій положенням статей 6, 10 та 13 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

(матеріали з обмеженим доступом)

  V. Розгляд питань щодо державної допомоги.

 16. Про результати розгляду справи № 500-26.15/61-20-ДД про державну допомогу Запорізької міської ради щодо надання підтримки у формі місцевої гарантії Запорізької міської ради для забезпечення виконання боргових зобов’язань за запозиченням, залученим Запорізьким комунальним підприємством міського електротранспорту «Запоріжелектротранс» у Міністерства фінансів України за угодою про передачу коштів позики між Міністерством фінансів України, Міністерством інфраструктури України, Запорізькою міською радою та Запорізьким комунальним підприємством міського електротранспорту «Запоріжелектротранс», для реалізації інвестиційного підпроєкту «Оновлення рухомого складу «Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту «Запоріжелектротранс».

17. Про результати розгляду повідомлення про нову індивідуальну державну допомогу, Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації у формі поточних трансфертів підприємствам (установам, організаціям) з метою забезпечення належного утримання, експлуатації та обслуговування внутрішньоквартальних проїздів, що виділяється на підставі проєкту Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2021-2023 роки, комунальному підприємству «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва».


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux