Проект порядку денного засідання Комітету 03.09.2020

Опубліковано 02 вересня 2020 року о 17:25

о 10.00 годині 

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про надання дозволу ТОВ «НОВААГРО УКРАЇНА» (м. Харків, Україна) на придбання активів у вигляді єдиного майнового комплексу, що складаються з рухомого та нерухомого майна, які належали ТОВ «ВАСИЩЕВСЬКИЙ ЗАВОД РОСЛИННИХ ОЛІЙ» (смт. Васищеве, Харківський р-н., Харківська обл., Україна), та реалізуються акціонерним товариством «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» (м. Київ, Україна) з метою забезпечення іпотекою грошових вимог через невиконання  договірних зобов'язань цим товариством і забезпечують можливість здійснення господарської діяльності з переробки насіння олійних культур (соняшника) та виробництва нерафінованої соняшникової олії та соняшникового шроту.

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про надання дозволу компаніям «ASAS Japan Inc.» (м. Токіо, Японія) та«AAR Supply Chain, Inc.» (м. Вуд-Дейл, штат Іллінойс, США) на створення компанії «AAR Sumisho Aviation Services LLC» (штат Делавер, США).

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про надання дозволу компанії «Wilmar Trading (Australia) Pty Ltd» (м. Дарра, штат Квінсленд, Австралія) на придбання акцій компанії «International Nutritionals Limited» (м. Гамільтон, Нова Зеландія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

4. Про надання дозволу компанії «Cheplapharm Arzneimittel GmbH» (м. Грайфсвальд, Німеччина) на придбання активів компанії Sanofi (м. Париж, Франція) та її пов’язаних компаній, що дозволить здійснювати господарську діяльність з розробки, виробництва, пакування, комерціалізації, дистрибуції та продажу лікарських засобів.

(матеріали з обмеженим доступом)

5. Про надання дозволу компанії «AM Global Holding» (м. Люксембург, Велике Герцогство Люксембург) на набуття разом з компанією «Air Products Holdings B.V.» (м. Роттердам, Нідерланди) спільного контролю над компанією «Krig Holdings B.V.» (м. Роттердам, Нідерланди).

(матеріали з обмеженим доступом)

6. Про надання попередніх висновків щодо необхідності чи відсутності необхідності одержання дозволу на узгоджені дії у вигляді виконання умов, які передбачені у пунктах 5.1 та 5.4 проекту Договору Постачання Газів, який має бути укладений між товариством з обмеженою відповідальністю  «КРИВИЙ РІГ ПРОМИСЛОВІ ГАЗИ» (далі – ТОВ «КРИВИЙ РІГ ПРОМИСЛОВІ ГАЗИ») (м. Київ) та публічним акціонерним товариством «АРСЕЛОРМІТТАЛ КРИВИЙ РІГ» (м. Кривий Ріг), а також у Преамбулі (пункти В та Е) та у пунктах 2.3 та 2.5 проекту Договору Купівлі-Продажу Різких Продуктів, який має бути укладений між ТОВ «КРИВИЙ РІГ ПРОМИСЛОВІ ГАЗИ» та ТОВ «ЕЙР ПРОДАКТС УКРАЇНА» (м. Київ).

(матеріали з обмеженим доступом)

7. Про надання дозволу компанії «Natixis Investment Managers» (м. Париж, Франція) на опосередковане [через компанію «Ostrum Asset Management» (м. Париж, Франція)] придбання акцій компанії «La Banque Postale Asset Management» (м. Париж, Франція), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

8. Про надання попередніх висновків щодо придбання ТОВ «ШТРИХИ» єдиного майнового комплексу державного підприємства «Центр із сертифікації будівельних матеріалі, виробів та конструкцій», що знаходиться за адресами: м. Тернопіль, вул. Танцьорова, 11, м. Хмельницький, вул. Кам’янецька 147/1 та вул. Кам’янецька, 161 та забезпечує здійснення діяльності із технічного випробування та дослідження будівельних матеріалів, виробів та конструкцій.

(матеріали з обмеженим доступом)

9. Про надання попередніх висновків щодо необхідності чи відсутності необхідності одержання дозволу компанії «WALSTON CONSULTANTS LIMITED» (м. Роуд Таун, о. Тортола, Британські Віргінські Острови) на набуття контролю над компанією «ROSELTON HOLDINGS LIMITED» (м. Роуд Таун, о. Тортола, Британські Віргінські Острови).

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд питань щодо державної допомоги. 

10. Про результати розгляду Повідомлення про державну допомогу Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради у формі компенсації збитків суб’єктам господарювання на здійснення заходів з поточного ремонту та технічного обслуговування світлофорних об’єктів міста Львова на період з 25.05.2020 по 31.12.2022 ЛКП «Львівавтодор».

11. Про результати розгляду Повідомлення про державну допомогу Виконавчого комітету Степанецької сільської ради у формі поточних та капітальних трансфертів на здійснення заходів з поточного та капітального ремонту комунальних вулиць та доріг місцевого значення на період з 01.01.2018 по 31.12.2020 КП «Благоустрій».

12. Про прийняття рішення за результатами розгляду повідомлення відділу культури, спорту і туризму Горішньоплавнівської міської ради Полтавської області щодо надання державної допомоги комунальному підприємству «Міський Палац культури і творчості», з метою створення належних умов для збереження та розвитку національних культурних традицій, підтримки самодіяльного мистецтва, народної творчості та організації культурного дозвілля населення.

13. Про результати розгляду справи про державну допомогу у формі гарантії Хмельницької міської ради у якості забезпечення виконання зобов’язань КП «Спецкомунтранс» відповідно до кредитного договору з Європейським Банком Реконструкції і Розвитку для реалізації проєкту модернізації інфраструктури твердих побутових відходів у м. Хмельницький, як компенсація витрат за послуги, що становлять загальний економічний інтерес.

14. Про результати розгляду справи про державну допомогу у формі бюджетного фінансування та поповнення статутного капіталу комунального підприємства «Дніпропетровська енергосервісна компанія» Дніпровської міської ради з метою фінансування видатків пов’язаних із забезпеченням реалізації інвестиційної програми «Підвищення енергоефективності у бюджетних установах та закладах
м. Дніпра із впровадженням енергетичного перфоменс контракту» (пілотний проєкт).

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux