Проект порядку денного засідання Комітету 02.07.2020

Опубліковано 01 липня 2020 року о 18:13

о 10.00 годині

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

 1. Про надання дозволу ТОВ «КОМПАНІЯ З УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ «ПРОГРЕСИВНІ ІНВЕСТИЦІЙНІ СТРАТЕГІЇ» (м. Київ), яке діє від свого імені в інтересах та за рахунок ПАЙОВОГО ЗАКРИТОГО НЕДИВЕРСИФІКОВАНОГО ВЕНЧУРНОГО ІНВЕСТИЦІЙНОГО ФОНДУ «ДЕВЕЛОПМЕНТ АГРО» на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО «АГРОДІМ» (с. Городище, Бахмацький р-н, Чернігівська обл.), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про надання дозволу компанії «Leshi Limited» (м. Нікосія, Кіпр) на придбання акцій компанії «Pontena Holdings Limited» (м. Нікосія, Кіпр), що забезпечує досягнення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії;

про надання дозволу компанії «Neutral Point Holding Ltd» (м. Роад Таун, Тортола, Британські Віргінські острови) на придбання акцій компанії «Pontena Holdings Limited», що забезпечує досягнення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

(2 рішення)(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про надання дозволу компанії «Microsoft Corporation» (м. Редмонд, штат Вашингтон, США) на придбання акцій компанії «Metaswich Networks Ltd» (м. Енфілд, Велікобританія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

4. Про результати розгляду справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції 

ТОВ «Грундфос Україна і ТОВ «ГЕЙЗЕР», 

ТОВ «Грундфос Україна» і ТОВ «ЛЕОН СЕРВІС ПЛЮС», 

ТОВ «Грундфос Україна» і ТОВ «ВІКОМ»,

ТОВ «Грундфос Україна» і ТОВ «РОМСТАЛ УКРАЇНА», 

ТОВ «Грундфос Україна» і ТОВ «КЛІМАТ ТЕХНОЛОГІЇ», 

ТОВ «Грундфос Україна» і ТОВ «ВІК XXI», 

ТОВ «Грундфос Україна» і ТОВ «Ю.Т.К.», 

ТОВ «Грундфос Україна» і ТОВ «НВО «ЕКОСОФТ», 

ТОВ «Грундфос Україна і ТОВ «АСТЕР-М», 

ТОВ «Грундфос Україна» і ТОВ «ПРОПЕКС», 

ТОВ «Грундфос Україна» і ТОВ «СНАБ-РЕЗЕРВ ГРУПП», передбачені пунктом 1 статті 50 та пунктом 1 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються встановлення цін та накладення штрафів.

5. Про результати розгляду справи за ознаками вчинення ТОВ «Юрія-фарм» (м. Київ) порушення, передбаченого статтею 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

6. Про результати розгляду справи  за ознаками вчинення ТОВ «Науково-виробнича компанія «Екофарм» (м. Київ) порушення, передбаченого статтею 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

ІІІ. Розгляд рекомендацій Антимонопольного комітету України щодо здійснення заходів, спрямованих на запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

7. Про надання обов’язкових для розгляду рекомендацій Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетик та комунальних послуг на підставі статті 46 Закону України «Про захист економічної конкуренції», з метою усунення причин виникнення порушень законодавства про захист економічної конкуренції та умов, що їм сприяють.

ІV. Розгляд різних питань.

8. Про стан розгляду справи , розпочатої за ознаками в діях НКРЕКП порушення, передбаченого пунктом 3 статті 50, абзацом сьомим частини другої статті 15 Закону України «Про захист економічної конкуренції» у вигляді антиконкурентних дій органу влади.

9. Про результати виконання ПрАТ «ВФ Україна» та ПрАТ «Київстар» рекомендацій про усунення причин виникнення порушення, передбаченого статтею 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції» у вигляді поширення у власних акціях інформації про надання кешбеку у вигляді грошових коштів, що вводить в оману абонентів.

10. Про схвалення Рекомендаційних роз’яснень щодо деяких питань застосування частини третьої статті 46 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

11. Про звітування Юридичним департаментом про стан виконання рішень органів Комітету у 2019 році.

12. Про схвалення проекту Меморандуму про співпрацю між Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) та Антимонопольним комітетом України та уповноваження Терентьєва Юрія Олександровича – Голови Антимонопольного комітету України на підписання цього Протоколу.


 

 

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux