Проект порядку денного засідання Комітету 08.10.2020

Опубліковано 06 жовтня 2020 року о 16:19

о 10.00 годині

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про надання дозволу компанії «IXcellerate Limited» (м. Мейдстон, Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії) на опосередковане набуття контролю над активами у вигляді земельних ділянок та будівель, що знаходяться за адресою: вул. Подільських Курсантів, 15а, 15б та 17, м. Москва, Російська Федерація.

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про надання дозволу компанії «LUREGIO LIMITED» (м. Нікосія, Кіпр) на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФОРТІФАЙ» (м. Київ, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства;

про надання дозволу компанії «LUREGIO LIMITED» (м. Нікосія, Кіпр) на опосередковане придбання [через ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФОРТІФАЙ» (м. Київ, Україна)] акцій публічного акціонерного товариства «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» (м. Київ, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(2 рішення)(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про надання дозволу компанії «AGIMANT LIMITED» (м. Нікосія, Кіпр) на набуття одноосібного контролю над компанією «Dealzone Holding Ltd» (м. Род-Таун, Британські Віргінські Острови).

(матеріали з обмеженим доступом)

4. Про надання дозволу комунальному підприємству Вінницької міської ради «Вінницяміськтеплоенерго» (м. Вінниця) на придбання активів у вигляді єдиного майнового комплексу, що належить ТОВ «Теплокомуненерго Маяк ЛТД» (м. Вінниця).

(матеріали з обмеженим доступом)

5. Про надання дозволу на приєднання комунального підприємства «Войнівське» (Кіровоградська обл., с. Войнівка) до обласного комунального виробничого підприємства «Дніпро-Кіровоград» (м. Кропивницький).

(матеріали з обмеженим доступом)

6. Про надання дозволу ТОВ «СІ-ТЕЛЕКОМ ХОЛДІНГ» (м. Київ) на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «СІТРОНІКС ТЕЛЕКОМ СОЛЮШНС УКРАЇНА» (м. Київ), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

7 Про надання дозволу ТОВ «СІ-ТЕЛЕКОМ ХОЛДІНГ» (м. Київ, Україна) і компанії «BAGGIO Holding B.V.» (м. Амстердам, Нідерланди) на узгоджені дії у вигляді виконання положень Договорі купівлі-продажу частки у статутному капіталі у розмірі 100 відсотків ТОВ «СІТРОНІКС ТЕЛЕКОМ СОЛЮШНС УКРАЇНА», укладеного між ТОВ «СІ-ТЕЛЕКОМ ХОЛДІНГ» і компанією «BAGGIO Holding B.V.» щодо реалізації положення про утримання від конкуренції строком на 5 років.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

 8. Про результати розгляду справи про порушення у вигляді здійснення концентрації шляхом опосередкованого придбання компанією «Stadsis AB» (м. Мальме, Швеція) частки в статутному капіталі ТОВ «ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА «НОН-СТОП» (м. Київ, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

9. Про результати розгляду справи про порушення у вигляді здійснення концентрації шляхом придбання компанією «Stadsis AB» (м. Мальме, Швеція) частки в статутному капіталі ТОВ «ЕЛ-ЛАДА» (м. Київ, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

10. Про результати розгляду справи про порушення у вигляді здійснення концентрації шляхом придбання компанією «Stadsis AB» (м. Мальме, Швеція) частки в статутному капіталі ТОВ «ЕНЕРГОПЛАСТ» (м. Київ, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

11. Про результати розгляду справи про порушення, передбачене пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації шляхом придбання фізичною особою – громадянином України  частки у статутному капіталі ТОВ «ПЕРША ЛОГІСТИЧНА КОМПАНІЯ» (м. Вінниця), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

12. Про результати розгляду справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції ТОВ «ІНТЕРПАЙП УКРАЇНА», ТОВ «РЄТЕК», ТОВ «ТРАНСПОРТНІ ІНВЕСТИЦІЇ» і ТОВ ФІРМА «ІНТЕРВТОРПРОМ», передбачених пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів (тендерів) та накладення штрафів.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІІ. Розгляд рекомендацій Антимонопольного комітету України щодо здійснення заходів, спрямованих на запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

  13. Про надання рекомендацій акціонерному товариству «Українська залізниця» щодо запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції..

ІV. Розгляд висновків Комітету у формі рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій суб’єктів господарювання положенням законодавства про захист економічної конкуренції.

 14. Про надання висновку у формі рекомендаційних роз’яснень приватному акціонерному товариству «Київстар» щодо відповідності дій у вигляді поширення інформації, а саме рекламної комунікації такого змісту: «Домашній Інтернет від Київстар – вибір абонентів № 1» положенням статті 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

V. Розгляд питань щодо державної допомоги.

  15. Про результати розгляду справи про державну допомогу, яка надається Департаментом житлово-комунального господарства Кременчуцької міської ради комунальному автотранспортному підприємству 1628.

16. Про результати розгляду повідомлення про нову індивідуальну державну допомогу Департаменту парків та рекреації Дніпровської міської ради комунальному підприємству «Міська інфраструктура» Дніпровської міської ради для утримання в належному стані територій.

17. Про результати розгляду повідомлення про державну допомогу Департаменту енергетики, транспорту та зв’язку Вінницької міської ради у вигляді фінансової підтримки (дотації) на покриття збитків та поповнення статутного капіталу для розвитку авіаційної інфраструктури та зміцнення матеріально-технічної бази на період з 01.12.2020 по 31.12.2024 КП «Аеропорт Вінниця».


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux