Опитування: порядок використання та підключення до інформаційної системи портового співтовариства

Опубліковано 13 грудня 2016 року о 12:40

Антимонопольний комітет України проводить чергове опитування: «Порядок використання та підключення до інформаційної системи портового співтовариства».

Збір інформації проводиться в рамках дослідження (за ініціативою Комітету) відповідності вимогам законодавства про захист економічної конкуренції порядку використання та підключення до інформаційної системи портового співтовариства (далі – ІСПС).

Метою проведення зазначеного дослідження є встановлення відповідності вимогам конкурентного законодавства порядку розробки та умов використання заявниками ІСПС та, за необхідності, підготовка за результатами дослідження рекомендацій щодо здійснення заходів, спрямованих на розвиток конкуренції.

Інформацію від суб’єктів господарювання, яка може бути використана під час зазначеного дослідження, направляйте до 16 січня 2017 року на електронну адресу: vap@amcu.gov.ua.

Отримана інформація буде опрацьована і перевірена Комітетом та за доцільності врахована при визначенні заходів, необхідних до вжиття за результатами дослідження.

Довідка:

Відповідно до Типової технологічної схеми пропуску через державний кордон осіб, автомобільних, водних, залізничних та повітряних транспортних засобів перевізників і товарів, що переміщуються ними, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.2012 № 451, ІСПС – організаційно-технічна система, що дає можливість портовому співтовариству за допомогою технічних і програмних засобів накопичувати, перевіряти, обробляти, зберігати, обмінюватися та передавати в електронній формі інформацію і документи, необхідні для здійснення прикордонного, митного та інших видів контролю та оформлення осіб, товарів, у тому числі вантажу, багажу, транспортних засобів, відповідає законодавству про електронний документообіг та враховує принцип «єдиного вікна» міжнародної практики, рекомендації міжнародних організацій.

Згідно з пунктом 7 зазначеної постанови державне підприємство «Адміністрація морських портів України» з метою впровадження, забезпечення функціонування та розвитку інформаційної системи портового співтовариства, у тому числі визначає порядок і умови підключення та використання інформаційної системи портового співтовариства.

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux