ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 05 лютого 2018 року о 10:16

Оштрафовано ТОВ «БаДМ» на 108 тис. грн. за вчинення порушення, передбачене пунктом 14 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді подання інформації в неповному обсязі Антимонопольному комітету України на вимогу державного уповноваженого Антимонопольного комітету України від 07.02.2017  № 143-26/04-1235 у встановлений ним строк.

Оштрафовано ТОВ «Бізнес Центр Фармація» на 108 тис. грн. за вчинення порушення, передбачене пунктом 14 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді подання інформації в неповному обсязі Антимонопольному комітету України на вимогу державного уповноваженого Антимонопольного комітету України від 07.02.2017 № 143-29/04-1234 у встановлений ним строк.

Прийнято рішення про презентацію дослідження ринку випуску та проведення лотерей.

Надано дозвіл компанії «Trigon Hartwall Ukrainian Properties AS» (Естонія, м. Таллінн) на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «Ейч Ті Україна» (м. Київ), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління товариства.

Надано дозвіл компанії «HT PROPERTY DEVELOPMENT OÜ» (Естонія, м. Таллінн) на набуття у власність акцій компанії «Trigon Hartwall Ukrainian Properties AS» (Естонія, м. Таллінн), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «Nestlé S.A.» (м. Веве, Швейцарія) на придбання акцій компанії «Acquisition Glacier II Inc.» (м. Вестмаунт, Канада), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл ТОВ «Компанія «Чумак» (м. Київ) на набуття у власність акцій ПАТ «Чумак» (м. Каховка, Херсонська обл.), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління товариства.

Надано дозвіл ТОВ «Басера Холдінг Лімітед» (м. Та-Шбіш, Мальта) на придбання частки у статутному капіталі товариства з обмеженою відповідальністю «ЮД К» (м. Дніпро), що забезпечує перевищення 25 % голосів у вищому органі управління товариства.

Надано дозвіл ТОВ «Басера Холдінг Лімітед» (м. Та-Шбіш, Мальта) на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «Аксор Індастрі» (м. Дніпро), що забезпечує перевищення 25 % голосів у вищому органі управління товариства.

Надано дозвіл компанії з обмеженою відповідальністю «Фунама Холдінгз Лімітед» (м. Нікосія, Кіпр) на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «Аксор Індастрі» (м. Дніпро), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління товариства.

Залишено без змін рішення адміністративної колегії Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 18.10.2016 № 46 у справі № 953/6-р-02-06-16.

Прийнято рішення виправити описку в тексті рішення Антимонопольного комітету України від 23 листопада 2017 року № 665-р, а саме у пункті 16, замість слів «На сьогодні інформація, що запитувалась у Вимозі, від ТОВ «Укргаздоб» до Комітету не надійшла» зазначити слова «Інформація від ТОВ «Укргаздоб» була надана Комітету листом від 14.11.2017 № 4ГД17 (вх. № 8-01/943-кі від 15.11.2017)».

Надано дозвіл ДП «Енергоринок» (м. Київ) на узгоджені дії у вигляді внесення змін до додатка 10 до Договору між членами Оптового ринку електричної енергії України (Інструкції про порядок комерційного обліку електричної енергії, погодженої постановою НКРЕ від 19.10.1998 № 1349) у частині застосування механізму визначення обсягів відпуску/продажу в ОРЕ електричної енергії, виробленої виробниками з альтернативних джерел енергії (крім доменного та коксівного газів, а з використанням гідроенергіїлише мікро-, міні- та малими гідроелектростанціями), організації обліку на електростанціях та розрахункового обліку електроенергії (визначення величини недооблікованої електроенергії).

Надано дозволу компанії «Anheuser-Busch InBev S.A./N.V» (м. Брюссель, Бельгія) на придбання акцій компанії «AB InBev Efes B.V.» (м. Амстердам, Нідерланди), що забезпечує досягнення 50 % голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозволу компанії «AB InBevEfes B.V.» (м. Амстердам, Нідерланди) на придбання акцій акціонерного товариства «САН ІнБев» (м. Москва, Російська Федерація), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління товариства.

Надано дозволу компанії «AB InBevEfes B.V.» (м. Амстердам, Нідерланди) на придбання акцій публічного акціонерного товариства «САН ІнБев Україна» (м. Київ, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариств.

Надано дозволу компанії «AB InBevEfes B.V.» м. Амстердам, Нідерланди) на придбання акцій компанії «Bevmar GmbH» (м. Ганновер, Німеччина), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозволу ПАТ «САН ІнБев Україна» (м. Київ, Україна) на придбання активів (переважно торгівельних активів та торгових марок), які належать ПАТ «ЕФЕС Україна» (м. Донецьк, Україна).

Надано дозволу компанії «Anheuser-Busch InBev S.A./N.V» (м. Брюссель, Бельгія) разом з компаніями «Yazıcılar Holding A.Ş» та «Özilhan Sınai Yatırım A.Ş» (обидві – м. Стамбул, Туреччина) на набуття контролю над компанією «Anadolu Efes».

Надано дозвіл на узгоджені дії у вигляді виконання положень Основних умов, укладених 9 серпня 2017 року між компаніями «Anheuser-Busch InBev S.A./N.V» (м. Брюссель, Бельгія) та «Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayii A.Ş.» (м. Стамбул, Туреччина) стосовно утримання від конкуренції на ринку пива, терміном на 5 років.

Надано дозвіл компанії «LANXESS AG» (м. Кельн, Німеччина) на придбання активів компанії «Solvay SA» (м. Брюссель, Бельгія), що забезпечують можливість здійснення господарської діяльності з виробництва похідних речовин фосфору.

Надано обов’язкові для розгляду рекомендації ПАТ «Укрзалізниця», відповідно до статті 46 Закону України «Про захист економічної конкуренції» з метою усунення умов, що можуть сприяти виникненню порушень законодавства про захист економічної конкуренції.

Надано дозвіл компанії «Allianz Infrastructure Luxembourg I S.à r.l.» (Люксембург) на придбання акцій новоствореної компанії «Consortium Vehicle» (Люксембург), яка буде створена компанією «CPP Investment Board Europe S.à r.l.» (Люксембург), що забезпечує перевищення 25 % голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл на набуття компанією «Consortium Vehicle» (Люксембург) разом із компанією «Gas Natural SDG, S.A.» (м. Мадрид, Іспанія) контролю над компанією «Gas Natural Fenosa Generación Nuclear, S.L.» (м. Барселона, Іспанія).

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux