ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 19 липня 2018 року о 17:23

·   Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради про нову державну допомогу.

·   Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення виконавчого комітету Вараської міської ради про нову державну допомогу.

·   Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення Департаменту інформаційної та внутрішньої політики Донецької обласної державної адміністрації про нову державну допомогу.

·   Прийнято розпорядження «Про затвердження змін до Порядку, форм та вимог, щодо подання Антимонопольному комітету України інформації про чинну державну допомогу суб’єктам господарювання».

·   Надано дозвіл компанії «The Procter & Gamble Company» (м. Цинциннаті, США) на придбання акцій компанії «Merck Selbstmedikation GmbH» (м. Дармштадт, Німеччина), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

·   Надано дозвіл компанії «The Procter & Gamble Company» (м. Цинциннаті, США) на придбання активів компанії «Merck KGaA» (м. Дармштадт, Німеччина), які дозволять здійснювати діяльність з дослідження, розробки, виробництва, маркетингу та продажу переважно, безрецептурних медичних препаратів.

·   Надано дозвіл компаніям «The Procter & Gamble Company» (м. Цинциннаті, США) і «Merck KGaA» (м. Дармштадт, Німеччина) на узгоджені дії у вигляді виконання положень договору купівлі-продажу бізнесу Merck з виробництва безрецептурних препаратів щодо утримання від конкуренції, строком на 2 роки.

·   Надано висновки щодо відповідності заявлених Радою Оптового ринку електроенергії до Міністерства економічного розвитку та торгівлі України узгоджених дій, тих, що були заборонені Антимонопольним комітетом України рішенням від 03.05.2018 № 228-р.

·   Оштрафовано ТОВ «ХарківСкан» на 27 200 грн. за вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді неподання інформації на вимогу державного уповноваженого у встановлений ним строк.

·   Прийнято рішення щодо відмови державному підприємству «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» у продовженні терміну виконання пункту 6 рішення Антимонопольного комітету України від 24.01.2017 № 13-р та відстроченні оплати штрафу.

·   Надано висновки у формі рекомендаційних роз’яснень акціонерному товариству «Дніпроазот» щодо відповідності дій суб’єкта господарювання окремим положенням ст. 13 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux