ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 26 квітня 2018 року о 17:52

· Надано дозвіл на придбання компанією «Robert Bosch GmbH» частки участі в компанії «Lithium Energy and Power GmbH & Co. KG» (м. Штутгарт, Німеччина), що забезпечить перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

· Надано дозвіл на набуття компанією «GS Yuasa Finance Netherlands B.V.» контролю над частиною компанії «Lithium Energy and Power GmbH & Co. KG» (м. Штутгарт, Німеччина), шляхом придбання певних активів цієї компанії.

· Надано дозвіл на набуття компанією «MC Lithium Energy and Power B.V.» контролю над частиною компанії «Lithium Energy and Power GmbH & Co. KG» (м. Штутгарт, Німеччина), шляхом придбання певних активів цієї компанії.

· Надано дозвіл компанії «Wiltan Enterprises Limited» (м. Нікосія, Кіпр) на придбання акцій компанії «Matlomenius Holdings Ltd» (м. Лімасол, Кіпр) що забезпечує досягнення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

· Надано дозвіл компаніям «Kuraray Co., Ltd.» та «Sumitomo Corporation» (обидві – м. Токіо, Японія) на створення спільного підприємства «Japan JV»;

· Надано дозвіл компаніями Kuraray Co., Ltd.» (м. Токіо, Японія) та «Sumitomo Corporation» (м. Токіо, Японія) [через спільне підприємство «Japan JV»] та «PTT Global Chemical Public Company Limited» (м. Бангкок, Таїланд) на створення спільного підприємства «JV».

· Надано дозвіл компаніям «PTT Global Chemical Public Company Limited» (м. Бангкок, Таїланд), «Kuraray Co., Ltd.» (м. Токіо, Японія) та «Sumitomo Corporation» (м. Токіо, Японія) на узгоджені дії у вигляді реалізації положень про не конкуренцію, що містяться у статті 18 Договору про спільну діяльність від 07 березня 2018 року.

· Надано дозвіл компанії «Archer Daniels Midland Europe B.V.» (м. Амстердам, Нідерланди) на набуття разом з компанією «Cargill, Incorporated» (м. Вілмінгтон, США) [через компанію «Cargill International Luxembourg 2 S.À.R.L.» (м. Люксембург, Велике Герцогство Люксембург)] контролю над компанією «Cargill Egypt Holdings II B.V.» (м. Схіпгол, Нідерланди).

· Надано дозвіл фізичній особі – громадянину України на придбання частки в статутному капіталі товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Хлібодар» (с. Суботці, Знам’янський р-н, Кіровоградська обл.), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

· Надано дозвіл компанії «RENASTERE GROUP LIMITED» (м. Нікосія, Кіпр) на придбання частки у статутному капіталі компанії «TEOVUR HOLDINGS LIMITED» (м. Лімасол, Кіпр), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі правління компанії.

· Надано дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «СІГНЕТ-ЦЕНТР» (с. Андрушки, Попільнянський р-н, Житомирська обл.) на придбання частки у статутному капіталі приватного підприємства «РУЖИНСЬКИЙ КРАЙ» (с. Княжики, Ружинський р-н, Житомирська обл.), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління підприємства.

· Надано дозвіл компанії «GR Sarantis Cyprus Limited» (м. Нікосія, Кіпр) на придбання акцій компанії «Ivybridge Ventures Limited» (м. Нікосія, Кіпр), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

· Надано дозвіл на узгоджені дії у вигляді внесення змін до Додатка 2 до Договору між членами Оптового ринку електричної енергії України (Правила Оптового ринку електричної енергії України, погоджені постановою НКРЕ від 09.08.2012 № 1028) у частині особливостей встановлення ознаки обов’язкової роботи блоку (корпусу) для проведення випробувань після капітального та середнього ремонтів, а також ознаки обов’язкової роботи блоку (корпусу) для проведення випробувань після будівництва, реконструкції та модернізації.

· Надано дозвіл на узгоджені дії у вигляді внесення змін до додатку 2 до Договору між членами Оптового ринку електричної енергії України (Правила Оптового ринку електричної енергії України, погоджені постановою НКРЕ від 09.08.2012 № 1028) у частині відміни обов’язкового випробування блоків після планового поточного чи аварійного ремонтів.

· Залишено без змін рішення адміністративної колегії Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України 15.12.2016 № 56 у справі № 987/46-р-02-05-16.

· Залишено без змін рішення адміністративної колегії Харківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 19.03.2015 № 53-р/к у справі № 2/12-20-15.

· Прийнято рішення за результатами розгляду Повідомлення Департаменту міського господарства Одеської міської ради про нову державну допомогу у формі субсидій комунальному підприємству «Одесміськсвітло».

· Схвалено текст Меморандуму між Антимонопольним комітетом України та учасниками ринку нафтопродуктів щодо створення сприятливого середовища для розвитку добросовісної конкуренції.

· Схвалено Тематичний план виконання науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт на 2019 рік для виконання Центром комплексних досліджень з питань антимонопольної політики.

· Схвалено Перспективний план виконання науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт на 2019 – 2021 роки для виконання Центром комплексних досліджень з питань антимонопольної політики.

· Схвалено Програму наукового забезпечення у сфері конкурентної політики і права на 2019 – 2023 роки.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux