ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 07 квітня 2017 року о 14:58

   Надано дозвіл компанії «BizLink Holding Inc.» (м. Джорджтаун, Кайманові Острови)  на пряме та опосередковане придбання акцій компанії «ЕА Cable Assemblies GmbH» (м. Нойбург-ан-дер-Донау, Німеччина), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління компанії.

   Надано дозвіл компанії «BizLink Holding Inc.» (м. Джорджтаун, Кайманові Острови)  на пряме та опосередковане придбання акцій компанії «LEONI Cable Belgium NV» (м. Гасселт, Бельгія), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління компанії.

   Надано дозвіл компанії «BizLink Holding Inc.» (м. Джорджтаун, Кайманові Острови)  на пряме та опосередковане придбання частки компанії «LEONI Cable Assemblies Slovakia s.r.o(м. Тренч'янська Тепла, Словаччина), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління компанії.

   Надано дозвіл компанії «BizLink Holding Inc.» (м. Джорджтаун, Кайманові Острови)  на пряме та опосередковане придбання акцій компанії «EA Cable Assemblies (Hongkong) Co., Limited» (Гонконг), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління компанії.

   Надано дозвіл компаніям «BizLink Holding Inc.» (м. Джорджтаун, Кайманові Острови), «LEONI AG» (м. Нюрнберг, Німеччина) на узгоджені дії у вигляді виконання умов Договору купівлі-продажу, укладеного між компаніями «BizLink Holding Inc.» (м. Джорджтаун, Кайманові Острови), «LEONI Cable Assemblies GmbH» (м. Рот, Німеччина), «LEONI Slovakia, Spol. s r.o.» (м. Тренчин, Словаччина) та «KB Kabel Beteiligungs-GmbH» (м. Нюрнберг, Німеччина) 09 січня 2017 року, щодо утримання від конкуренції та переманювання працівників.

   Прийнято рішення про подовження терміну виконання рішення від 06.12.2017 № 526-р у справі № 136-26.13/2-14 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції Державною авіаційною службою України.

   Оштрафовано ПАТ «Науково-дослідний інститут прикладних інформаційних технологій» на 433 347 грн. за вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 7 частини другої статті 13 та пунктом 2 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку виготовлення карток студентських (учнівських) квитків шляхом створення перешкод доступу на ринок іншим суб’єктам господарювання.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux