ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 26 липня 2019 року о 17:04

·      Прийнято рішення про нову державну допомогу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо надання державної підтримки комунальному підприємству по утриманню зелених насаджень Солом’янського району м. Києва з метою забезпечення благоустрою території зелених зон після демонтажу малих архітектурних форм та тимчасових споруд у Солом’янському районі.

·      Прийнято рішення про державну допомогу Сумської міської ради щодо надання місцевої гарантії для забезпечення виконання боргових зобов’язань за запозиченням, залученим комунальним підприємством Сумської міської ради «Електроавтотранс», для реалізації інвестиційного підпроекту «Оновлення рухомого складу комунального підприємства Сумської міської ради «Електроавтотранс» в місті Суми», для придбання нових тролейбусів.

·      Прийнято рішення про державну допомогу Одеської міської ради що надання місцевої гарантії для забезпечення виконання боргових зобов’язань за запозиченням, залученим комунальним підприємством «Одесміськелектротранс» Одеської міської ради, для реалізації інвестиційного підпроекту «Магістральний трамвайний маршрут прямого сполучення «Північ-Південь», для придбання нових трамваїв.

·      Прийнято рішення про нову індивідуальну державну допомогу Департаменту масових комунікацій Харківської обласної державної адміністрації комунальному підприємству «Регіональний інформаційний центр» Харківської обласної ради з метою підготовки та випуску науково-документальних видань.

·      Надано дозвіл компанії «FTD Investments ltd» (м. Лімассол, Кіпр) на придбання частки в статутному капіталі ТОВ «Ф.Т.Д.» (м. Київ, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

·      Надано дозвіл компанії «Cumbia Management ltd» (м. Лімассол, Кіпр) на придбання частки в статутному капіталі ТОВ «РЕД.УА» (м. Київ, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

·      Надано дозвіл компанії «VAMA Holding GmbH» (м. Відень, Австрія) на набуття разом із компанією «GEN. Holding GmbH» (м. Відень, Австрія) контролю над компанією «YUG-CONTRACT GROUP LTD» (м. Лімассол, Кіпр).

·      Надано дозвіл компанії «GEN. Holding GmbH» (м. Відень, Австрія) на набуття разом із компанією «VAMA Holding GmbH» (м. Відень, Австрія) контролю над компанією «YUG-CONTRACT GROUP LTD» (м. Лімассол, Кіпр)

·      Надано дозвіл про надання дозволу компанії «Cumbia Management ltd» (м. Лімассол, Кіпр) на придбання частки в статутному капіталі ТОВ «РЕД ПРОФІ» (м. Київ, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

·      Надано дозвіл обласному комунальному виробничому підприємству «Дніпро-Кіровоград» (м. Кропивницький) на набуття у власність шляхом безоплатної передачі активів у вигляді єдиного майнового комплексу комунального підприємства «Теплоенергетик» (м. Кропивницький), що забезпечують здійснення діяльності з водопостачання та водовідведення в смт. Нове, Кіровоградської області.

·      Надано дозвіл компанії «BASF SE» (м. Людвігсхафен, Німеччина) на придбання акцій компанії «Alsachimie S.A.S.» (м. Шалампе, Франція), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

·      Надано дозвіл компанії «BASF SE» (м. Людвігсхафен, Німеччина) на придбання акцій компанії «Performance Polyamides GmbH» (м. Ганновер, Німеччина), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

·      Надано дозвіл компанії «BASF SE» (м. Людвігсхафен, Німеччина) на придбання акцій компанії «Performance Polyamides S.A.S.» (м. Париж, Франція), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

·      Надано дозвіл компанії «BASF SE» (м. Людвігсхафен, Німеччина) на придбання акцій компанії «Butachimie SNC» (м. Ліон, Франція), що забезпечує досягнення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

·      Надано дозвіл компанії «BASF SE» (м. Людвігсхафен, Німеччина) на придбання акцій компанії «Solvay Industrial S de RL de CV (Mexico)» (м. Мехіко, Мексика), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

·      Надано дозвіл компанії «BASF SE» (м. Людвігсхафен, Німеччина) на придбання акцій компанії «Solvay Chemicals Korea CO Ltd» (м. Сеул, Південна Корея), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

·      Надано дозвіл компанії «BASF SE» (м. Людвігсхафен, Німеччина) на придбання акцій компанії «Techpolymers Indústria e Comércio Ltda» (м. Сан-Бернарду-ду-Кампу, Бразилія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

·      Надано дозвіл компанії «BASF SE» (м. Людвігсхафен, Німеччина) на придбання акцій компанії «Solvay Rhodia Polymers & Specialties India Private Ltd.» (м. Мумбаї, Індія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

·      Надано дозвіл компанії «BASF SE» (м. Людвігсхафен, Німеччина) на придбання акцій компанії «Solvay (Shanghai) Engineering Plastics CO. LTD» (м. Шанхай, Китай), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

·      Надано дозвіл МАЛОМУ ПРИВАТНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ ФІРМІ «ЕРІДОН» (с. Княжичі, Києво-Святошинський р-н, Київська обл.) на придбання часток у статутному капіталі ТОВ «ОЙЛТРАНСТЕРМІНАЛ.» (м. Миколаїв), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

·      Надано дозвіл МАЛОМУ ПРИВАТНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ ФІРМІ «ЕРІДОН» (с. Княжичі, Києво-Святошинський р-н, Київська обл.) на придбання часток у статутному капіталі ТОВ «ГРАНТ-Н» (м. Миколаїв), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

·      Надано дозвіл ТОВ «ЕКОТРАНС» (м. Миколаїв) на придбання у власність активів у вигляді єдиного майнового комплексу, який належить ТОВ «СУМІСНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ПІВДЕННА АГРАРНО-ЕКСПОРТНА КОМПАНІЯ» (м. Миколаїв), що забезпечує можливість здійснення господарської діяльності з переробки соняшника та виробництва соняшникової олії.

·      Надано дозвіл приватному підприємству «ЗАХІДНИЙ БУГ» (с. Павлів, Радехівський р-н, Львівська обл.) на придбання частки в статутному капіталі ТОВ «ГАЇ ГАЛИЧИНИ» (с. Гаї-Дітковецькі, Бродівський р-н, Львівська обл.), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

·      Закрито провадження у справі про порушення ТОВ «Байєр» і ТОВ «БаДМ», ТОВ СП «Оптіма-Фарм, Лтд», ТОВ «Вента. ЛТД» та ПрАТ «Альба Україна» законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50 «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, у зв’язку з виконанням рекомендацій Комітету.

·      Закрито провадження у справі про порушення ТОВ «Байєр» і ТОВ «Фра-М» законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50 «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, у зв’язку з виконанням рекомендацій Комітету.

·      Прийнято рішення за ознаками вчинення Київською міською державною адміністрацією (КМДА) порушення законодавства про захист економічної конкуренції, у вигляді антиконкурентних дій органів влади, органів місцевого самоврядування, внаслідок яких окремим суб’єктам господарювання або групам суб’єктів господарювання створюються несприятливі чи дискримінаційні умови діяльності порівняно з конкурентами під час реалізації Пілотного проекту щодо запровадження державного регулювання цін на препарати інсуліну в місті Києві.

·      Оштрафовано ТОВ «ФЗ «Біофарма» на загальну суму 2 253 520 грн. (118 783 та 2 134 737 грн. відповідно за вчинення порушень законодавства про захист економічної конкуренції, у вигляді зловживанням монопольним (домінуючим) становищем на загальнодержавному ринку імуноглобулінів та закрито провадження у справі в частині ПрАТ «Біофарма».

·      Оштрафовано ТОВ «Санофі-Фарм» (м. Дніпро) на 450 000 грн. за вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого статтею 4 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

·      Надано рекомендації ПАТ «Розрахунковий центр з обслуговування договорів на фінансових ринках» про припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції, усунення причин виникнення цих порушень і умов, що їм сприяють.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux