ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 22 березня 2019 року о 10:29

·      Надано дозвіл компанії «COSCO SHIPPING Ports (Chancay) limited» (м. Тортола, Британські Віргінські Острови) на придбання акцій компанії «TERMINALES PORTUARIOS CHANCAY S.A» (м. Ліма, Перу), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

·      Надано дозвіл ТОВ «Агрохолдинг 2012» (м. Городок, Хмельницька обл.,) на придбання активів у вигляді єдиного майнового комплексу – заготівельно-перевалочної бази, що належить приватному акціонерному товариству «Оболонь» (м. Київ) та знаходиться за адресою: Хмельницька обл. Чемеровецький р-н, смт Закупне, вул. Станційна 10.

·      Надано дозвіл ТОВ «Агрохолдинг 2012» (м. Городок, Хмельницька обл.,) на придбання активів у вигляді єдиного майнового комплексу – «Закупненський комбікормовий завод», що належить приватному акціонерному товариству «Оболонь» (м. Київ) та знаходиться за адресою: Хмельницька область, Чемеровецький р-н, смт Закупне, вул. Призаводська 30.

·      Надано дозвіл ТОВ «Агрохолдинг 2012» (м. Городок, Хмельницька обл.,) на придбання частки в статутному капіталі ТОВ «Агрофірма імені В.Д. Слободяна» (с. Іванківці, Городоцький р-н, Хмельницький обл..), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

·      Оштрафовано ПрАТ «Харківський підшипниковий завод» на 2 088 941 грн., ТОВ «УПЕК ТРЕЙДИНГ» на 7 374 701 грн. і ТОВ «ФІРМА МЕГАНОМ» на 947 466 грн., за вчинення порушень законодавства про захист економічної конкуренції передбачених пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів (тендерів).

·      Закрито провадження у справі № 127-26.4/168-15 про порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції ПАТ «Сан ІнБев Україна» в зв’язку з виконанням рекомендацій Комітету від 15.11.2018 № 18-рк.

·      Залишено без змін рішення адміністративної колегії Харківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 25.03.2015 № 74-р/к у справі № 2/01-03-15.

·      Схвалено виконання Міністерством охорони здоров’я України рекомендацій Антимонопольного комітету України від 19.07.2016 № 12-рк щодо припинення дій, які можуть мати негативний вплив на конкуренцію.

·      Схвалено виконання ПАТ «Укргазвидобування» рекомендацій Антимонопольного комітету України від 17.01.2019 № 2-рк про припинення дій, що містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux