ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 27 червня 2019 року о 17:39

·      Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про нову державну допомогу Управління житлово-комунального господарства Южненської міської ради підтримки КП «Водопостачання та каналізація» з метою сприяння розвитку водопровідно-каналізаційного господарства міста, підтримання належного технічного стану мереж водопостачання та водовідведення, забезпечення надання якісних послуг з водопостачання та водовідведення.

·      Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про нову державну допомогу Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та капітального будівництва Куп’янської міської ради щодо надання підтримки КП «Комунальник» з метою реалізації комплексу заходів щодо забезпечення утримання в належному санітарно-технічному стані території м. Куп’янська.

·      Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про нову державну допомогу Бурштинської міської ради щодо державної підтримки КП «Житловик» з метою забезпечення належного санітарного стану міської території загального користування шляхом виконання програми благоустрою та розвитку комунального господарства міста Бурштин і села Вигівка на 2017-2019 роки.

·      Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про нову державну допомогу Бурштинської міської ради щодо підтримки КП «Житловик» з метою погашення кредиторської заборгованості за спожиту електроенергію за надані споживачам послуги щодо централізованого водопостачання, водовідведення та транспортування теплової енергії у 2018 році.

·      Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про нову державну допомогу Подільської районної в місті Києві державної адміністрації щодо підтримки КП «Поділ-благоустрій» з метою виконання робіт з утримання в належному стані систем автоматизованих механізмів доступу (болардів) і системи відеоспостереження та диспетчеризації.

·      Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про нову державну допомогу Департаменту з управління житлово-комунального господарства Запорізької міської ради щодо надання підтримки КП «Наше місто» на здійснення заходів з утримання об’єктів благоустрою та послуг пов’язаних з експлуатацією житлово-комунального господарства.

·      Прийнято рішення за результатами розгляду справи про державну допомогу Департаменту житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради щодо державної допомоги міського комунального підприємства «Чернівцітеплокомуненерго» у формі поповнення статутного капіталу.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux