ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 15 січня 2019 року о 12:25

·  Надано дозвіл ТОВ «УКРСТАРЧ» (м. Яготин, Київська обл.) на придбання єдиного майнового комплексу, що належить ТОВ «СПЕЦТЕХНІКА» (м. Київ), у вигляді виробничих приміщень комплексу цукрового заводу, що знаходиться в м. Яготин Київської обл.

·  Надано дозвіл компанії «LIBERTY STEEL EAST EUROPE (BIDCO) LIMITED» (м. Лондон, Сполучене Королівство) на придбання акцій компаній «CBA STEEL LIMITED» (м. Лондон, Сполучене Королівство), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

·  Надано дозвіл компанії «LIBERTY STEEL EAST EUROPE (BIDCO) LIMITED» (м. Лондон, Сполучене Королівство) на придбання акцій компанії «PALOMA S.R.L.» (м. Піомбіно, Італія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

·  Надано дозвіл компанії «LIBERTY STEEL EAST EUROPE (BIDCO) LIMITED» (м. Лондон, Сполучене Королівство) на придбання акцій компанії «ARCELORMITTAL OSTRAVA A.S.» (м. Острава, Чехія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

·  Надано дозвіл компанії «LIBERTY STEEL EAST EUROPE (BIDCO) LIMITED» (м. Лондон, Сполучене Королівство) на придбання активів, що належить компанії «ARCELORMITTAL CLN DISTRIBUZIONE ITALIA S.R.L.» (м. Казелетте, Італія), яка складається з 4 дистрибуційних центрів в Італії.

·  Надано дозвіл компанії «LIBERTY HOUSE GROUP PTE LTD» (Сінгапур) на придбання акцій компанії «LIÈGE STEEL INDUDTRY SA» (м. Флемаль, Бельгія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

·  Надано дозвіл компанії «LIBERTY HOUSE GROUP PTE LTD» (Сінгапур) на придбання акцій компанії «ARCELORMITTAL DUDELANGE S.A.» (м. Дюделанж, Люксембург), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

·  Надано дозвіл компанії «j-fiber GmbH» (м. Єна, Німеччина) та компанії «Aberdare Holding Europe B.V.» (м. Амстердам, Нідерланди) на створення спільного підприємства «j-fiber Hengtong GmbH» (Німеччина).

·  Надано дозвіл компанії «Aberdare Holding Europe B.V.» (м. Амстердам, Нідерланди) на опосередковане набуття контролю над певними активами компанії «j-fiber GmbH», що забезпечує здійснення господарської діяльності з виробництва одномодового оптичного волокна.

·  Надано дозвіл компанії «j-fiber GmbH» (м. Єна, Німеччина) на опосередковане набуття контролю над певними активами Групи Hengtong, що забезпечує здійснення господарської діяльності з виробництва одномодового оптичного волокна.

·  Надано дозвіл компаніям «j-fiber GmbH» (м. Єна, Німеччина) та «Aberdare Holding Europe B.V.» (м. Амстердам, Нідерланди) на узгоджені дії у вигляді виконання умов положення, що стосуються виключних прав та корпоративних можливостей, які містяться в Розділі 14 Договору про Спільне Підприємство, який буде укладено між компаніями «j-fiber GmbH», «Aberdare Holding Europe B.V.» та «j-fiber Hengtong GmbH», строком на 5 років.

·  Надано рекомендації ДП «Національні інформаційні системи» про припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції, усунення причин виникнення цих порушень і умов, що їм сприяють в межах справи № 130-26.13/136-18 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux