ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 24 січня 2019 року о 16:50

   Надано дозвіл компанії «Wiltan Enterprises Limited» (м. Нікосія, Кіпр) на придбання акцій компанії «Nicken Holdings LTD» (м. Лімассол, Кіпр), що забезпечує досягнення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

   Надано дозвіл компанії «Colfax Corporation» (м. Вілмінгтон, штат Делавер, США) на набуття контролю над компанією «DJO Global, Inc.» (м. Віста, США).

   Надано дозвіл компанії «KUSTO AGRO PTE.LTD» (м. Сінгапур, Сінгапур) на придбання частки у статутному капіталі сільськогосподарського ТОВ «Ліщинське» (с. Ліщин, Житомирський р-н, Житомирська обл.), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

   Надано дозвіл компанії «KUSTO AGRO PTE.LTD» (м. Сінгапур, Сінгапур) на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «Аграрний фонд Терещенка» (с. Троща, Чуднівський р-н, Житомирська обл.), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

   Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Управління екології та природних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) щодо надання підтримки Київському комунальному об’єднанню зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста «Київзеленбуд», яке здійснює комплекс робіт із зеленого будівництва, утримання в належному стані парків, скверів, бульварів, зелених насаджень міста та інших робіт з озеленення та благоустрою території.

   Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Департаменту інфраструктури міста Сумської міської ради щодо надання підтримки КП «Сумижилкомсервіс», яке здійснює заходи із утримання в належному стані полігону твердих побутових відходів.

   Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації щодо надання підтримки комунальному підприємству по утриманню зелених насаджень Святошинського району міста Києва щодо утримання в належному стані об’єктів озеленення Святошинського району міста Києва.

   Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Печерської районної в місті Києві державної адміністрації щодо надання підтримки комунальному підприємству по утриманню зелених насаджень Печерського району міста Києва щодо утримання в належному стані об’єктів озеленення Печерського району міста Києва.

   Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) щодо надання підтримки КП «ТК «Київ», КП «Радіостанція «Голос Києва» та КП «Центр публічної комунікації та інформації» щодо послуг громадського мовлення.

   Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу виконавчого комітету Глобинської міської ради щодо надання підтримки КП «Глобинське» щодо забезпечення благоустрою міста.

   Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Тернопільської міської ради щодо надання підтримки спеціалізованого КП «Ритуальна служба».

   Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Луцької міської ради щодо надання підтримки КП «Луцькміськсвітло».

   Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Криворізької міської ради щодо надання підтримки КП «Міський тролейбус» та КП «Швидкісний трамвай».

   Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Іллінецької міської ради щодо підтримки КП «Добробут» Іллінецької міської ради Вінницької області з метою сприяння соціально-економічному розвитку регіонів, рівень життя в яких є низьким або рівень безробіття є високим.

   Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Управління екології та природних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) у формі субсидії КП «Київський міський Будинок природи».

   Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) щодо державної підтримки КП «Київміськсвітло» з метою утримання електромереж зовнішнього освітлення міста Києва.

   Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу виконавчого комітету Луцької міської ради щодо державної підтримки КП «Ласка» з метою регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами.

   Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Департаменту економічного розвитку і торгівлі Запорізької обласної державної адміністрації, Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва в Запорізькій області» державній організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва в Запорізькій області», іншим суб’єктам, які будуть визначені, у тому числі, на конкурсних засадах.

   Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації щодо надання підтримки комунальному підприємству по утриманню зелених насаджень Дарницького району міста Києва.

   Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Костянтинівської міської ради щодо надання підтримки КП «Об’єднання парків та кінотеатрів Костянтинівської міської ради» для здійснення благоустрою міста Костянтинівка.

   Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Фастівської міської ради щодо надання підтримки КП «Фастів-благоустрій» для здійснення благоустрою міста Фастова.

   Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області щодо надання підтримки КП «Благоустрій».

   Прийнято рішення за результатами розгляду справи про державну допомогу, яка надається у формі відшкодування частини відсотків за кредитами Департаментом забезпечення ресурсів платежів Сумської міської ради суб’єктам малого і середнього підприємництва.

   Прийнято рішення за результатами розгляду справи про державну допомогу, яка надається Міністерством молоді та спорту України базам олімпійської підготовки, які є державними підприємствами, що належать до сфери управління Мінмолодьспорту, у формі поточних та капітальних трансфертів підприємствам (установам, організаціям).

   Прийнято рішення за результатами розгляду справи про державну допомогу, яка надається Міністерством молоді та спорту України базам паралімпійської та дефлімпійської підготовки, які є державними підприємствами, що належать до сфери управління Мінмолодьспорту, у формі поточних та капітальних трансфертів підприємствам (установам, організаціям).

   Схвалено проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Регламенту Кабінету Міністрів України».

   Схвалено виконання рекомендацій Антимонопольного комітету України АТ «УКРТРАНСГАЗ» від 20.09.2018 № 9-рк про припинення дій, що містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

   Надано згоду на входження голови Луганського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України до складу Територіальної робочої групи з питань функціонування ринку автомобільних перевезень на території Луганської області.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux