ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 04 квітня 2017 року о 18:06

  Надано дозвіл компанії «grosso holding GmbH» (м. Відень, Австрія) на опосередковане [через компанії «Sanders Kauffmann GmbH» (м. Дюссельдорф, Німеччина) та «Sanders.eu GmbH» (м. Дюссельдорф, Німеччина)] придбання частки статутного капіталу  ТОВ "САНДЕРС-ВИНОГРАДІВ" (м. Виноградів, Закарпатська обл., Україна), що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариства.

  Надано дозвіл компанії «grosso holding Gesellschaft mbH» (м. Відень, Австрія) на опосередковане [через компанії «Sanders Kauffmann GmbH» (м. Дюссельдорф, Німеччина) та «Sanders.eu GmbH» (м. Дюссельдорф, Німеччина)] придбання частки статутного капіталу компанії «Bettfedernfabrik Kunsemuller GmbH» (м. Брамше, Німеччина), що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління компанії.

  Надано дозвіл компанії «grosso holding Gesellschaft mbH» (м. Відень, Австрія) на опосередковане [через компанії «Sanders Kauffmann GmbH» (м. Дюссельдорф, Німеччина) та «Sanders.eu GmbH» (м. Дюссельдорф, Німеччина)] придбання частки статутного капіталу компанії «Alhambra Grundstucksverwaltungs GmbH» (м. Брамше, Німеччина), що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління компанії.

  Надано дозвіл компанії «grosso holding Gesellschaft mbH» (м. Відень, Австрія) на опосередковане [через компанії «Sanders Kauffmann GmbH» (м. Дюссельдорф, Німеччина) та «Sanders.eu GmbH» (м. Дюссельдорф, Німеччина)] придбання частки статутного капіталу компанії «Alhambra Grundstucksverwaltungs-gesellschaft mbH & Co. Objekt Bramsche KG» (м. Брамше, Німеччина), що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління компанії.

  Надано дозвіл компанії «Electricite de France S.A.» (м. Париж, Франція) на придбання акцій компанії «New NP» (Курбевуа, Франція), що забезпечує перевищення 50%  у вищому органі управління компанії.

  Надано дозвіл компаніям «Robert Bosch GmbH» (м. Штутгарт, Німеччина) та «EnBW Energie Baden-Württemberg AG» (м. Карлсруе, Німеччина) на створення спільного підприємства «Kraftwerksbatterie Heilbronn GmbH» (м. Штутгарт, Німеччина).

  Надано попередні висновки щодо необхідності чи відсутності необхідності одержання дозволу державною установою «Держгідрографія» (м. Київ) на право користування активами у вигляді рухомого та нерухомого майна, що належать державному підприємству водних шляхів «Укрводшлях» (м. Київ).

  Закрито провадження у справі про порушення законодавства про захист економічної конкуренції № 27-26.4/48-11 у зв’язку з виконанням ПАТ «МТС Україна» рекомендацій Антимонопольного комітету України від 22.12.2016 року № 28-рк у повному обсязі та у встановлені строки.

  За результами розгляду справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції ПАТ «МЕГАБАНК» у вигляді подання інформації в неповному обсязі Антимонопольному комітету України на вимоги Голови Антимонопольного комітету України у встановлений ним строк та накладення штрафу.

  За результатами перевірки рішення адміністративної колегії Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 07.07.2016 року № 31 рішення було залишено без змін.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux